Hotellpaket

Semestern börjar nu

Så, hur ska du spendera din tid här? Vad finns att göra, hur lägger du upp dagarna för att maxa lugnet? Lugn, vi tar hand om joxet. Du har ju semester.

Kolla genom våra paket och se om det kan vara något som faller i smaken. Vill du ha något som inte finns nedan, finns det ändå. Ring oss bara så ordnar vi det.

Torekovs spapaket och erbjudanden

På Torekov Hotell i Skåne kan du välja mellan ett brett urval av spapaket, weekenderbjudanden och paket med aktiviteter inkluderade. Erbjudandena finns bara på vår hemsida och går inte att boka via någon annan sajt. Vad som är gemensamt för alla våra hotellpaket är att de inkluderar övernattning, frukost, en närodlad meny i Bistron och entré till spa. Förutom avslappning på spa-avdelningen kan du ta del av aktiviteter och Bjärehalvöns fantastiska natur. Därför har vi tagit fram spapaket även för detta. Du hittar flera olika vandringspaket hos oss, dessa paket kommer inkluderat med det mesta du behöver för att vandra på den skånska kusten. Utöver att vandra kommer många av våra spapaket inkluderat med tillgång till gym och ibland även yogapass. Du kan därför kombinera aktivitet och avkoppling på bästa sätt. Se vilka paketerbjudanden på dagspa som vi för närvarande har på vårt spa och skäm bort dig själv.

Älskar du golf? Då ska du kolla in vårt Golfpaket. Med Golfpaketet ingår en betald greenfee på en av Bjärehalvöns golfbanor. När du spelat en runda golf har du ett avkopplande spa och en god bit mat att se fram emot resterande av kvällen. Läs mer om Torekovs Golfpaket.

Foto: Mette Ottosson, lauren parks m.fl.

Vad vill du boka? >