Gym och Träning

På och runt Torekov Hotell kan du träna i en magiskt naturskön miljö med öppna ytor och vackra vyer. Varva ner, konditionsträna, yoga och meditera eller kör styrka och smidighet. Som hotellgäst har du fri tillgång till välutrustade gym, både inomhus och utomhus. Under helgen kan du boka in dig på vår sköna morgonyoga. Bor du i närheten tipsar vi om medlemskap i Torekov Sport Club där du kan njuta i våra miljöer i en skön mix av träning och spaupplevelser. Och du, missa inte en löparrunda på de mjuka stigarna längs havet och strandängarna!

Mest energi vinner

TOREKOV SPORT CLUB

Alla som bor på hotellet har fri tillgång till våra välutrustade gym, inomhus och utomhus.

Du som inte bor på hotellet har möjlighet att köpa träningskort och därmed bli medlem i Torekov Sport Club. Då ingår fri tillgång till våra gym, träningspass samt entré om vardagarna till spaavdelning med bastu, pooler och relaxavdelning.

Är du intresserad av att bli medlem i Torekov Sport Club? Kom gärna förbi så bjuder vi på kaffe och visar dig runt i våra träningslokaler och på spa.

 

Höstens träningspass

Fredag
17:30 Utefys med Tammy
INSTÄLLT! Ändrat till lördag

Lördag
08.30 Yoga

Söndag
8.30 Yoga

Alla är välkomna till våra pass, som är gratis för hotellets gäster. 

Öppettider gym

FÖR HOTELLGÄSTER OCH MEDLEMMAR I TOREKOV SPORT CLUB:
Måndag 08.00–22.00
Tisdag–lördag 06.00–22.00
Söndag 06.00–12.00

Stängt 29 aug 12.00–31 aug 12.00

Med reservation för stängda dagar.
Klicka här för hotellets öppettider.

Träningshelger

Vill du viga en hel dag eller helg åt att fokusera på din träning eller yoga? Kolla in våra träningsevent med fokus på träningsglädje, inspiration och kunskap. Följ länken nedan och filtrera på “Träningshelger”.

Priser

Medlemskap i Torekov Sport Club

Priser gym & träning

PRISER FÖR HOTELLGÄSTER
Som gäst på hotellet har du fri tillgång till våra gym och träningspass.

PRISER FÖR MEDLEMSKAP I TOREKOV SPORT CLUB
Teckna helårs- eller halvårskort så ingår introduktion till våra gym.

TRÄNINGSKORT
Gym & spaentré* 12 månader: 3 600 kr
Gym & spaentré* 6 månader: 2 500 kr
Gym & spaentré* 3 månader: 1 350 kr
*Spaentré gäller måndag–torsdag kl 10.00–18.00, fredag kl 10.00–13.00.

Spaentré 10-kort: 1 700 kr (gäller måndag–torsdag kl 10.00–18.00)

Drop in träningspass/gym: 200 kr/gång

Du som är pensionär och har ett medlemskap i Torekov Sport Club får 20% rabatt på våra spabehandlingar måndagar–torsdagar.

ÅLDERSGRÄNS
Åldersgräns 15 år på gym och spa.

Vill du komma in i spa och bada efter din träning men har glömt handduk? Ingen fara, du kan alltid låna handduk utav oss.

Personlig tränare

Boka en PT

Boka in en personlig tränare och höj din träningsmotivation. Vår PT, Måns Östergren, kommer arbeta för att motivera och inspirerar dig till en roligare och effektivare träning som passar just dina behov. Kanske vill du komma igång med träning eller komma vidare och nå nya mål. Måns är utbildad personlig tränare med en internationell PT-licens (EQF4) från det europeiska organet EREPS. Dessutom är han tredje års naprapatstudent.

Pris: 750 kr/gång , 10-kort 5 500 kr.

Boka tid i receptionen: telefon +46 431-47 16 00, e-post info@torekovhotell.se

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.