Dagens lunch serveras i Bistron måndag–fredag 11.30–14.00, lördag–söndag 12.00–14.00.
Måltiden inleds med en liten salladsbuffé med grönsaker, röror, inläggningar, bröd och smör. Därefter serveras du varmrätten på tallrik vid bordet.
Kaffe och liten kaka ingår att avrunda måltiden med.
Pris 185 kr för vuxna, 95 kr för barn upp till 12 år.
LUNCH VECKA 12
Veckans fisk: Grillad torsk med beurre blanc, syrad lök och fänkålssallad, smörslungad potatis
Veckans vegetariska: Friterad tofu med sticky hoisin, rostad pumpa, crème av Vaccaost, kryddrostade fröer och örtolja
Måndag
Kycklinggryta med kokosmjölk, limeblad, koriander och ris
Tisdag
Grillad fläskkarré med äppelcidersås, fänkålssallad och potatisstomp
Onsdag
Nattbakat högrev med chilimajonnäs, rostad majs och potatiskaka
Torsdag
Pluma, sesamrostad spetskål, gurk -och örtsallad, chilicrème och rostad potatis
Fredag
Schnitzel, rödvinsbräserad svamp, friterad kapris, picklad silverlök med örter, bearnaise med körvel
Lördag & Söndag
Halstrad kyckling med tryffelsky, rostad blomkål och potatispuré
LUNCH VECKA 13
Veckans fisk: Ugnsbakad sej med brynt smör med miso, pepparrot, dill och potatisstomp
Veckans vegetariska: Bakad rotselleri med svampkräm, rostat bovete, picklad rödlök och jalapeñoemulsion
Måndag
Köttbullar med lingon, pressgurka, kokt potatis och gräddsås
Tisdag
Kyckling ”satay” med jordnötssås, picklad kål och jasminris
Onsdag
Kryddbakad fläskkarré med vitlöksyoghurt, gremolata och bulgursallad
Torsdag
Bräserad högrev med rödvinssås, smörstekt svamp och potatispuré
Fredag
Stekt kycklingbröst med parmesan, körvelvelouté, ugnsrostad tomat och örtris
Lördag & Söndag
Skomakarlåda med potatispuré, stekt sidfläsk och rödvinssås