Behandlingar

Ansiktet utsätts för påfrestningar året om. Tillsammans med våra professionella hudterapeuter hittar vi den behandling som ger din hud ny kraft och lyster. Vi kan också lägga en make-up som framhäver din personlighet.

Skin Specific Ansiktsbehandling

En klassisk behandling anpassad efter ditt specifika behov

Efter rengöring, peeling, djuprengöring, samt skön massage av ansikte och skuldror, avslutas behandlingen med en ansiktsmask, serum och vårdande kräm.

Elemis Brilliant Face

Upplev det bästa inom vetenskaplig hudvård!

En avancerad behandling som tar hand om och bygger upp din hud. Rengöring, peeling, massage av ansikte, dekolletage och skalp följs av en djupverkande specialmask. Färgning av fransar och bryn med brynplock ingår om så önskas. Avslutas med vårdande produkter.

Elemis Resurfacing Precision Face

Effektiv ansiktsbehandling med enzymer

Denna unika behandling inleds med en kortare rygg- och nackmassage följt av en resultatinriktad ansiktsbehandling. Vi använder oss av enzymer som jobbar effektivt mot ojämn hudton, blemmor, fina linjer och ärrighet i huden. Du får rengöring, peeling, djuprengöring, specialmask, massage av ansikte, dekolletage och händer samt avslutande produkter.

1150 kr / 80 min

Quick Fix

Maximalt resultat på minimalt med tid

Rengöring, peeling och en specialmask för ansiktet som ger direkt resultat.

Skin Fresh

Ren och fräsch!

Uppfriskande ansiktsbehandling för alla hudtyper och tillfällen. Din hud rengörs och peelas, därefter får du en härlig mask och ansiktsmassage. Avslutas med en skön närande ansiktskräm.

Din kropp är väl värd lite extra omtanke. Välj mellan behandlingar som ger energi, har en avslappnande inverkan eller ger en boost av antioxidanter. Vår regndroppsmassage med teknik från lakotaindianerna hör till favoriterna.

Body Scrub

Riktig havssaltpeeling för hela kroppen!

Återfå lystern och bli behagligt mjuk med denna härliga helkroppsskrubb. Efter en dusch avslutas behandlingen med en närande bodylotion som får huden att bli silkeslen.

Harmoni

En skön behandling från topp till tå

Rengöring, en peeling och lätt massage för ansikte, händer och fötter. Avslutas med en skön närande kräm.
(När behandlingen utförs, ligger du på rygg)

Elemis Exotic Salt Glow

En exotisk exfolieringsritual

Stärker och vitaliserar både kropp och sinne. Efter en lätt kroppsborstning droppas rikligt med varm Frangipaniolja över hela kroppen, innan Salt Glow-peelingen appliceras. Medan du ligger varmt inpackad rengörs ansiktet noggrant. Efter dusch avslutas behandlingen med en mjuk applicering av Body Lotion och dagkräm.

Energikur

Helkroppsskrubb & avkopplande massage

En energigivande behandling som börjar med en kraftfull kroppspeeling för att sätta igång cirkulationen. Efter en varm dusch fortsätter behandlingen med en kortare rygg – och nackmassage.

795 kr / 50 min

Torekov Hotell Lyx

Unna dig den totala avkopplingen

Den ultimata kroppsbehandlingen med ljuvliga produkter. En uppfriskande kroppsskrubb följt av en återfuktande kroppsinpackning. Under tiden som du ligger skönt inpackad får du en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask och massage. Behandlingen avslutas med en avslappningsmassage av hela kroppen.

1150 kr / 80 min

Magnesiuminpackning

En avslappnande anti-stresskur

Efter en skrubb med saltkristaller appliceras magnesiumolja över hela kroppen som sedan packas in i lera. När inpackningen verkar får du en avslappnande massage för ansikte och skalp. Behandlingen avslutas med en skön kroppslotion. Bra vid stress, trötthet, muskelkramper, dålig sömn och för dig som tränar mycket.

Thoras algkur

En detox för kroppen

Efter skrubb med saltkristaller packas kroppen in med mineralrika alger. När inpackningen verkar får du en avslappnande massage för ansikte och skalp. Behandlingen avslutas med en skön kroppslotion.

Aroma inpackning

Njut av en avslappnande behandling

Behandlingen inleds med en skrubb med saltkristaller för att sedan packas in i den valda aromakrämen. Under inpackningen får du en ansiktskur och behandlingen avslutas med en avslappningsmassage.

Massage mjukar upp musklerna och stimulerar produktionen av välgörande hormoner. Vi ger dig gärna råd om vilken massage som skulle passa dig bäst.

Regndroppsbehandling

En helande behandling som motverkar stress och värk.

Detta är en behandling som balanserar kroppen mot stress och värk. Oljorna med olika balanserande egenskaper droppas stilla ut och masseras sedan varsamt in under fotsulorna samt med fjäderlätta grepp över rygg och axlar. Behandlingen avslutas med ångande varm handduk och stilla ro.

Relax Massage

En underbart avstressande och behaglig massage! För dig som behöver komma ned i varv och låta kroppen återhämta sig. Massagen är både mjukgörande och cirkulationsökande.

Klassisk Helkroppsmassage

Fot & Benmassage

Klassisk Rygg & Nackmassage

Elemis Rose Restore

Avkopplande, lugn massage

Elemis unika topp-till-tå massage som ger ny energi och väcker dina sinnen till liv! En svepande och mycket avkopplande massageteknik tar behandlingen till en ny nivå. Närande, återfuktande och ljuvligt doftande olja och balm med ros, camelina och vallmo tar sinnena på en promenad genom en brittisk trädgård.

 

Elemis Hot Mineral Body Boost

Avkopplande och energigivande massage

Elemis unika topp-till-tå-massage som ger ny energi och väcker dina sinnen till liv! En svepande och mycket avslappnande massageteknik tar behandlingen till en ny nivå. Denna behandling stimulerar varje cell i kroppen och hjälper till att lindra muskelsmärtor och detoxa huden tack vare ljuvligt doftande olja och balm med alger och bärnsten. En mineralladdning som ger ditt sinne ro och din kropp ny energi!

 

Det är en skön känsla att få sina fötter ompysslade. Unna dig en pedikyr och känn dig som en ny människa.

SPA Pedikyr

En klassisk pedikyr för friska fötter.

Inleds med ett skönt värmande fotbad. Naglar och nagelband görs vid, förhårdnader avlägsnas och fötterna filas. Avslutas med härlig fotmassage alternativ lackning. Unna dina fötter en 100 mila service!

 

Sköna Fötter

Unna dina fötter lite extra ompyssling!

Skön SPA-behandling för trötta och torra fötter. Här får du en härlig skrubb och en avslappnande fotmassage!

 

Vi vill börja med att gratulera att du ska bli mamma!
Vad härligt att få välkomna en ny liten person till världen!

Det finns ingen vetenskap som bevisar att det är farligt att få massage under ens graviditet. Men vi vill vara på den säkra sidan för dig och ditt barn, och har därför valt ut några av våra behandlingar som är lämpliga för just dig.

SPA Pedikyr

En klassisk pedikyr för friska fötter.

Inleds med ett skönt värmande fotbad. Naglar och nagelband görs vid, förhårdnader avlägsnas och fötterna filas. Avslutas med härlig fotmassage alternativ lackning. Unna dina fötter en 100 mila service!

 

Harmoni

En skön behandling från topp till tå

Rengöring, en peeling och lätt massage för ansikte, händer och fötter. Avslutas med en skön närande kräm.
(När behandlingen utförs, ligger du på rygg)

Fot & Benmassage

Skin Fresh

Ren och fräsch!

Uppfriskande ansiktsbehandling för alla hudtyper och tillfällen. Din hud rengörs och peelas, därefter får du en härlig mask och ansiktsmassage. Avslutas med en skön närande ansiktskräm.

Det är detaljerna som ger dig hela känslan av välbehag och att vara fin. Låt oss pyssla om dig från topp till tå, välj enstaka behandlingar eller flera.

Frans och brynfärgning inkl. brynplock

Formning av bryn

Vaxning

Vax hela ben inklusive bikinilinje 595 kr
Vax halva ben/armhåla/bikinilinje 395 kr
Vax rygg 595 kr
Brasiliansk vaxning 550 kr
Brasiliansk vaxning och halva ben 650 kr
Brasiliansk vaxning och hela ben 795 kr
Vax överläpp och haka 395 kr
Vax överläpp eller haka 195 kr

Makeup

Du får en professionell makeup efter dina önskemål, som framhäver din personliga utstrålning. Du får även användbara tips och råd av din terapeut. Kom gärna osminkad till behandlingen.

Lash lift

För naturlig skönhet

Den här behandlingen lyfter fram det bästa av dig själv, eftersom det är dina egna naturliga fransar som framhävs. I behandlingen ingår även frans färg.

Lyxa till din behandling och få brynfärg i behandlingen också.  725 kr / 50 min

Tänk på att dina ögon måste vara helt fria från smink inför behandlingen.

Behandlingar

Gör din bokningsförfrågan här

Välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post för att boka dina behandlingar.

Om du mejlar, vänligen ange ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Om du redan har bokat ett av våra spapaket behöver vi även ditt bokningsnummer, tack.

Vill du ha tillgång till spa i samband med din behandling? 

Spa-tillägg

Måndagtorsdag samt söndagar 150 kr/person
Fredagsöndag 200 kr/person

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).