Bildgalleri

Konferens är så mycket mer än att bocka av möten och aktiviteter. Det handlar om att ingjuta den rätta känslan i varje medarbetare. Den där goa peppen som hänger med in i vardagen. Känslan av att jobba på helt rätt ställe, att ni tillsammans kommer ta över världen.

Berätta lite om er själva och era mål så styr vi upp aktiviteter och menyer som sparkar känslan i rätt riktning. Miljön, både inne och ute, är redan på er sida om man säger så.

Regionalt Försäljningsansvarig

Andreas Andersson

Regionalt Försäljningsansvarig

Malin Anderud

Marknad- och försäljningschef

Mariette Glans-Lublin

Regionalt Försäljningsansvarig Danmark

Helle Fromberg-Hammarström

Mötesrum

Rum att mötas i

Vi har allt från mindre rum för diskussioner på tu man hand till större konferenslokaler för 160 pers. Även här går naturens element som en röd tråd med ljus skandinavisk design och dämpad ljudmiljö. Självklart med all teknisk och analog utrustning som kan tänkas behövas. Önskar ni någon specialare, ordnar vi det.

Hyr hela hotellet

Vill ni ha hotellet för er själva? Självklart. 54 rum med terrasser är era, liksom alla konferensrum, hela SPA-avdelningen med bad och behandlingar samt relaxavdelningen med panoramautsikt över himmel och hav. Vill ni profilera hotellet på något fint sätt, ordnar vi det med. Givetvis har personalen ögon bara för er. Kungligt va?

Aktiviteter

Good morning, wine lovers

Sent igår? Rensa huvudet och svetsa ihop gruppen med befriande aktiviteter inne eller ute. Guidad utflykt, golf, vandring, utomhusträning – vi skapar roligheter efter era önskemål. Ett måste för vinälskare är vinprovningen med vår karismatiska och kunniga sommelier. På kvällskvisten, bör tilläggas.

Bistron

BJÄREGOURMET

Hört om Bjärekycklingen? Vikentomaten? Bjäre är känt för sina fina råvaror och kvalitetsmedvetna odlare. Med stor respekt och mycket kärlek tillagar vi dessa råvaror och ger er en smakupplevelse från den skånska myllan.

Konferensmiddag

SKALDJUR
vitlök, chili, spenat

ROSASTEKT ANKBRÖST
pak choi, shiitake, rabarber

LAKRITS CRÈME BRÛLÉE
citron, viol, brioche

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.