Bistron

Närodlat kryddat med kärlek

Med hjärtat i den skånska myllan, lägger vi ner mycket tid och kärlek på att hitta rätt och gärna ekologiska råvaror. Bjärekycklingen går ute i det fria, Torekovsparrisen är en historia i sig, Vikentomaterna smakar som från en annan värld. Det är med stor respekt vi trollar med dessa råvaror.

WHITE GUIDE 2018

Mysigt och gott även när stormarna ryter

“Inte bara Hugh Grant gillar Torekov. Många tycker det är extra härligt då stenstränderna nedanför den moderna hotell- och spa-anläggningen ligger öde. I den stora och ändå trivsamma matsalen mumsar gästerna len jordärtskocksoppa med svamp, mört lamm från lokala Lindegrens och saftig kylling från Bjäre. För vinälskare är bistron värd en omväg, utbudet av natur-, bio- och ekoviner växer varje år.”

– White Guide, 2018

Bröllop och fest

Bröllop och fest

Vidsträckt terrass med pool och havsutsikt, vacker restaurang för hundratals gäster och rutinerade medarbetare ger er rätt känsla för kvällen (eller dagen – dagsfester ska inte underskattas).

vinlista

Ekoviner en masse

Vi är stolta över vår låånga lista med ekologiska och biodynamiska viner. Här hittar du lite trevlig läsning.

bilder

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.