MENY 1
FÖRRÄTT / STARTER
Tartar av Fröyalax, tomat med koreansk chili, picklad grön chili , rispapper med verbena
Tartare of Frøya salmon, tomato with Korean chili, pickled green chili, rice paper with verbena
VARMRÄTT / MAIN
Bjärekyckling, confiterat lår och hoizin, blomkål, sherry, potatisterrin
Local chicken from Bjäre, confit leg and hoisin, cauliflower, sherry, potato terrine
DESSERT
Gravensteinäpple från Kattvik, sorbet, chokladcrème, rosmarin
Gravenstein apple from Kattvik, sorbet, chocolate cream, rosemary
MENY 2
FÖRRÄTT / STARTER
Rostbiff från Lindegren , sallad från Bjäre, nouc cham, sojamajonäs, jordärtskocka
Roast beef from Lindegren, salad from Bjäre, nuoc cham, soy mayonnaise, Jerusalem artichoke
VARMRÄTT / MAIN
Smörstekt torskrygg, hjärtmusslor, spetskål och panko, sesamfrö, vitvinsås med yuzukosho
Butter-fried cod backloin, cockles, pointed cabbage and panko, sesame seeds, white wine sauce with yuzukosho
DESSERT
Viktoriaplommon från Bjäre, mjölkchoklad -och misoglass, körsbärssponge, shiso
Viktoria plum from Bjäre, milk chocolate and miso ice cream, cherry sponge, shiso
MENY 3
FÖRRÄTT / STARTER
Sojainkokt kantarell och friterad eldost från Ebbessons, surdegsbröd, picklad steklök, vattenkrasse
Soy-braised chanterelle and fried ”eldost” cheese from Ebbessons, sourdough bread, pickled pearl onion, watercress
VARMRÄTT / MAIN
Potatisdumpling, svensk burrata, grillad kungsmusseron, mangold, brynt smör och crispy chili, koriander
Potato dumpling, Swedish burrata, grilled king oyster mushroom, Swiss chard, browned butter and crispy chili, coriander
DESSERT
Björnbärssorbet, färskostkräm med mandelmassa, pisagecrumble, färska örter
Blackberry sorbet, cream cheese with almond paste, pistachio crumble, fresh herbs
___________
Vi använder lokala och svenska råvaror i säsong som kan komma att bytas ut beroende på tillgång
We use local and Swedish seasonal ingredients that may be subject to change depending on availability