Torekovs Longstay

En sommarvecka i Torekov

Lev det goda livet på semester i Torekov. På hotellet kan du hänga vid poolen, spela tennis, träna och koppla av i lugna omgivningar. Strosa ner till havet, ta ett morgondopp och promenera in till hamnen. Ät på Torekovs mysiga restauranger och ta båten ut till Hallands Väderö. Runtom på Bjärehalvön väntar härliga utflykter, salta bad och en enda lång rad av smultronställen.

Om paketet

Detta ingår

  • Övernattning, del i dubbelrum
  • Frukostbuffé i Bistron
  • Spa med bastu, varma bad och utomhuspooler
  • Gym inne och ute

Pris och datum

Sommarträning ingår

Sommarens träningsschema är en härlig mix av yoga och fyspass som passar alla nivåer. Boende gäster tränar alltid utan extra kostnad!

 

BOKA FLEXIBELT. Välj till något av våra avbeställningsskydd, så kan du avboka med kort varsel.

inspiration och bilder

Terrass Torekov hotell
fiskebod
Kvinna med solhatt vid Lotshytten i Torekov. Foto: Louise Nordström Pettersson
Båstar i Torekovs hamn. Foto: Louise Nordström Pettersson
skylt om Gårdsmejeri vid vägkant i lantmiljö
Båtar vid Hallands Väderö. Foto Hugo Ljungberg
FOTO: LOUISE NORDSTRÖM PETTERSSON, Hugo Ljungberg, Lauren Parks M.FL.

Vad vill du göra på semestern i sommar?

På Torekov Hotell kan du låta vädret och humöret bestämma dagens agenda. Häng vid poolen, mys på spa, var med på ett träningspass och kör en match på våra tennisbanor. Strosa ner till havet och vidare till hamnen för ett dopp vid morgonbryggan, en fika eller lunch. Ta båten ut till Hallands Väderö och hitta din egen badvik med kristallklart vatten.

Vill du ge dig ut och upptäcka nordvästra Skåne – då är Torekov en perfekt basecamp för dina utflykter. Bjärehalvön vimlar av charmiga gårdsbutiker, mysiga utsiktscaféer, spännande gallerier och pittoreska småbåtshamnar. Vandringsleder, golfbanor och cykelvägar över böljande kullar med enastående utsikt. Och när du är klar med Båstad & Bjärehalvön, väntar Kullahalvöns alla äventyr: Nimis, Mölle, Höganäs och Kullaberg. Vi önskar dig en riktigt härlig sommarvecka!

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Boka bord online via knappen nedan. Du är också välkommen att kontakta hovmästaren på +46 431-47 16 53.

Använd formuläret om du vill kontakta oss via e-post.

 

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).