Bildgalleri

Mitt ute i den skånska myllan bland böljande backar och havets brus, har du ditt lilla paradis. Här kan du koppla av i lugn och ro med sköna bad och välgörande behandlingar.

Om vårt spa

pool spa torekov hotell

Om vårt lilla personliga spa

Vår spaavdelning har precis byggts till och är mysigare än någonsin. Här hittar du:

INOMHUS:

 • Reception och spashop med produkter från bl.a. Elemis och bareMinerals
 • Behandlingsavdelning
 • En stilla varm spapool (5×3 m)
 • Isvak
 • Ångbastu
 • Torrbastu (het)
 • Tyst relax en trappa upp, med utsikt mot Kattegatt och Hallands Väderö
 • Spalounge med eldstad, bar och panoramafönster mot terrassen NY!

UTOMHUS:

 • Två stilla varma japanska utomhusbad
 • Massagepool utomhus NY!
 • Bastu i nybyggt bastuhus NY!
 • Tyst uterelax i nybyggt bastuhus NY!
 • Stor utomhuspool (7×15 m), uppvärmd om sommaren, tempererad för kalldopp om vintern (ca 10°)

 

Vanliga frågor

Badrock, tofflor och handduk. Ligger och väntar på ditt rum när du anländer. Daggäster får låna på spa.
Entré.
Tillgång till spa ingår om du bokat ett spapaket. Övriga gäster kan köpa till entré endast i mån av plats.
Badkläder.
Glömt badkläder? Ingen fara, det finns att köpa i receptionen till spaavdelningen.
Åldersgräns. Orolig för ”familjedagar”? Ingen fara, vi har femtonårsgräns, förutom 19.00–20.00 då boende barn är välkomna att bada i sällskap av vuxen på nedervåningen. (Under höstlov och sportlov är åldersgräns på spa 13 år i sällskap av vuxen.)
Avbokningar. Har du fått förhinder? Bara lugn, du kan avboka kostnadsfritt upp till 24 timmar innan behandlingens början.

Tips till weekendgäster

 • Tänk på att boka dina behandlingar i god tid innan ankomst, för att vara säker på att vi kan ta hand om dig när du är här.
 • Om helgerna, när hotellet har som flest gäster, är det klokt att fråga i receptionen vilken tid det är bäst att besöka spa.

Nyöppnade spaupplevelser

På innergårdens terrass finner du vårt nya bastuhus med torrbastu för 12 personer och tillhörande relax. Precis utanför ligger vår stora pool som har åretruntanpassats för möjlighet till kalldopp under hela vintern, samt den nya massagepoolen med jetstrålar som masserar och vatten som håller 38 grader.

Inomhus  har vi byggt en helt ny spalounge, som ligger mitt emellan spa och restaurangen med stora fönster mot terrassen. Här kan du sjunka ner i sköna schäslonger, soffor och fåtöljer. Läsa en bok eller ta något att äta och dricka från baren. En plats att umgås, hitta tid för reflektion och bara njuta av den skönt avslappnade miljön.

Visste du att..

Huden är vårt största organ och bastu tillsammans med ett kallt dopp för med sig många hälsofördelar för hela kroppen. När vi badar kallt skapar vattnet en snabb stress för kroppen som utlöser endorfiner och får huden att dra ihop sig. Väl inne i bastun ökar blodcirkulationen och immunförsvaret får sig en boost. Nu skapas ett harmoniskt lugn som håller i sig många timmar efteråt.

Massagepool i solsken på innergården bredvid bastuhus och pool.
Två kvinnor i fåtöljer i relaxen med vy över terass, bastuhus och pool.
Fåtölj i bastuhus på Torekov hotell.

Spashop

Inför varje behandling väljer vi noggrant ut produkter av hög kvalitet som passar din hy och dina behov. Vi gillar särskilt Elemis, ett brittiskt hudvårdsmärke som kombinerar kraftfulla naturliga ingredienser med den senaste teknologin. bareMinerals är en annan favorit som verkar i gränslandet mellan hudvård och makeup – makeup som faktiskt är bra för din hy. Alger, kallpressade oljor och naturliga pigment bygger upp och vårdar samtidigt som du får ett härligt glow.

Alla produkter vi använder kan du köpa med dig i vår lilla shop.

bilder spa

Spa reception och butik
Relax Torkekov Hotell Spa
pool spa torekov hotell
Relaxavdelning med utsikt över havet
pool spa torekov hotell
Bastu
Isvakspool
pool spa torekov hotell
Foto: Mette Ottosson, lauren parks m.fl.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).