Vandring längs kust, i dalar och på slätter

Vandring längs kust, i dalar och på slätter

Det är så befriande att komma ut i naturen för att fylla lungorna med ren luft och sinnet med lugna tankar långt bort från stress och asfalt. Att vandra är enkelt och det är något som alla typer av människor klarar av. Att vandra behöver inte bara vara ett sätt att aktivera sig på, det är också ett sätt att uppleva naturen på och även ett sätt att umgås på.

Ute på Bjärehalvön mellan Torekov och Båstad finns natur av dramatisk karaktär som är formad av hav och vind. Här finns stigar upptrampade av både människor och djur. Känt är bland annat Hovs Hallar som är avbildat av många konstnärer under århundradena, Hallands Väderö där Ronja Rövardotter skrek ut sitt vårskrik bland vitsipporna och Sinarpsdalen med alla sina dalar och bäckar.

Upplev hösten ute på Bjärehalvön. Snöra på dig dina bästa skor och ge dig ut i naturen. Landa i en skön säng som mjukar upp dina muskler och unna dig en bastu och en stund vid brasan. Sedan väntar en matupplevelse i Bistron, för visst är det så att mat smakar som bäst efter att man varit utomhus hela dagen.

Dags att bli stark igen – avsätt några dagar för rörelse, vila och god mat

Att känna sig stark i kropp och knopp är en lyxig känsla. Efter en härligt varm sommar har rutinerna återigen kopplat på gällande det mesta. Toppa din höst med några dagar med fokus på dig själv, din kropp och ditt sinne.

Hos oss i Torekov finns det många möjligheter till träning. Vi har eget gym, både inne-och ute, morgonyoga varje lördag och söndag och framförallt en storslagen natur precis angränsande till vårt hotell, perfekt för långa promenader och löparrundor. Ta med din träningscykel eller låna någon av våra ”vanliga” cyklar, för att cykla längs Kattegattsleden som går över böljande landskap.

Fram till sista oktober (lördagar–söndagar) kan du ta båten ut till Hallands Väderö för att upptäcka denna ö i spåren av både Röde Orm och Ronja Rövardotter. Kanske vågar du dig på ett uppfriskande bad också!

Vandra vidare in i vårt spa och låt stela muskler bli mjuka igen innan du äter en välförtjänt trerätters middag i vår bistro.

Höstpaket med aktivitet, natur och spa

Om du vill ut och röra på dig och samtidigt njuta av god mat och härligt spa, kan vi rekommendera något av följande paket:

Torekovs Vandringspaket

Träningshelg med TaudienTraining

Golfpaket

Vad vill du boka? >