Trailrunning

Våra bästa rundor

Hallandsåsens siluett reser sig hög över Bjärehalvöns landskap och syns vida omkring med sina 226m över havet. Fallande mot väst möter den i sin utsträckning den variationsrika kustlinjen med klippor och raviner i kontrast till hav och svepande sandstränder. För traillöparen innebär detta ett paradis med omväxlande och stundtals utmanande terräng. Här ersätts löptakt och distans med genomförande, och vilopauser blir naturliga stopp för att ta in de storslagna vyerna.

 

trailrundor

Torekov som utgångspunkt

Här presenteras våra favoritrundor av Trailrunning Sweden. För kartor, info och fler rundor i närområdet se Trailrunning Swedens hemsida.

Film: Hallandsåsens bästa traillöpning

Film: Hovs Hallar

Film: Torekov – Vejbystrand

Film: Hallands Väderö

inspiration

Löpning i all sin enkelhet

Traillöpningens charm finner du i enkelheten. Med ett par löparskor och en tom kalender står du redo för en dag i det fria. Med fokus på natur och var du sätter foten i den vilda terrängen behövs ingen musik eller poddar för att föra bort tankarna från själva löpningen. Tempot sätter du själv och din fysiska uthålligheten stärks naturligt av omgivningen.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).