Bildgalleri

Mitt ute i den skånska myllan bland böljande backar och havets brus, har du ditt lilla paradis. Här kan du koppla av i lugn och ro med sköna bad och välgörande behandlingar.

Välkommen in på spa

Välkommen till ditt eget lilla paradis på Bjärehalvön. Vi tar emot dig i spareceptionen, där det finns en liten shop med produkter från bland annat Elemis, Murad, Thalion och By Terry. Efter att ha bytt om och duschat öppnar du dörrarna till ett harmoniskt rum med varm spapool, ångbastu och isvak. En trappa upp finns en het torrbastu och en tyst relaxavdelning med utsikt mot Kattegatt och Hallands Väderö.

Utomhus på innergårdens terrass finner du vårt nya bastuhus med torrbastu och tillhörande relax, samt en varm massagepool med jetstrålar. Här ligger även den stora poolen (7×15 m), som är uppvärmd om sommaren (från midsommar) och tempererad för kalldopp om vintern (ca 10°). En halvtrappa upp på terrassen, med utblick mot havet, finns två japanska varma spabad.

I spaloungen som ligger mitt emellan spa och restaurangen, med stora fönster mot terrassen, kan du sjunka ner i sköna schäslonger, soffor och fåtöljer. Läsa en bok, se in i eldstaden eller ta något att äta och dricka från baren. En plats att umgås, hitta tid för reflektion och bara njuta av den skönt avslappnade miljön.

pris & info

Spaentré ingår i våra spapaket

Entré till spa ingår för dig som har bokat ett av våra spapaket eller dagspa-paket. För övriga gäster är entré till spa möjligt att lösa endast i mån av plats och kan tyvärr inte garanteras i förväg.

Entré - logi & frukostgäster

Om du har bokat boende med frukost (ej spapaket), är du välkommen att lösa entré på plats i mån av plats.

Måndag–torsdag: 250 kr/dygn
Fredag–söndag: 350 kr/dygn
Barn 5–15 år på barntider (kl 8–9 och 19–21): 100 kr (gratis för barn 0–4 år)

Om du har bokat spapaket har du fri entré till spa.

Entré - externa gäster

Om du inte bor på hotellet, är du välkommen att lösa entré på plats i mån av plats.

Måndag–torsdag kl 10–16: 400 kr
Fredag–söndag kl 9–15: 550 kr

Soldäck och utepool

Från den 10 juni håller stora poolen ca 20 grader och från midsommar är den helt uppvärmd.

Badentré till stora utepoolen går att köpa i receptionen alla dagar 11.30–15.00, begränsat antal gäster.

Pris badentré: 275 kr/vuxen, 120 kr/ barn. Badrock och badhandduk till vuxen (badhandduk till barn) ingår.

Tips till weekendgästen

Om helgerna är det oftast som mest gäster på spa, så för att få den upplevelse du önskar har vi ett par tips.

  • Om du vill ha mesta möjliga lugn och ro, fråga gärna i receptionen vilken tid det är bäst att besöka spa.
  • Boka dina behandlingar i god tid innan ankomst, för att vara säker på att vi kan ta hand om dig när du är här.

Vanliga frågor

Badrock och handduk. Ligger och väntar på ditt rum när du anländer. Daggäster får låna på spa.
Badtofflor.
För miljöns skull har vi slutat med engångstofflor, så gärna med dina egna tofflor när du kommer. Har du inga, finns det att köpa på spa.
Entré.
Inträde till spa ingår om du har bokat ett spapaket. Övriga gäster kan köpa till entré, dock endast i mån av plats.
Badkläder.
Glömt badkläder? Ingen fara, det finns att köpa i receptionen till spaavdelningen.
Badrock i Bistron? Njut av en mysig eftermiddagsfika insvept i badrock, men lämna den gärna på rummet övriga måltider.
Hygien. Alla våra spagäster skall duscha och tvätta håret innan spa. Vi har badmössor i receptionen om gäster önskar. I bastun används handduk som ”sittunderlag”.
Åldersgräns. Orolig för ”familjedagar”? Ingen fara, vi har femtonårsgräns, förutom 08.00–09.00 samt 19.00–21.00 då boende barn är välkomna att bada i sällskap av vuxen på nedervåningen. (Under höstlov och sportlov är åldersgräns på spa 13 år i sällskap av vuxen.)
Avbokningar. Har du fått förhinder? Bara lugn, du kan avboka kostnadsfritt upp till 24 timmar innan behandlingens början.

behandlingar & produkter

Spa reception och butik

Behandlingar som gör gott

Inför varje behandling väljer vi noggrant ut produkter av hög kvalitet som passar din hy och dina behov. Vi gillar särskilt Elemis, Thalion och Murad. Franska premiumskönhetsmärket By Terry är en annan favorit som gör att hyn alltid ser återfuktad och fräsch ut. Alla produkter vi använder kan du köpa med dig i vår lilla shop.

gym & träning

Gym, yoga och träning

På Torekov Hotell tror vi på kombinationen av puls och vila. Finns det något bättre att krypa ner i en varm pool efter ett träningspass? Alla som bor på hotellet har fri tillgång till gym, både inomhus och utomhus. Dessutom kan du delta i våra aktivitetspass. Starta dagen med morgonyoga eller kör ett fyspass utomhus med Tammy.  Efter träningen kan du njuta av spa och avkoppling. Kombinera värmen på spa med en av våra behandlingar, för bästa återhämtning av kropp och själ.

Grupp med kvinnor som tränar på strandäng

bilder

Massagepool i solsken på innergården bredvid bastuhus och pool.
Relax i bastuhuset med fåtöljer och soffa.
Bastu
Utomhuspoolen på Torekov Hotell

Visste du att..

Huden är vårt största organ och bastu tillsammans med ett kallt dopp för med sig många hälsofördelar för hela kroppen. När vi badar kallt skapar vattnet en snabb stress för kroppen som utlöser endorfiner och får huden att dra ihop sig. Väl inne i bastun ökar blodcirkulationen och immunförsvaret får sig en boost. Nu skapas ett harmoniskt lugn som håller i sig många timmar efteråt.

Vad vill du boka? >