Dagens lunch serveras i Bistron måndag–fredag 11.30–14.00, lördag–söndag 12.00–14.00.
Måltiden inleds med en liten salladsbuffé med grönsaker, röror, inläggningar, bröd och smör. Därefter serveras du varmrätten på tallrik vid bordet.
Kaffe och liten kaka ingår att avrunda måltiden med.
Pris 185 kr för vuxna, 95 kr för barn upp till 12 år.
LUNCH VECKA 21
Veckans vegetariska: Risotto, friterad ostronskivling, örtsallad, Vaccaost och örtolja
Veckans fisk:
Måndag-Onsdag: Ugnsbakad torsk med brynt smör med miso, pepparrot, dill och potatisstomp
Torsdag-Söndag: Örtbakad lax med fänkålscrudité, örtcrème, ljummen potatissallad, citron
Måndag
Kryddbakad fläskkarré med vitlöksyoghurt, gremolata och bulgursallad
Tisdag
Kyckling ”satay” med jordnötssås, picklad kål och jasminris
Onsdag
Fläskytterfilé med chimichurri, grillad zucchini och rostad potatis
Torsdag
Brässerat högrev med rödvinssås, smörstekt svamp med gröna bönor och potatispuré
Fredag
Stekt kycklingbröst med parmesan, körvelvelouté, ugnsrostad tomat och örtris
Lördag
Skomakarlåda med potatispuré, stekt sidfläsk och rödvinssås
Söndag
Morsdags Brunch 12-15 / Pris 395:-