Bildgalleri

Konferens är så mycket mer än att bocka av möten och aktiviteter. Det handlar om att ingjuta den rätta känslan i varje medarbetare. Den där goa peppen som hänger med in i vardagen. Känslan av att jobba på helt rätt ställe, att ni tillsammans kommer ta över världen.

Berätta lite om er själva och era mål så styr vi upp aktiviteter och menyer som sparkar känslan i rätt riktning. Miljön, både inne och ute, är redan på er sida om man säger så.

säsongens konferensidéer

Möten “the Kennedy way”

Till Torekov har konstnärer, kungligheter, kändisar, näringslivstoppar och en hel mängd vanliga människor vallfärdat sedan slutet av 1800-talet. Ja, till och med John F Kennedy kom hit (“it looks like Cape Cod”, som han förälskat sa). Man kan fråga sig – vad är det som lockar?

Vi tror att man kommer till Torekov för inspirationens skull. Som finns i solnedgångarna och de salta baden. I historien och den speciella atmosfären. Som du känner när du fyller lungorna med havsluft, vaknar till ljudet av alla fåglar och får uppleva det lilla fiskeläget med sin dramatiska karga natur.

Om du söker en konferens bort från asfalt, tung trafik och stress, ska du åka till Torekov. Om du vill ha intima möten i personlig miljö. Om du uppskattar naturen, lugnet, golfbanorna och primörerna. Eller bara vill se solen gå ner i Kattegatt.

Bistron

BJÄREGOURMET

Hört om Bjärekycklingen? Vikentomaten? Bjäre är känt för sina fina råvaror och kvalitetsmedvetna odlare. Med stor respekt och mycket kärlek tillagar vi dessa råvaror och ger er en smakupplevelse från den skånska myllan.

Konferensmiddag

SKALDJUR
vitlök, chili, spenat

ROSASTEKT ANKBRÖST
pak choi, shiitake, rabarber

LAKRITS CRÈME BRÛLÉE
citron, viol, brioche

Mötesrum

Rum att mötas i

Vi har allt från mindre rum för diskussioner på tu man hand till större konferenslokaler för 160 pers. Även här går naturens element som en röd tråd med ljus skandinavisk design och dämpad ljudmiljö. Självklart med all teknisk och analog utrustning som kan tänkas behövas. Önskar ni någon specialare, ordnar vi det.

Hyr hela hotellet

Vill ni ha hotellet för er själva? Självklart. 54 rum med terrasser är era, liksom alla konferensrum, hela SPA-avdelningen med bad och behandlingar samt relaxavdelningen med panoramautsikt över himmel och hav. Vill ni profilera hotellet på något fint sätt, ordnar vi det med. Givetvis har personalen ögon bara för er. Kungligt va?

Schneede

“Som att komma till vårt andra hem”

Att konferera på Torekov Hotell är för oss som att komma till vårt andra hem. Vi har haft våra kurser på Torekov Hotell sedan 2006.

Personalen är omtänksam, serviceinriktad och alltid mån om att våra behov ska vara tillgodosedda. Rummen är välkomnande och konferenslokalen passar perfekt för intensiva möten och samtal. Maten är alltid viktig; här finns hälsosam och god mat som är gjord med mycket kärlek. I den fina utemiljön med närhet till havet kan man rensa skallen och tanka energi.

På Torekov Hotell är det helt enkelt lätt att sänka axlarna!

//Thekla Schneede från företaget Schneede

Konferensgäster

Capio Närsjukvård AB

“Möjlighet till reflektion”

Capio Närsjukvård har sedan 2011 haft ett nära samarbete med Torekov Hotell. Vi har valt att förlägga vår ledarskapsutbildning till Torekov, hotellet har gett oss de bästa förutsättningarna för att våra medarbetare ska ges möjlighet att fokusera fullt ut på sin kompetensutbildning. Service, konferansanläggning, boende och möjlighet till reflektion antingen på hotellets anläggningar eller i den fantastiska omgivningen har gett oss ett stort mervärde.

Vi kan varmt rekommendera Torekov Hotell

Cecilia Friis

HR-chef Capio Närsjukvård AB

Konferensgäster

Njurförbundet Sydsverige

“Mycket god service samt mycket god mat”

Vi vill tacka för mycket god service samt mycket god mat under vår vistelse.

Ronny Ljung

Njurförbundet Sydsverige

Konferensgäster

Aktiviteter

Good morning, wine lovers

Sent igår? Rensa huvudet och svetsa ihop gruppen med befriande aktiviteter inne eller ute. Guidad utflykt, golf, vandring, utomhusträning – vi skapar roligheter efter era önskemål. Ett måste för vinälskare är vinprovningen med vår karismatiska och kunniga sommelier. På kvällskvisten, bör tilläggas.

kontakta oss

Försäljningsansvarig

Malin Anderud

Försäljningsansvarig Danmark

Helle Fromberg-Hammarström

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.