Trailrunning

Våra bästa rundor

Hallandsåsens siluett reser sig hög över Bjärehalvöns landskap och syns vida omkring med sina 226m över havet. Fallande mot väst möter den i sin utsträckning den variationsrika kustlinjen med klippor och raviner i kontrast till hav och svepande sandstränder. För traillöparen innebär detta ett paradis med omväxlande och stundtals utmanande terräng. Här ersätts löptakt och distans med genomförande, och vilopauser blir naturliga stopp för att ta in de storslagna vyerna.

 

You must allow targeting cookies in order to view this content.

Torekov – ett paradis för löpare

Utgå från Torekov Hotell och du hittar variationsrika leder direkt utanför dörren. Vägarna gå längs med betande strandängar, trolska bokskogar, dramatiska raviner och sandstränder. Här finns leder för alla nivåer och löptakter.

trailrundor

Torekov som utgångspunkt

Här presenteras våra favoritrundor av Trailrunning Sweden. För kartor, info och fler rundor i närområdet se Trailrunning Swedens hemsida.

Film: Hallandsåsens bästa traillöpning

Film: Hovs Hallar

Film: Torekov – Vejbystrand

Film: Hallands Väderö

inspiration

Löpning i all sin enkelhet

Traillöpningens charm finner du i enkelheten. Med ett par löparskor och en tom kalender står du redo för en dag i det fria. Med fokus på natur och var du sätter foten i den vilda terrängen behövs ingen musik eller poddar för att föra bort tankarna från själva löpningen. Tempot sätter du själv och din fysiska uthålligheten stärks naturligt av omgivningen.

Vad vill du boka? >