Massagepool utomhus intill bastuhus och utomhuspool.

Spa och träning

Bensträckare à la Torekov

På Torekov Hotell vill vi inte att ni sitter ner en hel dag, det gör ingen pigg och glad. Se till att era deltagare tar med ett par oömma skor och en varm jacka så får de under en 40-minuters promenad upptäcka naturen längs med havet.

En tipspromenad är ett uppskattat sätt att aktivera gruppen. Vi förbereder gärna en utefter era önskemål eller sätter upp er egna.

Kontakta oss för pris.

Vill ni ha fikakorgar med? Vi packar gärna ner er fika i korgar att ta med. Har ni ingen inkluderande fika i ert konferenspaket så löser vi självklart det. Hör av er till oss.

 

Spa och träning

Mindfulness, spabehandling och sköna träningspass

Fyspass – 60 min
Vi kör ett träningspass i en underbar miljö, mitt i naturreservatet som omger hotellet. Träna och upplev våra strandängar, stigar och där hav möter strand. En riktig energi boost för kropp och sinne. I passet blandar vi kondition, styrka och stretching.
Pris: 4 500 SEK ex moms. 2–20 deltagare

Qigong – 45 min
Österländsk metod som förenar rörelse, andning, koncentration och ökar ditt välbefinnande.
Pris: 4 500 SEK ex moms, 2–20 deltagare

Yoga – 60 min, Hathayoga 
Hathayoga är en fysisk yogaform med ett lugnare tempo där vi håller positionerna lite längre än i andra mer dynamiska former av yoga. Vi strävar efter att skapa en inre balans genom att mjuka upp och träna kroppen. Passet fokuserar på styrka, stabilitet och balans.
Pris: 4 500 SEK ex moms, 2–25 deltagare. 6 500 SEK ex moms, 25–50 deltagare.

YinYoga – 60 min
Mjuk meditativ yoga som passar för alla. Långsamt och följsamt töjer vi ut stela muskler och bindväv. Klä dig i mjuka varma kläder som du känner dig bekväm i.
Pris: 4 500 SEK ex moms, 2–25 deltagare. 6 500 SEK ex moms. 25–50 deltagare

Makeup-kväll
Gruppaktivitet med fokus på grundläggande info om vad som är vad inom makeupens värld. I denna aktivitet får ni tips och råd om allt i från vilken färg/nyans man ska välja samt appliceringsknep som passar alla. Ni sminkar er själva med våra hudterapeuters hjälp och ni får tillgång till alla våra sminkprodukter så ni kan välja och vraka och prova på allt.

Pris: 375 SEK /person ex moms (min 6 personer, max 20 personer)
Ett glas bubbel ingår. Med eller utan alkohol.
20% rabatt på produkter

Hudvårdsskola
Gemensam gruppaktivitet med fokus på ansiktsrengöring med härliga skrubb och krämer med en av våra duktiga terapeuter. Var och en får sitta på en plats med egna produkter, skålar och varma handdukar. Här guidar vi er till hur man får en bra hudvårdsrutin, vad man ska använda för typ av produkt samt när det passar bäst att använda de olika produkterna. Vi hjälper er att anpassa vad som passar till just respektive person.
Under tiden serverar vi er ett glas bubbel som ni kan avnjuta under tiden ni får matnyttiga tips och vägledning till en bättre hudvård för ansiktet. Detta är något som är väldigt uppskattat både för kvinnor och män i alla åldrar.

Pris: 375 SEK /person ex moms (minimum 6 personer, max 20 personer)
Ett glas bubbel ingår. Med eller utan alkohol.
20% rabatt på produkter

Provningar

BARSKOLA – 495:-/PERSON
En grundläggande barskola där deltagarna får lära sig att blanda klassiska cocktails.

VITA VINER – 495:-/PERSON
Vi provar och jämför 4 olika gröna druvor. Klassiska druvor, trendiga druvor, olika regioner och stilar.

RÖDA VINER – 495:-/PERSON
Vi provar och jämför 4 olika blå druvor. Klassiska druvor, trendiga druvor, olika regioner och stilar.

SVENSKA VINER FRÅN BJÄRE – 595:-/PERSON
Här får ni möjlighet att prova 4 olika viner som produceras på Bjäre.
Kvaliteten på viner från Sverige har de successivt blivit mycket bättre och är idag mycket kvalitativa. Druvorna som används är för oss ganska okända, vilket medför att nya smakbilder upptäcks.

MOUSSERANDE VINER – 595:-/PERSON
I denna provning provar vi 4 olika mousserande viner, olika stilar, druvor och tillverkningsmetoder.

CHAMPAGNE – 895:-/PERSON
Här får ni lära er om den ädla drycken Champagne!
Vi provar 4 olika champagner från 2 olika hus.

EXKLUSIV VINPROVNING – 995:-/PERSON
Alla drömmer vi väl om att få möjlighet att prova exklusiva viner som man bara läser om? Låt vår sommelier välja ut sina 4 personliga favoriter från vinlistan och låt dig hänföras …

Varje provning tar cirka 1 timme. Minst 8 personer, max 30 personer.
Barskola är antalet begränsat till minst 8 och max 12 personer.
En grundavgift à 2 500:- tillkommer. Alla priser är i SEK exkl. moms.

Ladda ner PDF

Golf

117 golfhål inom 11 minuter

På Bjärehalvön finns banor av hög internationell klass, med olika bankaraktärer och i unika miljöer. Vi vill slå ett extra rakt slag för vår hemmabana Torekovs GK med pron Stefan Condé i spetsen. Gå en runda med kollegorna eller kör en golfskola för hela gänget. Risken är väl bara att någon blir hooked …

Cykel

Cykelparadiset Bjäre

Runt Torekov finns flera vackra cykelstråk att upptäcka. Cyklar finns för uthyrning och vi ordnar smarriga picknickkorgar som ni får med er. Om ni är fler än 10 personer som vill ge er ut, kan vi hyra in cyklar från externa uthyrare. Bara säg till i förväg, så hjälper vi er.

Pris på förfrågan.

Tennis och padel

Anyone for tennis?

Passa på och slå en serve eller två på våra två hardcourtbanor. Om ni behöver fräscha upp era kunskaper, bokar vi gärna en tennistränare åt er.
Bokning för konferensgrupper sker via vår konferensansvarige.

Padelfeber?

Ta en promenad ut till Torekov IK:s banor eller hyr cyklar av oss, kom fram uppvärmd och redo för spel. Vinner gör den som slår den perfekta bandejan.
Bokning för konferensgrupper sker via vår konferensansvarige.

Utflykter

Naturen gör gott

Guidning
Torekov är inte bara fantastiskt vackert, byn har en spännande historia också. Vår lokala guide Ingrid Persson Skoog tar er runt på en historisk vandring. Vi erbjuder även turer på andra delar av Bjärehalvön, exempelvis Hovs hallar.
Pris på förfrågan.

Hallands Väderö
Tjugo minuters båtresa från hamnen i Torekov ligger Hallands Väderö. Ön, som är ett naturreservat, har en spännande och vacker natur med ett mycket rikt växt- och djurliv. Ofta ser man sälar på klipporna på den västra sidan. Det är lätt ta sig tvärs över ön till fots och det klara vattnet inbjuder till bad. Hallands Väderö är trevlig att besöka alla årstider men är ett riktigt litet paradis på sommaren.
Pris på förfrågan.

Sälsafari
En upplevelse att minnas länge – ni åker ut med båten kring Hallands Väderö och om ni har tur så får ni se sälarna i deras naturliga miljö. Komplettera gärna med en guidad vandring på Hallands Väderö, en svensk naturskatt.
Pris på förfrågan.

Vad vill du boka? >