Bildgalleri

Till Torekov kommer våra konferensgäster för inspirationen, den salta luften, den karga dramatiska naturen och de fantastiska smakerna på Bjärehalvön. Söker du en konferens bort från jäkt och stress, ska du åka till Torekov. Om du vill ha personliga möten i harmonisk miljö. Om du uppskattar naturen, lugnet och primörerna. Eller bara vill se solen gå ner i Kattegatt.

Ta en titt på hur vi har det

Är du nyfiken på hur det ser ut hos oss? Ta då en rundtur i vår virtuella värld. Stega runt i hotellet med hjälp av tangentbordets piltangenter. Eller använd menyn för att gå direkt till hotellets olika avdelningar, hotellrum och möteslokaler. Välkommen in!

You must allow targeting cookies in order to view this content.

Utvalda paket för er konferens

Våra personliga mötestips

Vägen till kreativa möten

Kreativa möten uppstår var som helst på hotellet och vi vet att olika processer och samtal kräver miljöer av olika slag. Samtal pågår i mötesrum, under middagen, i den varma poolen och sittandes i schäslongen. Varför inte abonnera och köra en brainstorm med teamet i vårt bastuhus eller låt den karga naturen utanför dörren inspirera till samtal under en walk and talk.

I vår film får du träffa Amelia (tidigare konferensansvarig), som tar med dig till ett av våra favoritställen.

You must allow targeting cookies in order to view this content.

Schneede

”Som att komma till vårt andra hem”

Att konferera på Torekov Hotell är för oss som att komma till vårt andra hem. Vi har haft våra kurser på Torekov Hotell sedan 2006.

Personalen är omtänksam, serviceinriktad och alltid mån om att våra behov ska vara tillgodosedda. Rummen är välkomnande och konferenslokalen passar perfekt för intensiva möten och samtal. Maten är alltid viktig; här finns hälsosam och god mat som är gjord med mycket kärlek. I den fina utemiljön med närhet till havet kan man rensa skallen och tanka energi.

På Torekov Hotell är det helt enkelt lätt att sänka axlarna!

//Thekla Schneede från företaget Schneede

Konferensgäster

Capio Närsjukvård AB

”Möjlighet till reflektion”

Capio Närsjukvård har sedan 2011 haft ett nära samarbete med Torekov Hotell. Vi har valt att förlägga vår ledarskapsutbildning till Torekov, hotellet har gett oss de bästa förutsättningarna för att våra medarbetare ska ges möjlighet att fokusera fullt ut på sin kompetensutbildning. Service, konferansanläggning, boende och möjlighet till reflektion antingen på hotellets anläggningar eller i den fantastiska omgivningen har gett oss ett stort mervärde.

Vi kan varmt rekommendera Torekov Hotell

Cecilia Friis

HR-chef Capio Närsjukvård AB

Konferensgäster

Ulrika Swegmark, VD Privatläkarna

Tack för ett kanonarrangemang!

Vi var nöjda med precis allting från start till mål. En av de bästa arrangemangen jag har haft kring konferenser och det ska ni ha en stor eloge för. Jag kommer definitivt rekommendera er för konferenser bland kollegor och bekanta.

Njurförbundet Sydsverige

”Mycket god service samt mycket god mat”

Vi vill tacka för mycket god service samt mycket god mat under vår vistelse.

Ronny Ljung

Njurförbundet Sydsverige

Konferensgäster

Rejmes Personvagnar AB

”A home away from home”

Ni skapar känslan av ”a home away from home” vilket är superstarkt. Vi kommer tillbaka till Er.

Einar Gudmundsson
VD
Rejmes Personvagnar AB

Konferensgäster

Modity

”Supernöjda”

Vi var verkligen supernöjda med den service vi fick på Torekov Hotell och anpassningarna som gjordes i det känsliga Corona-läget. Vi kan varmt rekommendera hotellet till alla som känner sig tveksamma. Känslan är att man verkligen är i trygga händer och att man möts med respekt och stor hänsyn även vid lite knepigare önskemål.
Ia Hedenström
Modity, HR Chef
Konferensgäster

Magnacon Projektledning

”Torekov Hotell levde upp till våra högt ställda krav”

Torekov Hotell levde verkligen upp till våra högt ställda krav och vi är mycket nöjda med vår vistelse.

Magnacon Projektledning

 

Konferensgäster

inspiration

Mötesinspiration

Gastronomiska möten

Vi förstår att du behöver miljöer för olika processer och samtal. Vi tänker flexibla mötesrum, lounge ytor, sköna soffgrupper, fåtöljer framför brasan, dinglande ben i poolen, bastuplankor, natur. Allt detta i kombination med riktigt bra vällagad mat är en njutning.

Med hjärtat i den skånska myllan, kan ni gottar ner er i matens värld. Känna smaker, dofter, medan våra kockar delar med sig av kunskap och kärlek till mat.  För vinälskare är bistron en guldgruva där utbudet av natur-, bio- och ekoviner är stort. 

Mötesinspiration

Passion för det sunda

Börja dagen i rörelse. Svetsa ihop gruppen. Ni väljer träningsform – lugnt och skönt eller tufft och utmanande. Ni serveras smaker från gårdarna bredvid. Fikabrödet byts ut mot frukt, nötter och våra magiska gröna smoothies. Naturen och havet är påtagligt nära här i Torekov och kaffet smakar ännu bättre serverad vid strandängarna.

Hyr cyklar, spela tennis på våra nya banor. Bästa löpslingorna direkt utanför dörren. En sällsynt idyll för inspirerande, roliga och idérika möten. Just det, glöm inte kläder-för-alla-väder och dina skönaste skor!

Stora möten

Hyr hela hotellet

Vill ni ha hotellet för er själva? Självklart. 54 rum med terrasser är era, liksom alla konferensrum, hela spaavdelningen och Bistrons mysiga matsal och stora härliga terrass.

Vill ni profilera hotellet på något fint sätt, ordnar vi det med. Givetvis har personalen ögon bara för er.

fakta konferensfaciliteter

Möten och event på Torekov Hotell

Snabba fakta

Torekov Hotell ligger mitt i naturen, nära havet och Torekov på idylliska Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Kapacitet boende:
54 hotellrum med totalt 108 bäddar
30 rum i Huvudbyggnaden
18 dubbelrum i våra Hotellvillor
8 sviter i Hotellvillor

Totalt finns det 8 fristående Hotellvillor.

Kapacitet konferens och event:
6 konferensrum i olika storlekar
2 grupprum

Största konferenslokalen är 114 kvm och rymmer 106 gäster
Bistron med utsikt över vår terrass med pool och havet rymmer 130 gäster

Våra systerhotell i Båstad
Hotel Riviera Strand 660 bäddar
Hotel Skansen 330 bäddar

Utvalda av Svenska Möten
Torekov Hotell är certifierat av Svenska Möten och miljömärkt med Svanen, vilket är en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och arbetar mot det hållbara samhället.

Översiktskarta på hotell-och konferensområde Torekov Hotell.

Mötesrum

Rum att mötas i

Vi har allt från mindre rum för diskussioner på tu man hand till större konferenslokaler för 160 pers. Även här går naturens element som en röd tråd med ljus skandinavisk design och dämpad ljudmiljö. Självklart med all teknisk och analog utrustning som kan tänkas behövas. Önskar ni någon specialare, ordnar vi det.

hållbarhet

Vi är Svanenmärkta

Torekov Hotell uppfyller Svanens hårda miljö- och klimatkrav. Svanen har funnits sedan 1989 och är Nordens enda officiella miljömärke. Att verka för en bättre miljö är en naturlig del av vårt arbete och vi eftersträvar ett generellt miljötänkande i det dagliga arbetet.

För att bli Svanenmärkta krävs att man arbetar med miljöfrågor ur många olika perspektiv, bland annat ska det finnas ekologisk, rättvisemärkt och närproducerad mat på menyerna och man ska arbeta med att minska sin energianvändning, byta ut miljöfarliga kemikalier vid disk och städning, sortera sitt avfall och minska transporterna.

kontakta oss

Konferensbokning GRAM Group

Konferensbokningen

Välkommen att kontakta oss med din förfrågan om möten och event på Hotel Riviera Strand.

Tel +46 431-55 82 88
info@gramgroup.se

Försäljningsansvarig DK/Int GRAM Group

Helle Fromberg Hammarström

+46 431-55 82 81
+46 703-69 43 12

E-post
LinkedIn

Sales Manager GRAM Group

Petra Majs Nordberg

+46 431-55 82 22
+46 73 060 56 28

E-post
LinkedIn

Foto: Mette Ottosson m.fl.

Vad vill du boka? >