Gym och Träning

På och runt Torekov Hotell kan du träna i en magiskt naturskön miljö med öppna ytor och vackra vyer. Varva ner, konditionsträna, yoga och meditera eller kör styrka och smidighet. Som hotellgäst har du fri tillgång till välutrustade gym, både inomhus och utomhus. Under helgen kan du boka in dig på vår sköna morgonyoga. Bor du i närheten tipsar vi om medlemskap i Torekov Sport Club där du kan njuta i våra miljöer i en skön mix av träning och spaupplevelser. Och du, missa inte en löparrunda på de mjuka stigarna längs havet och strandängarna!

Träning på Torekov Hotells utomhusgym

Mest energi vinner

TOREKOV SPORT CLUB

Alla som bor på hotellet har fri tillgång till våra välutrustade gym, inomhus och utomhus.

Du som inte bor på hotellet har möjlighet att köpa träningskort och därmed bli medlem i Torekov Sport Club. Då ingår fri tillgång till våra gym, träningspass samt entré om vardagarna till spaavdelning med bastu, pooler och relaxavdelning.

Är du intresserad av att bli medlem i Torekov Sport Club? Kom gärna förbi så bjuder vi på kaffe och visar dig runt i våra träningslokaler och på spa.

 

Gym på Torekov Hotell

10-kort sommarträning

Träna utomhus i sommar! Var med på våra utefys-pass och ge hela kroppen en genomkörare. Träningen passar alla oavsett nivå.

10-kort kostar 1200 kr och är inte personligt

Säljs i receptionen på Torekov Hotell

Träningshelger

Vill du viga en hel dag eller helg åt att fokusera på din träning eller yoga? Kolla in våra träningsevent med fokus på träningsglädje, inspiration och kunskap.

Priser

Medlemskap i Torekov Sport Club

Priser gym & träning

PRISER FÖR HOTELLGÄSTER
Som gäst på hotellet har du fri tillgång till våra gym och träningspass.

PRISER FÖR MEDLEMSKAP I TOREKOV SPORT CLUB
Teckna helårs- eller halvårskort så ingår introduktion till våra gym.

TRÄNINGSKORT
Gym & spaentré* 12 månader: 3 900 kr (20 % seniorrabatt)
Gym & spaentré* 6 månader: 2 500 kr (20 % seniorrabatt)
Gym & spaentré* 3 månader: 1 350 kr (20 % seniorrabatt)
*Spaentré gäller måndag–torsdag kl 10.00–17.00 i mån av plats.
Våra träningspass ingår om man har träningskort. 

Drop in träningspass/gym: 200 kr/gång
Klippkort 10 ggr: 1700 kr (giltighet ett halvår)

Spaentré 10-kort: 2 500 kr (gäller måndag–torsdag kl 10.00–17.00)
Spaentré seniorkort 10-kort: 1 200 kr (gäller måndag-torsdag kl. 10-17)

Du som är pensionär och har ett medlemskap i Torekov Sport Club får 20% rabatt på våra spabehandlingar måndagar–torsdagar.

ÅLDERSGRÄNS
Åldersgräns 15 år på gym och spa.

Vill du komma in i spa och bada efter din träning men har glömt handduk? Ingen fara, du kan alltid låna handduk utav oss.

Personlig tränare

Boka en PT

Boka in en personlig tränare och höj din träningsmotivation. Vår PT, Måns Östergren, kommer arbeta för att motivera och inspirerar dig till en roligare och effektivare träning som passar just dina behov. Kanske vill du komma igång med träning eller komma vidare och nå nya mål. Måns är utbildad personlig tränare med en internationell PT-licens (EQF4) från det europeiska organet EREPS. Dessutom är han tredje års naprapatstudent.

Pris: 750 kr/gång , 10-kort 5 500 kr.

Boka tid i receptionen: telefon +46 431-47 16 00, e-post info@torekovhotell.se

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).