Spabehandlingar

På den här sidan hittar du alla våra spabehandlingar. Börja med att välja typ av behandling i menyn.

Ansiktet utsätts för påfrestningar året om. Tillsammans med våra professionella hudterapeuter hittar vi den behandling som ger din hud ny kraft och lyster. Vi kan också lägga en make-up som framhäver din personlighet.

Skin Specific Ansiktsbehandling

En klassisk behandling anpassad efter ditt specifika behov

Efter rengöring, peeling, djuprengöring, samt skön massage av ansikte och skuldror, avslutas behandlingen med en ansiktsmask, serum och vårdande kräm. Vi arbetar med produkter från Elemis och Murad och skräddarsyr efter din hud oavsett om du har problem med acne, rosacea, pigmenteringar, torrhet, känslighet, linjer och rynkor eller bara vill göra en fuktboost. Vi fokuserar på att djuprengöra, vårda och balansera huden samtidigt som vi ger dig en skön avslappnande stund.

Brilliant Face

Upplev det bästa inom vetenskaplig hudvård!

Vi fokuserar på att djuprengöra, vårda och balansera huden samtidigt som vi ger dig en skön avslappnande stund. I behandlingen ingår rengöring, peeling, massage av ansikte, dekolletage och skalp samt en djupverkande specialmask. Färgning av fransar och bryn med brynplock ingår om så önskas. Avslutas med vårdande produkter. Vi arbetar med produkter från Elemis och Murad och skräddarsyr efter din hud oavsett om du har problem med acne, rosacea, pigmenteringar, torrhet, känslighet, linjer och rynkor eller bara vill göra en fuktboost.

Skin Fresh

Ren och fräsch!

Uppfriskande ansiktsbehandling för alla hudtyper och tillfällen. Din hud rengörs och peelas, därefter får du en härlig mask och ansiktsmassage. Avslutas med en skön närande ansiktskräm.

C-Vitamin Booster Ansiktsbehandling

En dynamisk ansiktsbehandling som ger en frisk, klar hy full av lyster! Jobbar på att återställa hudens elasticitet, fasthet och fukt samtidigt som den jobbar på ett eliminera hyperpigmentering med ren C-vitamin. Du får rengöring, peeling, aktiv c-vitaminmask, lugnande och reparerande mask, massage av både händer, armar, ansikte, dekolletage och skalp samt avslutande produkter.

Murad Power Peel

En skräddarsydd syrapensling! En mycket effektiv behandling som arbetar med hudens struktur, färg och utseende. Här väljer terapeuten syra utefter din huds specifika behov och behandlingen kan då inriktas på flera olika plan.
Jobbar på linjer och rynkor, vidgade porer, ärr, ojämnheter, missfärgningar och förbättrar hudens fasthet, elasticitet och återfuktning.
Bäst resultat fås i kur om 6 gånger. Boka kur och få den sjätte behandlingen på köpet!

Nyhet! Microneedling

Vår nålpenna från Powerlite behandlar effektivt åldrad och solskadad hud, ärr, rynkor, hudbristningar och håravfall. Resultaten är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverkningar. Det upplevs dessutom mindre smärtsamt och inga skador på huden.
Nålpennan är elektrisk och har 12 sterila engångsnålar som gör mikroskopiska hål i huden vilket stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, som ger huden ett jämnare och yngre utseende. Behandlingen medför även att absorptionen av aktiva ingredienser ökar avsevärt.
Nåldjupet anpassas efter varje individ och olika problemområden. Passa alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om. Resultat kan ses redan efter 1 behandling, men bäst resultat fås i kur.
Behandlingen avslutas med Masq+ sheetmask som återfuktar, svalkar, lugnar och ger huden en härlig lyster!

Fråga oss gärna om kurpris eller behandling av exempelvis hals/dekolletage/händer och liknande.

Behandlingen bör ej kombineras med varma bad och bastu.

Ansikts- och skalpmassage

I denna behandling får du en ansiktsmassage med rengöring, serum och kräm samt avslappnande massage för skalpen.

Skräddarsy din egen behandling! Välj i menyn en eller flera 25 minuters behandlingar och komponera ihop dina favoriter efter ditt behov.

Meny 1 - 25 min 595kr
Meny 2 - 50 min 895kr
Meny 3 - 75 min 1195kr
Meny 4 - 100 min 1595kr

Body Scrub

Riktig havssaltpeeling för hela kroppen!

Återfå lystern och bli behagligt mjuk med denna härliga helkroppsskrubb. Efter en dusch avslutas behandlingen med en närande bodylotion som får huden att bli silkeslen.

Regndroppsbehandling

En helande behandling som motverkar stress och värk.

Detta är en behandling som balanserar kroppen mot stress och värk. Oljorna med olika balanserande egenskaper droppas stilla ut och masseras sedan varsamt in under fotsulorna samt med fjäderlätta grepp över rygg och axlar. Behandlingen avslutas med ångande varm handduk och stilla ro.

Relax Massage

En underbart avstressande och behaglig massage! För dig som behöver komma ned i varv och låta kroppen återhämta sig. Massagen är både mjukgörande och cirkulationsökande.

Fot & Benmassage

Skin Fresh

Ren och fräsch!

Uppfriskande ansiktsbehandling för alla hudtyper och tillfällen. Din hud rengörs och peelas, därefter får du en härlig mask och ansiktsmassage. Avslutas med en skön närande ansiktskräm.

Sköna Fötter

Unna dina fötter lite extra ompyssling!

Skön SPA-behandling för trötta och torra fötter. Här får du en härlig skrubb och en avslappnande fotmassage!

 

Din kropp är väl värd lite extra omtanke. Välj mellan behandlingar som ger energi, har en avslappnande inverkan eller ger en boost av antioxidanter. Vår regndroppsmassage med teknik från lakotaindianerna hör till favoriterna.

Body Scrub

Riktig havssaltpeeling för hela kroppen!

Återfå lystern och bli behagligt mjuk med denna härliga helkroppsskrubb. Efter en dusch avslutas behandlingen med en närande bodylotion som får huden att bli silkeslen.

Harmoni

En skön behandling från topp till tå

Rengöring, peeling och lätt massage för ansikte, händer och fötter. Avslutas med en skön närande kräm.
När behandlingen utförs, ligger du på rygg.

Elemis Exotic Salt Glow

En exotisk exfolieringsritual

Stärker och vitaliserar både kropp och sinne. Efter en lätt kroppsborstning droppas rikligt med varm Frangipaniolja över hela kroppen, innan Salt Glow-peelingen appliceras. Medan du ligger varmt inpackad rengörs ansiktet noggrant. Efter dusch avslutas behandlingen med en mjuk applicering av body lotion och dagkräm.

Energikur

Helkroppsskrubb & avkopplande massage

En energigivande behandling som börjar med en kraftfull kroppspeeling för att sätta igång cirkulationen. Efter en varm dusch fortsätter behandlingen med en kortare rygg – och nackmassage.

Torekov Hotell Lyx

Unna dig den totala avkopplingen

Den ultimata kroppsbehandlingen med ljuvliga produkter. En uppfriskande kroppsskrubb följt av en återfuktande kroppsinpackning. Under tiden som du ligger skönt inpackad får du en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask och massage. Behandlingen avslutas med en avslappningsmassage av hela kroppen.

Magnesiuminpackning

En avslappnande anti-stresskur

Efter en skrubb med saltkristaller appliceras magnesiumolja över hela kroppen som sedan packas in i lera. När inpackningen verkar får du en avslappnande massage för ansikte och skalp. Behandlingen avslutas med en skön kroppslotion. Bra vid stress, trötthet, muskelkramper, dålig sömn och för dig som tränar mycket.

Aromainpackning

Njut av en avslappnande behandling

Behandlingen inleds med en polerande peeling av saltkristaller. Du packas sedan in i en ljuvligt doftande aromakräm, medan du ligger varmt inpackad får du en skön ansikts- och skalpmassage. Behandlingen avslutas med en skön avslappningsmassage för hela kroppen.

 

Havsvatteninpackning, 50 min

Återfuktande och energigivande

Upplev den energigivande kraften med vår havsvattenbehandling. Efter kroppspeeling med havskristaller appliceras en gelé med havsvatten som fyller på mineraler i kroppen för att neutralisera tecken på stress och trötthet. Medan inpackningen verkar får du en skön ansikts- och skalpmassage. Efter dusch avslutas behandlingen med en återfuktande kroppslotion.

Kalciuminpackning, 50 min

Stärkande och mjukgörande behandling

En anti-age förebyggande kur som återfuktar huden, ger fasthet och är bra för stela leder. Efter en rengörande kroppskrubb appliceras ett kalciumkoncentrat och kroppen packas in i en kalciumberikad lera. Medan inpackningen verkar får du en skön ansikts- och skalpmassage, Efter dusch avslutas behandlingen med en återfuktande kroppslotion. Passar dig som har torr hud, stela leder och ryggvärk.

Slimming Express

Målinriktad anti-cellulitbehandling för mage, stuss och lår

Dränerande massage med marina pärlor som smälter för dubbelverkande effekt – exfolierande och slankande! Sätter i gång mikrocirkulationen och aktiverar fettförbränningen med hjälp av alger, mentol och koffein. Du får en resultatgivande behandling som är både härligt kylande och slankande. Jobbar på alla typer av celluliter och du kommer att märka skillnaden direkt efter första behandlingen!
Bäst resultat fås i kur om 6 ggr.

Oceanic Bliss Rituals Citrus

Ljuvlig skrubb med avslappnande spamassage

En fantastisk behandling som börjar med en omslutande, oljeliknande helkroppsskrubb som gör din hud slät och silkeslen. Efter en varm dusch fortsätter behandlingen med en unik ritualliknande spa-massage, designad för att introducera både kropp och själ i ett tillstånd av djup avslappning med 100 % naturliga ingredienser. Denna ritualliknande spa-massage fokuserar på att få dig riktigt avslappnad och återhämtad från vardagsstressen. Ritualen avslutas med en återfuktande balsam.

Oceanic Bliss Rituals Kokos

Ljuvlig skrubb med avslappnande spamassage

En fantastisk behandling som börjar med en omslutande, oljeliknande helkroppsskrubb som gör din hud slät och silkeslen. Efter en varm dusch fortsätter behandlingen med en unik ritualliknande spa-massage, designad för att introducera både kropp och själ i ett tillstånd av djup avslappning med 100 % naturliga ingredienser. Denna ritualliknande spa-massage fokuserar på att få dig riktigt avslappnad och återhämtad från vardagsstressen. Ritualen avslutas med en återfuktande balsam.

Massage mjukar upp musklerna och stimulerar produktionen av välgörande hormoner. Vi ger dig gärna råd om vilken massage som skulle passa dig bäst.

Regndroppsbehandling

En helande behandling som motverkar stress och värk.

Detta är en behandling som balanserar kroppen mot stress och värk. Oljorna med olika balanserande egenskaper droppas stilla ut och masseras sedan varsamt in under fotsulorna samt med fjäderlätta grepp över rygg och axlar. Behandlingen avslutas med ångande varm handduk och stilla ro.

Relax Massage

En underbart avstressande och behaglig massage! För dig som behöver komma ned i varv och låta kroppen återhämta sig. Massagen är både mjukgörande och cirkulationsökande.

Klassisk Helkroppsmassage

Fot & Benmassage

Klassisk Rygg & Nackmassage

Elemis Body Boost

Avkopplande och energigivande massage

Elemis unika topp-till-tå-massage som ger ny energi och väcker dina sinnen till liv! En svepande och mycket avslappnande massageteknik tar behandlingen till en ny nivå. Denna behandling stimulerar varje cell i kroppen och hjälper till att lindra muskelsmärtor och detoxa huden tack vare ljuvligt doftande olja med rosmarin, svarttall och havtorn. En massage som ger ditt sinne ro och din kropp ny energi!

Oceanic Bliss Massage Citrus

Avslappnande, lugnande spamassage

En spamassage designad för att introducera både kropp och själ i ett tillstånd av djup avslappning med 100 % naturliga ingredienser. Denna ritualliknande spa-massage fokuserar på att få dig riktigt avslappnad och återhämtad från vardagsstressen. Ritualen avslutas med en återfuktande balsam.

Oceanic Bliss Massage Kokos

Avslappnande, lugnande spamassage

En spamassage designad för att introducera både kropp och själ i ett tillstånd av djup avslappning med 100 % naturliga ingredienser. Denna ritualliknande spa-massage fokuserar på att få dig riktigt avslappnad och återhämtad från vardagsstressen. Ritualen avslutas med en återfuktande balsam.

Det är en skön känsla att få sina fötter ompysslade. Unna dig en pedikyr och känn dig som en ny människa.

SPA Pedikyr

En klassisk pedikyr för friska fötter.

Inleds med ett skönt värmande fotbad. Naglar och nagelband görs vid, förhårdnader avlägsnas och fötterna filas. Avslutas med härlig fotmassage alternativ lackning. Unna dina fötter en 100 mila service!

 

Sköna Fötter

Unna dina fötter lite extra ompyssling!

Skön SPA-behandling för trötta och torra fötter. Här får du en härlig skrubb och en avslappnande fotmassage!

Sköna Fötter

Unna dina fötter lite extra ompyssling!

Skön SPA-behandling för trötta och torra fötter. Här får du en härlig skrubb och en avslappnande fotmassage!

 

Vi vill börja med att gratulera att du ska bli mamma!
Vad härligt att få välkomna en ny liten person till världen!

Det finns ingen vetenskap som bevisar att det är farligt att få massage under ens graviditet. Men vi vill vara på den säkra sidan för dig och ditt barn, och har därför valt ut några av våra behandlingar som är lämpliga för just dig.

Ansiktsbehandlingar

Vi har många härliga ansiktsbehandlingar att välja mellan, och de funkar utmärkt även för dig som gravid. Läs gärna vidare för att ta reda på vilken som hade passat just dig.

SPA Pedikyr

En klassisk pedikyr för friska fötter.

Inleds med ett skönt värmande fotbad. Naglar och nagelband görs vid, förhårdnader avlägsnas och fötterna filas. Avslutas med härlig fotmassage alternativ lackning. Unna dina fötter en 100 mila service!

 

Sköna Fötter

Unna dina fötter lite extra ompyssling!

Skön SPA-behandling för trötta och torra fötter. Här får du en härlig skrubb och en avslappnande fotmassage!

 

Resultatet av en vaxning håller längre och du behöver inte tänka på hårborttagning. Tänk på att inte bada och basta efter vaxningen.

Vaxning

Bli riktigt len och mjuk.

Vax hela ben inklusive bikinilinje 595 kr
Vax halva ben/armhåla/bikinilinje 395 kr
Vax rygg 595 kr
Vax överläpp och haka 395 kr
Vax överläpp eller haka 195 kr

Det är detaljerna som gör helheten. Unna dig det lilla extra som gör skillnaden.

Frans och brynfärgning inkl. brynplock

Formning av bryn

Makeup

Du får en professionell makeup efter dina önskemål, som framhäver din personliga utstrålning. Du får även användbara tips och råd av din terapeut. Kom gärna osminkad till behandlingen.

Spabehandlingar

Gör din bokningsförfrågan här

Välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post för att boka dina behandlingar.
Om du mejlar, vänligen ange ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Om du redan har bokat ett av våra spapaket behöver vi även ditt bokningsnummer, tack.

Vill du ha tillgång till spa i samband med din behandling?

Tillägg för spaentré
Måndagtorsdag 150 kr/person
Fredagsöndag 200 kr/person

Om våra spabehandlingar

På Torekov Hotells spa kan du välja mellan ett stort urval av behandlingar. Här kan du njuta av spa med behandlingar för ansiktet eller kroppen. Du också få vaxning eller välja behandlingar ur vår salongsmeny. I våra spabehandlingar använder vi bland annat produkter från Elemis och Murad som är vetenskapligt utformade, stärkande och hälsobefrämjande för huden. Efter en behandling ska du komma hem avstressad, lugn och med en känsla av friskhet i både kropp och själ.

Vad vill du boka? >