Frukost på Torekov Hotell
Njut av morgontimmarna

Frukost på Torekov Hotell

Visst kan du njuta av hotellfrukost varje dag!

Ett varmt godmorgon! På frukostbuffén finns många godsaker att välja mellan. Mycket är hemlagat och vi har förkärlek för lokalproducerat. Naturligtvis välkomnar vi även gäster som inte bor på hotellet.

Frukostmöte

Varför inte mötas över en god hotellfrukost. I Bistron finns det sköna platser att sitta i. Kanske väljer ni ett bord i matsalen eller varför inte slå er ner i fåtöljerna vid brasan. Enligt oss den stora favoriten!

Promenad med frukost

Skiner solen och benen får spring. Låna en picknickkorg hos oss och plocka med dig frukosten ut. Frukost på strandängarna, på bryggan eller kanske har du hittat ditt eget favoritställe. Passar ryggsäck bättre ordnar vi såklart det.

Vaknar du med tuppen?

Om du vill ha frukost innan vi öppnar kan du beställa vår smarriga Frukospåse dagen innan. I påsen hittar du en matig fralla, smoothie, ägg, power bar och frukt.

 

Välkommen

Pris 195 kr vuxen, 125 kr barn.

Odlat nära oss

När det går väljer vi svenska produkter gärna lokalt producerade råvaror. Vi vill har koll på varifrån råvaran kommer och hur den tagits fram. Behöver vi nämna att dessa utvalda delikatesser smakar himmelskt?

Chark och korv kommer ifrån Heberlein. Riktigt skånska smaker båda med en lång familjetradition. Du måste bara smaka leverpastejen!

Frukost med spa någon?

Efter en lång frukost hoppar du i badrocken och njuter av varma bad, bastu och lugnet på spa.

Vi älskar när våra gäster går runt i badrock, men lämna den gärna på rummet under frukosten.

Lyxfrukost med en vän

De där morgontimmarna när man har all tid i världen…Kom in och ät en långsam hotellfrukost med en vän. Avsluta med en kaffe i våra sköna fåtöljer medans dagen sakta börjar.

Den där magiska Granolan

En knaprig och fruktig granola är himmelskt god tillsammans med lite honung och en gnutta kanel. Naturligtvis gör vi vår egen variant på hotellet med just det där perfekta smakerna.

Vi serverar också vår goda Overnight oat som är gjord på veganyoghurt, glutenfri havre med säsongens smaker.

Får på strandäng med Hallands Väderö i bakgrunden
Lördag och söndag

Familjefrukost

Varför inte njuta en härlig hotellfrukost med familjen. Boka gärna bord på +46 431 47 16 53 för att säkra frukosten.

Foto: Mette Ottosson, lauren parks, kicki persson m.fl.

Vad vill du boka? >