Bistron

Närodlat kryddat med kärlek

Med hjärtat i den skånska myllan, lägger vi ner mycket tid och kärlek på att hitta rätt och gärna ekologiska råvaror. Bjärekycklingen är klimatcertifierad, Torekovsparrisen är en historia i sig, Vikentomaterna smakar som från en annan värld. Det är med stor respekt vi trollar med dessa råvaror.

Önskar ni Take Away middag? Ni får 20% på notan, ring oss för att beställa 0431-47 16 53.

Helsingborgs Dagblad, 17 maj 2019

“Lokalt och vällagat på Torekov Hotell med mat värd en omväg”

“Servisen är omtänksam, avspänd och mån om oss hela middagen igenom, på ett sätt som förhöjer den redan så goda helhetsupplevelsen.”

Hör kökschef Oliver Nilsson berätta om Bistron på Torekov Hotell

Bistron Torekov Hotell

Bröllop och fest

Bröllop och fest

Boka hela hotellet och ställ till med fest. Bjud in till mingel på den vidsträckta terrassen med pool och havsutsikt, med efterföljande middag i restaurangen för hundratals gäster. Vi dekorerar, fixar och lagar precis så som ni vill ha det.

När ni hyr hela hotellet har ni tillgång till alla 54 rum.

White Guide, 2018

“Mysigt och gott även när stormarna ryter”

“Inte bara Hugh Grant gillar Torekov. Många tycker det är extra härligt då stenstränderna nedanför den moderna hotell- och spa-anläggningen ligger öde. I den stora och ändå trivsamma matsalen mumsar gästerna len jordärtskocksoppa med svamp, mört lamm från lokala Lindegrens och saftig kylling från Bjäre. För vinälskare är bistron värd en omväg, utbudet av natur-, bio- och ekoviner växer varje år.”

vinlista

Ekoviner en masse

Vi är mycket stolta över vår vinlista med ett stort urval av ekologiska och biodynamiska viner. Älskar du goda viner, hittar du lite trevlig läsning här.

bilder

Drink Bar Bistron
Maträtt
Bar i restaurang Bistron
Frukost
Fåtöljgrupp vid öppen brasa i restaurang
Foto: Mette Ottosson, lauren parks m.fl.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).