Torekov

Nordens bästa golfdestination

Bjärehalvön är utan att överdriva ett paradis för golfare. Från Torekov Hotell når du 117 golfhål inom elva minuter. Banorna är något alldeles särdeles vackra, med böljande landskap och vidsträckta vyer över havet. Tack vare halvöns milda klimat kan du oftast spela på sommargreener året om.

Våra golfpaket gäller för spel på Torekov GK, Båstad GK, Bjäre GK, Åkagården GK, Woodlands Golf & Country Club samt Rya GK. Boka ditt golfpaket idag, så hjälper vi dig med att boka starttid.

Drönarbild på Torekov GK i med havet och Hallands Väderö i bakgrunden
Torekov Hotell

Golfpaket med spa

Golfpaket med en övernattning, greenfee, spa och en fantastisk gourmetmeny. På Bjärehalvön får du ut så mycket mer av din golfupplevelse. Särskilt om du kombinerar med en skön och avkopplande vistelse med härliga smakupplevelser här på Torekov Hotell.

Torekov Hotells Golfskola

Golfskola

Här får du 5 enkla tips på hur du kan förbättra din golf – redan nästa runda. Visste du att du kan spela på sommargreener året om i Torekov?

Hålkopparna bestod av gamla ansjovisburkar

Det har gått nästan 100 år sedan Torekov Golfklubb öppnade sina första nio hål på ett markområde i närheten av den nuvarande banan. Greenerna ansades med vanliga kökssaxar och hålkopparna bestod av gamla ansjovisburkar… Mycket har hänt sedan dess och nu har Torekovs golfbana i flera år hamnat högt i Golf Digest’s ranking av “Sveriges 50 bästa banor”.

Bjärehalvöns golfbanor

Torekovs GK. Golfbana vid havet
Några stenkast från hotellet

Torekovs GK

Vår ”hemmabana”, Torekovs GK är en klassisk linksbana med stor variation, som bjuder på utsikt över havet från alla hål. Här har golf spelats sedan tidigt 1900-tal då badgästerna slog sig runt på strandheden. Under senare år har klubben fortsatt att utveckla linkskaraktären på banan och förstärka känslan av hur marken runt golfbanan såg ut en gång i tiden.

Klubbens tävlingskalender

Utsikt över Bjäre Golfklubb
10 minuters bilfärd från Torekov Hotell

Bjäre GK

En härligt böljande hedbana som ligger högst uppe på Hallandsåsen, 150 meter över havet. Detta är en pärla av rang som bjuder på fantastisk utsikt över Skälderviken, Kullaberg och Danmark. Greenerna är riktigt bra – och tacksamma för dig som är duktig på järnspelet. Med fem olika tees kan alla golfare få sin perfekta start.

Klubbens tävlingskalender

Utsikt över Båstad GK
Parkbana med tidlös prägel

Båstad GK gamla banan

Båstad GK bjuder på två banor med helt skild karaktär. Den anrika Gamla Banan var Sveriges första golfbana som byggdes med 18 hål direkt. Det är en parkbana med väl inbunkrade, ondulerade greener och få vattenhinder. Förutom vackra vyer över Bjärehalvön erbjuder den en finish som inte lämnar något annat att önska.

Klubbens tävlingskalender

Båstad golfklubb
En riktig tuffing

Båstad GK nya banan

Nya Banan är en park/hedbana med speciell karaktär och vidsträckta vyer över Laholmsbukten. Snabba ondulerade greener och hårda täta fairways slingrar sig genom öppna landskap. Väl inbunkrade greener och vattenhinder belönar den taktiske spelaren. Nya Banan har nyligen genomgått en mycket lyckad renovering.

Klubbens tävlingskalender

Golfpaket Åkaregården och Äpplegården i Båstad
15 minuters bilfärd från Torekov Hotell

Åkagårdens GK

Mitt på natursköna Bjärehalvön ligger Åkagårdens GK, en 18-hålsbana av landskapskaraktär, kuperad och från flera ställen med vidunderlig utsikt över Skälderviken. Bekvämt klubbhusområde med allt samlat i direkt närhet: driving range, korthålsbana, övningsområde, restaurang, shop, 1:ans och 10:ans tee.

Klubbens tävlingskalender

Vacker slingrande bilväg söderut

Rya GK

Läge, läge, läge… Rya Golfklubb ligger precis vid strandkanten söder om Helsingborg och har ett flertal hål med riktig seasidekaraktär. Sedan starten 1924 har dessa varit kännetecknet för Rya, tillsammans med de hål som spelas från landborgen. Några av vårt lands bildskönaste och bästa hål, helt enkelt.

Klubbens tävlingskalender

Golfbana
Över böljande landskap från Torekov Hotell

Woodlands Golf & Country Club

I hjärtat av den skånska naturen ligger Skandinaviens enda riktiga Country Club. En välskött och prisbelönt anläggning med 27 vackra golfhål och bästa personliga service. Banans hål är fördelade på tre slingor, alla med en mycket naturskön layout. Greenerna är snabba, kombinerat med en utmanande design.

Klubbens tävlingskalender

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).