PADEL I TOREKOV

Padelfeber?

Sedan några år tillbaka har racketsporten fått ett uppsving med padel som nu tillsammans med tennisen sätter prägel med många banor på Bjäre. Ta en promenad ut till Torekov IK:s banor eller hyr cyklar av oss, kom fram uppvärmd och redo för spel. Vinner gör den som slår den perfekta bandejan.

Boka bana

Torekovs IK:s padelbanor ligger 2 km från hotellet. Vi hjälper dig med vägbeskrivning på hotellet. Boka bana gör du online nedan.

bilder

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).