Får i solnedgång över Hallands Väderö

Våren på Torekov Hotell

Njut av våren på vackra Bjärehalvön! Här i Torekov kan njuta av en spirande vår med närodlad mat och mysigt spa. I april kan du roa dig med Konstrundan, golfrundor, vandring bland vitsippor och premiärturer till Hallands Väderö. På Bjärehalvön börjar det tidigt att gro, växa och spricka upp ute i naturen. Har du riktig tur kan sydsluttningarna i Grevie Backar redan vara täckta av backsippor.

april 2023

Tips i april

Båt Hallands Väderö foto Louise Nordström Pettersson

Åk till Hallands Väderö

Våren är här och Väderötrafiken (se turlista) är igång. På Hallands Väderö väntar fantastisk natur, förtrollande vitsippeskogar, sälar och fågelliv. I vårt paket ingår både matsäck och båtbiljett.

Njutning mitt i veckan

Kom hit en vardag och ha det lugnt, lyxigt och ledigt. I paketet ingår extra mycket njutning, till extra förmånligt pris.

Vårlunch i Bistron

Välkommen på lunch i Bistron med lokala råvaror – salladsbuffé, soppa, bröd och varmrätter. Serveras vardagar 11.30–14.00, helger 12.00–14.00.

Konstrundan

Den 7–16 april 2023 går Konstrundan i Nordvästra Skåne av stapeln. En unik chans att besöka traktens konstnärer och konsthantverkare i deras egna ateljéer och verkstäder.

Golfbana Torekov GK

Spela golf

Bjärehalvön brukar ofta kallas Sveriges Toscana. Men snackar vi golf, kan vi lika gärna kalla Torekov för lilla Skottland eller England, beroende på bana. Hör av dig nu för att få en bra starttid för dig och ditt golfgäng.

Hålehall vitsippa skog foto Louise Nordström Pettersson

Vårvandring

Vandra på Bjärehalvön, omgiven av hav åt tre väderstreck. Boka Vandringspaket så får du med dig en god lunchmatsäck till turen. Klicka dig vidare för att se filmen där vi tipsar om våra 5 favoritturer.

paket i vår

Boka paket i vår

Välkommen att njuta av våren på Torekov Hotell. Boka ett paket där middag och spaentré ingår.

Vad vill du boka? >