Njut av morgontimmarna

Frukost på Torekov Hotell

Visst kan du njuta av hotellfrukost varje dag!

Ett varmt godmorgon! På frukostbuffén finns många godsaker att välja mellan. Mycket är ekologiskt och hemlagat och vi har förkärlek för lokalproducerat. Naturligtvis välkomnar vi även gäster som inte bor på hotellet.

Bistron

Frukostmöte

Varför inte mötas över en god hotellfrukost. Här finns det sköna platser att sitta i vår Bistro. Kanske väljer ni ett bord i Bistron eller varför inte slå er ner i fåtöljerna vid brasan. Enligt oss den stora favoriten!

Träning i omgivningar vid Torekov Hotell

Promenad med frukost

Skiner solen och benen får spring. Låna en picknickkorg hos oss och plocka med dig frukosten ut. Frukost på strandängarna, på bryggan eller kanske har du hittat ditt eget favoritställe. Passar ryggsäck bättre ordnar vi såklart det.

Sagolik smoothie

Varje dag serverar vi våra egna energidrinkar till frukosten. Vi låter årstiden inspirera smaken.

Ekologiska mejeriprodukter

De flesta av våra mejeriprodukter är ekologiska. Våra djur och naturen är viktig för oss.

Fröer, nötter och torkade frukter kommer från Powerfruits som har ett jätte fint ekologiskt sortiment. Perfekt till filen eller bara som en energikick vid sidan om.

Välkommen alla dagar

Frukostbuffén serveras måndag-fredag mellan klockan 07.00-09.30 samt lördag-söndag 08.00-10.30.
Pris 145 kr/person
Barn under tolv år äter för halva priset.

Här hittar du våra öppettider som kan variera något efter säsong.

Odlat nära oss

När det går väljer vi svenska produkter gärna lokalt producerade råvaror. Vi vill har koll på varifrån råvaran kommer och hur den tagits fram. Behöver vi nämna att dessa utvalda delikatesser smakar himmelskt?

Chark och korv kommer ifrån Heberlein och Per i viken. Riktigt skånska smaker båda med en lång familjetradition. Du måste bara smaka leverpastejen!

Frukost med spa någon?

Efter en lång frukost hoppar du i din badrock och tofflor och njuter av varma bad, bastu och lugnet på spa.

Med passion för surdeg

Segt, håligt och smakrikt karaktäriserar vårt omtyckta surdegsbröd. Brödet hämtas varje morgon från Saluhallarna i Höganäs. Lagom ljummet , utan tillsatser, väldoftande. Vi tänker så här – bröd ska varar riktigt gott och bakat med kärlek annars kan det lika gärna vara…

Frukost på Torekov Hotell

Lyxfrukost med en vän

De där morgontimmarna när man har all tid i världen…Kom in och ät en långsam hotellfrukost med en vän. Avsluta med en kaffe i våra sköna fåtöljer medans dagen sakta börjar.

Den där magiska Granolan

En knaprig och fruktig granola är himmelskt god tillsammans med lite honung och en gnutta kanel. Naturligtvis gör vi vår egen variant på hotellet med just det där perfekta smakerna. Ekologiskt – javisst!

Vi serverar också vår goda Overnight oat som är gjord på veganyoghurt, glutenfri havre med säsongens smaker.

Får på strandäng med Hallands Väderö i bakgrunden
Lördag och söndag

Familjefrukost

Varför inte njuta en härlig hotellfrukost med familjen. Boka gärna bord på +46 431 47 16 53 för att säkra frukosten.

Foto: Mette Ottosson, lauren parks, kicki persson m.fl.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).