Behandlingar

Ansiktet utsätts för påfrestningar året om. Tillsammans med våra professionella hudterapeuter hittar vi den behandling som ger din hud ny kraft och lyster. Vi kan också lägga en make-up som framhäver din personlighet.

Skin Specific Ansiktsbehandling

En klassisk behandling anpassad efter ditt specifika behov

Efter rengöring, peeling, djuprengöring, samt skön massage av ansikte och skuldror, avslutas behandlingen med en ansiktsmask, serum och vårdande kräm.

Elemis Brilliant Face

Upplev det bästa inom vetenskaplig hudvård!

En avancerad behandling som tar hand om och bygger upp din hud. Rengöring, peeling, brynplock samt massage av ansikte, händer och skuldror följs av en djupverkande specialmask för både ögon och ansikte. Avslutas med vårdande produkter.

Quick Fix

Maximalt resultat på minimalt med tid

Rengöring, peeling och en specialmask för ansiktet som ger direkt resultat.

Skin Fresh

Ren och fräsch!

Uppfriskande behandling för alla hudtyper och tillfällen. Din hud rengörs och peelas, därefter får du en härlig mask och ansiktsmassage. Avslutas med en skön närande ansiktskräm.

Din kropp är väl värd lite extra omtanke. Välj mellan behandlingar som ger energi, har en avslappnande inverkan eller ger en boost av antioxidanter. Vår regndroppsmassage med teknik från lakotaindianerna hör till favoriterna.

Body Scrub

Riktig havssaltpeeling för hela kroppen!

Denna underbara behandling ökar blodcirkulationen och får dig att må strålande.

Harmoni

En skön behandling från topp till tå

Rengöring, en peeling och lätt massage för ansikte, händer och fötter. Avslutas med en skön närande kräm.

Elemis Exotic Salt Glow

En exotisk exfolieringsritual

Stärker och vitaliserar både kropp och sinne. Efter en lätt kroppsborstning droppas rikligt med varm Frangipaniolja över hela kroppen, innan Salt Glow-peelingen appliceras. Medan du ligger varmt inpackad rengörs ansiktet noggrant. Efter dusch avslutas behandlingen med en mjuk applicering av “Skin Nourishing Body Lotion” och dagkräm.

Elemis Detox Body Wrap

Närande och detoxande kroppsinpackning

Bli härligt insmord i serum, olja och den vitaminrika Thousand Flower Mask, som hjälper till att avlägsna kroppens toxiner. Uppnå optimal hudhälsa och känn dig stärkt, balanserad och fylld av energi.

Massage mjukar upp musklerna och stimulerar produktionen av välgörande hormoner. Vi ger dig gärna råd om vilken massage som skulle passa dig bäst.

Regndroppsbehandling

En läkande effektiv behandling som motverkar stress och värk.

Detta är en behandling som balanserar kroppen mot stress och värk. Oljorna med olika balanserande egenskaper droppas stilla ut och masseras sedan varsamt in under fotsulorna samt med fjäderlätta grepp över rygg och axlar. Behandlingen avslutas med ångande varm handduk och stilla ro.

Hawaiiansk massage

"Lomi Lomi" - samverkan mellan hand, själ och hjärta

En mjuk och samtidigt intensiv behandling som stimulerar immunförsvaret och cirkulationen. En djupt avslappnande och stresslindrande massage av hela kroppen i smältande hawaiianskt sheasmör med doft av kamomill och geranium.

De-stress Massage

En underbart avstressande och behaglig massage! För dig som behöver komma ned i varv och låta kroppen återhämta sig. Mjukgörande och cirkulationsökande massage över rygg och nacke (25min).

Klassisk Helkroppsmassage

Fot & Benmassage

Klassisk Rygg & Nackmassage

Elemis Rose Restore

Avkopplande, lugn massage

Elemis unika topp-till-tå massage som ger ny energi och väcker dina sinnen till liv! En svepande och mycket avkopplande massageteknik tar behandlingen till en ny nivå. Närande, återfuktande och ljuvligt doftande olja och balm med ros, camelina och vallmo tar sinnena på en promenad genom en brittisk trädgård.

I 50-minutersbehandlingen ingår helkropps- och skalpmassage. I 80-minutersbehandlingen ingår dessutom en lättare behandling av ansiktet. 

Elemis Hot Mineral Body Boost

Avkopplande och energigivande massage

Elemis unika topp-till-tå-massage som ger ny energi och väcker dina sinnen till liv! En svepande och mycket avslappnande massageteknik tar behandlingen till en ny nivå. Denna behandling stimulerar varje cell i kroppen och hjälper till att lindra muskelsmärtor och detoxa huden tack vare ljuvligt doftande olja och balm med alger och bärnsten. En mineralladdning som ger ditt sinne ro och din kropp ny energi!

I 50-minutersbehandlingen ingår helkropps- och skalpmassage. I 80-minutersbehandlingen ingår dessutom en lättare behandling av ansiktet. 

Det är en skön känsla att få sina händer och fötter ompysslade. Med manikyr och pedikyr känner du dig som en ny människa.

SPA Pedikyr

En klassisk pedikyr för friska fötter.

Inleds med ett skönt värmande fotbad. Naglar och nagelband görs vid, förhårdnader avlägsnas och fötterna filas. Avslutas med härlig fotmassage alternativ lackning. Unna dina fötter en 100 mila service!

 

Sköna Fötter

Unna dina fötter lite extra ompyssling!

Skön SPA-behandling för trötta och torra fötter. Mjukgörande fotbad, peeling, inpackning samt en härligt närande fotmassage.

 

Det är detaljerna som ger dig hela känslan av välbehag och att vara fin. Låt oss pyssla om dig från topp till tå, välj enstaka behandlingar eller flera.

Frans och brynfärgning inkl. brynplock

Formning av bryn

Vax hela ben inklusive bikinilinje

Vax halva ben eller armhål eller bikinilinje

Vax överläpp och haka

Vax överläpp eller haka

Vax rygg

Makeup

Du får en professionell makeup efter dina önskemål, som framhäver din personliga utstrålning. Du får även användbara tips och råd av din terapeut. Kom gärna osminkad till behandlingen.

boka behandling

Gör din bokningsförfrågan här

Välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post för att boka dina behandlingar.

Om du mejlar, vänligen ange ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Om du redan har bokat ett av våra spapaket behöver vi även ditt bokningsnummer, tack.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.