Torekovs vandringspaket

Vandringspaket mellan Torekov och Båstad

Upplev magiskt vacker kustnära vandring längs med Skåneleden mellan Båstad och Torekov – och två av Bjärehalvöns allra härligaste hotell. Med detta vandringspaket får du en övernattning på Torekov Hotell och en på Hotel Skansen i Båstad. Även middagar, spa och matsäck ingår.

Leden bjuder på fantastisk kustvandring i varierande terräng och på vägen passerar du Norrvikens trädgårdar, Englandsdals naturreservat med betande djur och Knösen, Bjärehalvöns högsta punkt. En annan höjdpunkt är Hovs hallar, ett dramatiskt landskap där Hallandsåsen möter havet.

Vid starten får du med dig en ryggsäck med matsäck, karta, tips på mål och upplevelser samt fleecefilt och vattenflaska.  Vill du ha morgonsolen i ansiktet är det bäst att börja i Båstad. Om du hellre vandrar mot solnedgången så börjar du resan i Torekov.

Vandringsleden mellan Båstad och Torekov är 25 km och tar ungefär 7 timmar att gå. Vill du gå en kortare del av sträckan, bjuder vi på taxi till valfri startpunkt.

Detta ingår

Picknick-matsäck, karta, tips på mål och upplevelser samt förslag på dagsprogram, fleecefilt och vattenflaska till utflykten.

Torekov Hotell:
• En trerättersmeny i Bistron
• En skön natts sömn i dubbelrum
• Frukostbuffé i Bistron
• Spa med bastu, varma bad och japanska utomhuspooler

Hotel Skansen:
• Sands trerätterssupé
• En skön natts sömn i dubbelrum
• Frukostbuffé på Sand
• Tillgång till spa och Kallbadhus

Priser

Paketpris

1 nov–30 dec 2018, 1 jan-30 dec, ej vecka 29 2019:
3 595 kr/person i dubbelrum

Datum

Paketet är tillgängligt 1 januari –30 december 2018 samt 1 januari-30 december 2019, ej vecka 29.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.