Kust till kust-paketet

Vandra vid kusten mellan Torekov och Båstad

Upplev magiskt vacker kustnära vandring längs med Skåneleden mellan Båstad och Torekov – och bo på två av Bjärehalvöns härliga hotell. Med Kust till kust-paketet får du en övernattning på Torekov Hotell och en på Hotel Skansen i Båstad. Även middagar, spa och matsäck ingår.

Leden bjuder på fantastisk kustvandring i varierande terräng och på vägen passerar du Norrvikens trädgårdar, Englandsdals naturreservat med betande djur och Knösen, Bjärehalvöns högsta punkt. En annan höjdpunkt är Hovs hallar, ett dramatiskt landskap där Hallandsåsen möter havet.

Vid starten får du med dig en ryggsäck med matsäck, karta, tips på mål och upplevelser samt fleecefilt och vattenflaska.  Vill du ha morgonsolen i ansiktet är det bäst att börja i Torekov. Om du hellre vandrar mot solnedgången så börjar du resan i Båstad.

Vandringsleden mellan Torekov och Båstad är 25 km och tar ungefär 7 timmar att gå. Vill du gå en kortare del av sträckan, bjuder vi på taxi till valfri startpunkt.

Sträckan Torekov-Båstad är en del av Skåneleden Kust till kust (SL1 Kust–kust). Läs mer om etapperna på Skåneledens hemsida:
Etapp 16, Båstad–Hovs hallar | Etapp 17, Hovs hallar–Torekov

Karta vandringsled mellan Torekov Hotell och Hotel Skansen

Om paketet

Detta ingår

Picknick-matsäck, karta, tips på mål och upplevelser samt förslag på dagsprogram, fleecefilt och vattenflaska till utflykten.

Torekov Hotell:
• En trerättersmeny i Bistron
• En skön natts sömn i dubbelrum
• Frukostbuffé i Bistron
• Entré till spa

Hotel Skansen:
• Sands trerätterssupé
• En skön natts sömn i dubbelrum
• Frukostbuffé på Sand
• Tillgång till spa och Kallbadhus

Paketpris

Pris 3 595 kr/person i dubbelrum

Datum

Paketet är tillgängligt från 2 mars – 27 augusti 2020. Med undantag för v.28 & v.29.

BOKA TRYGGT. Välj till avbeställningsskydd i onlinebokningen, så får du avboka fram till 12.00 på ankomstdagen.

Hovs hallar solnedgång sommar
Betande får på strandäng
Blommor trift på Hallands Väderö

Foto: Louise Nordström Pettersson och Kicki Persson

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).