Träningshelger vinter/vår 2019

Träningshelger i Torekov vinter/vår 2019

Behöver du en nystart, fylla på med lust och energi? Ta en titt på våra träningshelger under vintern och våren. I magiskt naturskön miljö kan du både varva ner och växla upp. Ladda med med vällagad mat i Bistron och relax på spa – och känslan av balans är ett faktum.

TaudienTraining Träningsweekend 2–3/2, 16–17/3, 27–28/4,

En helg full av inspiration, kunskap och träningsglädje. TaudienTrainings populära träningshelger passar alla, oavsett ålder och träningserfarenhet. Här får du vara med på allt från yoga, dans, löpning, box samt föreläsningar om kost och säker träning. Efter en dag i rörelse kan du koppla av på spa och njuta av en smakrik middag.

» Se program och boka

 

Yogahelg med TaudienTraining 2–3/3

Upplev en helg med träningsglädje, energi och balans. Yogahelgen genomförs i samarbete med Taudien Training och passar både vana yogautövare och nybörjare. Du kommer att få prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av en inspirerande workshop, njuta av spa och god mat.

» Se program och boka

 

Spring Seaside Yoga Retreat 23–24/3

En helg som väcker både kropp och sinnen, med Vinyasa Flow yogaklasser och två olika workshops med internationella instruktörerna Steph Sanders och Cura Oliviera. En chans att fokusera och gå på djupet med din yogapraktik. På kvällen erbjuds Yinyoga ackompanjerad av livemusik. Du åker hem förnyad och laddad, redo för sommaren.

» Se program och boka

 

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).