Dagens lunch serveras i Bistron måndag–fredag 11.30–14.00, lördag–söndag 12.00–14.00.
Pris 185 kr för vuxna, 95 kr för barn upp till 12 år. Salladsbuffé, bröd och smör, kaffe och liten kaka ingår.
Lunchmeny vecka 37
Måndag
Pankopanerad kyckling med gong bao, lime och syrlig chilimajonnäs
Örtfyllda spättarullader med kålsallad, potatispuré och örtkräm
VEG: Betpaj med ost, rostade frön, honungsdressing och salladsskott
Tisdag
Misomarinerad kalvfrikassé med brytbönor, potatis och svampsås
Fiskgryta med räkor, saffransaioli, fänkål, kål och dillslungad potatis
VEG: Pad thai med rostad paprika, jordnötter och marinerade böngroddar
Onsdag
Bulgogimarinerad karré med bräserad kål, chili, paprikaris och gochuangsås
Örtfyllda spättarullader med kålsallad, potatispuré och örtkräm
VEG: Betpaj med ost, rostade frön, honungsdressing och salladsskott
Torsdag
Confiterat anklår med linsragu, yuzusky, potatisstomp och svamp
Fiskgryta med räkor, saffransaioli, fänkål, kål och dillslungad potatis
VEG: Pad thai med rostad paprika, jordnötter och marinerade böngroddar
Fredag
Örtmarinerad flankstek med salladslök, stekt svamp, grönsaksris, barbecuesås med smak av ingefära
Örtfyllda spättarullader med kålsallad, potatispuré och örtkräm
VEG: Betpaj med ost, rostade frön, honungsdressing och salladsskott
Lördag
Örtbakad pluma med ljummen nudelsallad, pak choi, kål och yuzusås
Fiskgryta med räkor, saffransaioli, fänkål, kål och dillslungad potatis
VEG: Pad thai med rostad paprika, jordnötter och marinerade böngroddar
Söndag
Örtbakad pluma med ljummen nudelsallad, pak choi, kål och yuzusås
Fiskgryta med räkor, saffransaioli, fänkål, kål och dillslungad potatis
VEG: Betpaj med ost, rostade frön, honungsdressing och salladsskott
Lunchmeny vecka 38
Måndag
Dragonbakat kycklinglår, strimlad rödkål med sweet chili, ris och chilimajonnäs
Friterad spätta med syrlig sallad på kål och äpple, stekt potatis och kimchimajonnäs
VEG: Bräserad spetskål med rostade frön, dragonsmör och morotspuré med lime
Tisdag
Högrevsgryta med rostad zucchini, pak choi, linser och myntakräm
Misohalstrad lax med potatis och örtkompott, smörsås, citronkokt morot och betor
VEG: Örtstekt gnocchi med salladslök, böngroddar, spenat och tomatsås
Onsdag
Örtbakad pluma med majrova, timjanrostad potatis och skysås
Friterad spätta med syrlig sallad på kål och äpple, stekt potatis och kimchimajonnäs
VEG: Bräserad spetskål med rostade frön, dragonsmör och morotspuré med lime
Torsdag
Lågtempererad högrev med five spice, rökt potatisstomp, skysås, friterad kål
Misohalstrad lax med potatis och örtkompott, smörsås, citronkokt morot och betor
VEG: Örtstekt gnocchi med salladslök, böngroddar, spenat och tomatsås
Fredag
Nötfärsbiffar med örtstompad potatis, sesamrostad broccoli och gräddsås
Friterad spätta med syrlig sallad på kål och äpple, stekt potatis och kimchimajonnäs
VEG: Bräserad spetskål med rostade frön, dragonsmör och morotspuré med lime
Lördag
Nattbakad fläsksida med nudelsallad, strimlad rödkål med sweet chili, örtmajonnäs
Misohalstrad lax med potatis och örtkompott, smörsås, citronkokt morot och betor
VEG: Örtstekt gnocchi med salladslök, böngroddar, spenat och tomatsås
Söndag
Nattbakad fläsksida med nudelsallad, strimlad rödkål med sweet chili, örtmajonnäs
Friterad spätta med syrlig sallad på kål och äpple, stekt potatis och kimchimajonnäs
VEG: Bräserad spetskål med rostade frön, dragonsmör och morotspuré med lime
Lunchmeny vecka 39
Måndag
Citronbakat kycklinglår med broccoli, dragonsås, brytbönor och paprikaris
Bakad torsk med smörsås, brynt fänkål, furikake och kokt potatis
VEG: Blomkålsbakelse med vegansk ost, spenat, karamelliserad lök och mild wasabidressing
Tisdag
Kalvfrikassé, velouté med örter, rostad palsternacka och potatispuré
Havets wallenbergare med räkor, hoisinsås, sesam rostad blomkål och nudelsallad
VEG: Falafel med hummus, kål, böngroddar och rödkålssallad
Onsdag
Nattbakad fläskkarré med timjanrostad potatis, bräserad kål och örtig skysås
Bakad torsk med smörsås, brynt fänkål, furikake och kokt potatis
VEG: Blomkålsbakelse med vegansk ost, spenat, karamelliserad lök och mild wasabidressing
Torsdag
Bakad tri-tip med örtbombad potatisstomp, skysås, chilipicklad gurka, stekt svamp
Havets wallenbergare med räkor, hoisinsås, sesam rostad blomkål och nudelsallad
VEG: Falafel med hummus, kål, böngroddar och rödkålssallad
Fredag
Pannbiffar med sojastekt lök, sichuanpepparsås, picklad svamp och rostad potatis
Bakad torsk med smörsås, brynt fänkål, furikake och kokt potatis
VEG: Blomkålsbakelse med vegansk ost, spenat, karamelliserad lök och mild wasabidressing
Lördag
Lågtempererad högrev med five spice, smörad skysås, potatiskaka, brynta lökar och pepparglaserad morot
Havets wallenbergare med räkor, hoisinsås, sesam rostad blomkål och nudelsallad
VEG: Falafel med hummus, kål, böngroddar och rödkålssallad
Söndag
Lågtempererad högrev med five spice, smörad skysås, potatiskaka, brynta lökar och pepparglaserad morot
Bakad torsk med smörsås, brynt fänkål, furikake och kokt potatis
VEG: Blomkålsbakelse med vegansk ost, spenat, karamelliserad lök och mild wasabidressing