Bildgalleri

Torekov är en gammal kurort med anor långt tillbaka. När du väl kommit ut hit förstår du varför. Naturens krafter luft, vatten, eld och jord är inte bara något vi baserar vår spafilosofi på. De omger oss, varje dag, hela tiden och fyller oss med energi.

Mitt ute i den skånska myllan bland böljande backar och havets brus, har du ditt lilla paradis. I sann Torekovanda för vi vidare badtraditionerna, samtidigt som vi inspirerats av andra kurorter världen över.

Aktivera dig med hotellets stora utbud av träning för att sedan koppla av med spa och behandling. Allt för ditt välmående.

Bra att veta

Det lilla personliga spat

I vårt mysiga lilla spa finns både ångbastu, finsk bastu och varma utomhusbad när du vill värma dig, isvak när du vill svalka dig. Bredvid spaavdelningen har du sköna loungefåtöljer med öppen spis och panoramautsikt över Kattegatt. Du är även välkommen ut på den stora terrassen, där du har två varma utomhusbad och en stor pool som är uppvärmd under sommaren. Badrock, tofflor och handduk ligger och väntar på ditt rum när du checkat in.

Weekendtips!

  • Boka dina behandlingar i god tid innan ankomst, för att vara säker på att vi kan ta hand om dig när du är här.
  • Om helgerna, när vi har som flest gäster, är det alltid klokt att fråga i receptionen vilken tid det är bäst att besöka spa.

Vi rekommenderar

Vill du motverka stress och värk eller bara ha en härlig stund? Testa Regndroppsmassage, en unik massage som främjar ditt välbefinnande.
Läs mer här: Regndroppsbehandling 

Vanliga frågor

Badkläder. Glömt badkläder? Ingen fara, det finns att köpa i receptionen till spaavdelningen.
Åldersgräns på spa. Orolig för ”familjedagar”? Ingen fara, vi har femtonårsgräns, förutom kl 18.00-19.00 då boende barn är välkomna att bada i sällskap av vuxen på nedervåningen. Under höstlovet v 44 sänker vi åldersgränsen till 13 år i sällskap med en vuxen.
Avbokningar. Har du fått förhinder? Bara lugn, du kan avboka kostnadsfritt upp till 24 timmar innan behandlingens början.

Spashoppen

Spa i liten ask

Inför varje behandling väljer vi noggrant ut produkter av hög kvalitet som passar din hy och dina behov. Vi gillar särskilt Elemis, ett brittiskt hudvårdsmärke som kombinerar kraftfulla naturliga ingredienser med den senaste teknologin. Vi gillar även bareMinerals, ett amerikanskt märke som verkar i gränslandet mellan hudvård och makeup – makeup som faktiskt är bra för din hy. Alger, kallpressade oljor och naturliga pigment bygger upp och vårdar samtidigt som du får ett härligt glow.

Alla produkter vi använder kan du köpa med dig i vår lilla shop.

bilder spa

Foto: Mette Ottosson, lauren parks m.fl.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.