Hotellpaket

Semestern börjar nu

Så, hur ska du spendera din tid här? Vad finns att göra, hur lägger du upp dagarna för att maxa lugnet? Lugn, vi tar hand om joxet. Du har ju semester.

Kolla genom våra paket och se om det kan vara något som faller i smaken. Vill du ha något som inte finns nedan, finns det ändå. Ring oss bara så ordnar vi det.

Torekovs Spaerbjudande

På Torekov Hotell finner du unika erbjudanden som du inte hittar någon annanstans i Skåne. Utöver att slappna av på spa-avdelningen har vi en förkärlek till aktivitet och natur. Därför har vi tagit fram spapaket för just detta. Du hittar flera olika vandringspaket hos oss, dessa paket kommer inkluderat med det mesta du behöver för att vandra på den skånska kusten. Föreställ dig att komma tillbaka till spaet efter en frisk vandring, hur skönt låter det?

Utöver att vandra kommer många av våra spapaket inkluderat med tillgång till gym och ibland även yogapass. Du kan därför kombinera aktivitet och avkoppling på bästa sätt. Se vilka paketerbjudanden vi för närvarande har på vårt spa och skäm bort dig själv.

Älskar du golf? Vilken tur! Då borde du kolla in vårt Golfpaket. Det är ett paket format helt efter golfälskare. 

Med Golfpaketet ingår en betald greenfee på en av Bjärehalvöns golfbanor. När du spelat en runda golf har du ett avkopplande spa och en god bit mat att se fram emot resterande av kvällen. Läs mer om Torekovs Golfpaket.

Foto: Mette Ottosson, lauren parks m.fl.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Boka bord online via knappen nedan. Du är också välkommen att kontakta hovmästaren på +46 431-47 16 53.

Använd formuläret om du vill kontakta oss via e-post.

 

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).