Bildgalleri

Till Torekov kommer våra konferensgäster för inspirationen, den salta luften, den karga dramatiska naturen och de fantastiska smakerna på Bjärehalvön. Söker du en konferens bort från asfalt, tung trafik och stress, ska du åka till Torekov. Om du vill ha intima möten i personlig miljö. Om du uppskattar naturen, lugnet, golfbanorna och primörerna. Eller bara vill se solen gå ner i Kattegatt.

Berätta lite om er själva och era mål så styr vi upp aktiviteter och menyer. Vår restaurang Bistron brukar vara en höjdpunkt på dagen – se recension nedan.

säsongens konferensidéer

Möten “the Kennedy way”

Till Torekov har konstnärer, kungligheter, kändisar, näringslivstoppar och en hel mängd vanliga människor vallfärdat sedan slutet av 1800-talet. Ja, till och med John F Kennedy kom hit (“it looks like Cape Cod”, som han förälskat sa). Man kan fråga sig – vad är det som lockar?

Inspirationen finns i väggarna, i solnedgångarna och de salta baden. I historien och den speciella atmosfären. Som du känner när du fyller lungorna med havsluft, vaknar till ljudet av alla fåglar och får uppleva det lilla fiskeläget med sin dramatiska natur.

Det här blir en konferens med naturen som intryck, utan stress, mitt på landet med himmelsk mat -gärna med primörer från gårdarna bredvid.

Mötesrum

Rum att mötas i

Vi har allt från mindre rum för diskussioner på tu man hand till större konferenslokaler för 160 pers. Även här går naturens element som en röd tråd med ljus skandinavisk design och dämpad ljudmiljö. Självklart med all teknisk och analog utrustning som kan tänkas behövas. Önskar ni någon specialare, ordnar vi det.

Rum med stora möjligheter

Behöver ni ett konferensrum där ni kan sträcka ut er? Vi har möjlighet att öppna upp mellan tre lokaler och skapa en skön yta på 141 kvadratmeter. Denna stora konferenslokal med fönster och dörrar mot vår härliga terrass passar perfekt för event, workshops eller en större grupp.

Det kreativa konferensrummet

Vårt konferensrum Vänne är ett ett rum med sin egen karaktär – ett riktigt energirum. Här finns sköna fåtöljer och en miljö som uppmuntrar till nya tankar. Detta rum passar perfekt till en grupp upp till 24 personer.

Mötesinspiration

Bengt vår sommelier på Torekov Hotell
Mötesinspiration

Gastronomiska möten

Vi förstår att du behöver miljöer för olika processer och samtal. Vi tänker flexibla mötesrum, lounge ytor, sköna soffgrupper, fåtöljer framför brasan, dinglande ben i poolen, bastuplankor, natur. Allt detta i kombination med riktigt bra vällagad mat är en njutning.

Med hjärtat i den skånska myllan, kan ni gottar ner er i matens värld. Känna smaker, dofter, medan våra kockar delar med sig av kunskap och kärlek till mat.  För vinälskare är bistron en guldgruva där utbudet av natur-, bio- och ekoviner är stort. 

Mötesinspiration

Hyr hela huset

Vill ni ha hotellet för er själva? Självklart. 54 rum med terrasser är era, liksom alla konferensrum, hela SPA-avdelningen med bad och behandlingar samt relaxavdelningen med panoramautsikt över himmel och hav.

Vill ni profilera hotellet på något fint sätt, ordnar vi det med. Givetvis har personalen ögon bara för er. Kungligt va?

Träning i omgivningar vid Torekov Hotell
Mötesinspiration

Passion för det sunda

Börja dagen i rörelse. Svetsa ihop gruppen. Ni väljer träningsform – lugnt och skönt eller tufft och utmanande. Ni serveras smaker från gårdarna bredvid. Fikabrödet byts ut mot frukt, nötter och våra magiska gröna smoothies. Naturen och havet är påtagligt nära här i Torekov och kaffet smakar ännu bättre serverad vid strandängarna.

Hyr cyklar, spela tennis på våra nya banor. Bästa löpslingorna direkt utanför dörren. En sällsynt idyll för inspirerande, roliga och idérika möten. Just det, glöm inte kläder-för-alla-väder och dina skönaste skor!

Bistron

HD:S Krogpatrull:

“Lokalt och vällagat på Torekov Hotell med mat värd en omväg”

“Krogpatrullen drabbas av beslutsvånda på Torekov hotells bistro. Här finns så mycket att prova. Omtänksam servis, ambitiös vinlista och lokala råvaror hanterade med känsla och fantasi gör att slutbetyget blir högt. (…) Servisen är omtänksam, avspänd och mån om oss hela middagen igenom, på ett sätt som förhöjer den redan så goda helhetsupplevelsen.”

Citat från Helsingborgs Dagblad, 17 maj 2019 – läs hela artikeln

BJÄREGOURMET

Hört om Bjärekycklingen? Torekovsparris? Bjäre är känt för sina fina råvaror och kvalitetsmedvetna odlare. Med stor respekt och mycket kärlek tillagar vi dessa råvaror och ger er en smakupplevelse från den skånska myllan.

Konferensmiddag

TARTAR FRÅN LINDEGRENS
gravad äggula, kapris, senapsmajonnäs, picklad majrova

MARULK
säsongens tryffel, rödvinssås, sidfläsk, kål

HAVTORNSORBET
myltade havtorn, vit chokladpannacotta, mandetströssel

Torekov Golfklubb
Omgivningar Torekov Hotell

Snabba fakta

Möten och event på Torekov Hotell

Snabba fakta

Torekov Hotell ligger mitt i naturen, nära havet och Torekov på idylliska Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Kapacitet boende:
54 hotellrum med totalt 108 bäddar
30 rum i Huvudbyggnaden
18 dubbelrum i våra Hotellvillor
8 sviter i Hotellvillor

Totalt finns det 8 fristående Hotellvillor.

Kapacitet konferens och event:
5 konferensrum i olika storlekar
4 grupprum

Största lokalen är 114 kvm och rymmer 106 gäster
Bistron med utsikt över vår terrass med pool och havet rymmer 130 gäster

Våra systerhotell i Båstad
Hotel Riviera Strand 660 bäddar
Hotel Skansen 330 bäddar

Alla hotell inom Gram Hotels är certifierade av Svenska Möten och miljömärkta med Svanen, vilket är en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och arbetar mot det hållbara samhället.

Hotellområdet vid Torekov Hotell

Schneede

“Som att komma till vårt andra hem”

Att konferera på Torekov Hotell är för oss som att komma till vårt andra hem. Vi har haft våra kurser på Torekov Hotell sedan 2006.

Personalen är omtänksam, serviceinriktad och alltid mån om att våra behov ska vara tillgodosedda. Rummen är välkomnande och konferenslokalen passar perfekt för intensiva möten och samtal. Maten är alltid viktig; här finns hälsosam och god mat som är gjord med mycket kärlek. I den fina utemiljön med närhet till havet kan man rensa skallen och tanka energi.

På Torekov Hotell är det helt enkelt lätt att sänka axlarna!

//Thekla Schneede från företaget Schneede

Konferensgäster

Capio Närsjukvård AB

“Möjlighet till reflektion”

Capio Närsjukvård har sedan 2011 haft ett nära samarbete med Torekov Hotell. Vi har valt att förlägga vår ledarskapsutbildning till Torekov, hotellet har gett oss de bästa förutsättningarna för att våra medarbetare ska ges möjlighet att fokusera fullt ut på sin kompetensutbildning. Service, konferansanläggning, boende och möjlighet till reflektion antingen på hotellets anläggningar eller i den fantastiska omgivningen har gett oss ett stort mervärde.

Vi kan varmt rekommendera Torekov Hotell

Cecilia Friis

HR-chef Capio Närsjukvård AB

Konferensgäster

Njurförbundet Sydsverige

“Mycket god service samt mycket god mat”

Vi vill tacka för mycket god service samt mycket god mat under vår vistelse.

Ronny Ljung

Njurförbundet Sydsverige

Konferensgäster

Aktiviteter

kontakta oss

Försäljningsansvarig regionalt

Malin Anderud

+46-431 55 82 22
+46 702-30 60 33

E-post
LinkedIn

Försäljningsansvarig regionalt

Andreas Andersson

+46 431 55 82 23
+46 70 508 19 82

E-post
LinkedIn

Försäljningsansvarig DK/Int

Helle Fromberg Hammarström

+46 431-55 82 81
+46 703-69 43 12

E-post
LinkedIn

Foto: Mette Ottosson m.fl.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.