Torekovs spaklassiker

En modern klassiker

Njut av mysig eftermiddagsfika, fantastisk trerättersmiddag i Bistron och övernattning i sköna rum. Tillgång till vår spaavdelning med bastu, liten spapool och två varma utomhusbad. Precis utanför hotellet finns långa vandringsleder för friska promenader i underbar natur nära hav och mark. Yogaklasser serveras klockan 08:30 både lördag och söndag, så glöm inte tightsen.

Detta ingår

  • Eftermiddagsfika, måndag–torsdag
  • Afternoon tea, fredag–lördag
  • En trerättersmeny i Bistron
  • En skön natts sömn i dubbelrum
  • Frukostbuffé i Bistron
  • Spa med bastu, varma bad och japanska utomhuspooler
  • Gym inom- och utomhus
  • Yogaklass* lördag och söndag 8.30

*Med reservation för ändring.

 

I Bistron

  • Här kan du se vår aktuella meny
  • Vill du beställa en lite lyxigare middag på kvällen eller något gott som väntar på rummet? Boka i förväg så ordnar vi allt. Läs mer här.

Priser

Priser

31 aug–30 dec 2018,
4 jan-9 jun och 30 aug-30 dec 2019:

Måndag–torsdag
1 395 kr/person

Fredag
1 595 kr/person

Lördag
1 895 kr/person

Söndag 30 december
1 395 kr/person

Svittillägg 300 kr/person/natt.
Enkelrumstillägg 200 kr/natt.

 

För en ännu skönare vistelse

För att vara säker på att vi har plats för dig på de tider du önskar, rekommenderar vi att du bokar bord och eventuella spabehandlingar i god tid före ankomst.

Välkommen att boka behandlingar på 0431-47 16 40 eller spa@torekovhotell.se. Boka bord i Bistron på 0431-47 16 53 eller info@torekovhotell.se.

FEBRUARISPECIAL: VINAVSMAKNING

Fredagar och lördagar i februari kl 15.30–16.45 är du välkommen på vinavsmakning tillsammans med vår sommelier. Detta är något vi bjuder på för att göra vintern lite ljusare.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.