Yogahelg med Taudien Training 7-8/12

Yoga, spa och god mat. Namaste.

Upplev en helg med träningsglädje, energi och balans. Den 7-8 december 2019 erbjuder vi en yogahelg i samarbete med Taudien Training, som passar både vana yogautövare och nybörjare.

Du kommer att få prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av en inspirerande workshop, njuta av spa och god mat. Denna yogahelg passar både vana yogautövare och dig som aldrig tidigare har provat yoga. Övningarna anpassas efter deltagarna och det finns hela tiden två instruktörer som kan assistera eller hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar.

Varför inte ta med din partner, kompisen, kollegan eller åk på yogaresa på egen hand. Många väljer att komma själva, då du aldrig är ensam om du inte vill. Vi äter tillsammans och med gemensamma intressen går det snabbt att hitta likasinnade att samtala med.

om paketet

Detta ingår

Lördag:

 • Ankomstfika
 • Lunchbuffé
 • Eftermiddagsfika
 • Tvårätters middag
 • Övernattning

Söndag:

 • Frukostbuffé
 • Kaffe/ te och nötter
 • Lunch

Båda dagarna ingår:

 • Spa med bastu, varma bad och japanska utomhuspooler
 • Gym inomhus och ute, samt gruppträning

Paketpris

3 000 kr/person
Uppgradera till svit för 300 kr/person.
Enkelrumstillägg 200 kr.

Spalyx

Du får 10% rabatt på alla förbokade spabehandlingar när du bokar ett träningspaket. Uppge rabattkod “Taudien Trainingshelg” när du bokar.

Förläng njutningen

Njut lite extra och kom en dag tidigare.

 • 1 395 kr/person inkl. övernattning i dubbelrum med frukostbuffé, fri entré till spa och träning, Afternoon Tea och Bistrons trerättersmiddag. Enkelrumstillägg 200 kr.
 • 1 040 kr/person inkl. övernattning i dubbelrum med frukostbuffé samt fri entré till spa och träning.
 • 1 680 kr/person inkl. övernattning i enkelrum med frukostbuffé samt fri entré till spa och träning.

 

Program yogahelg 2-3 mars 2019 - uppdateras inom kort för december månad

Lördag

09:30 Samling

09:45 Tona in helgen
Träffa instruktörerna och dina yogavänner för helgen. Få information om det praktiska och genomgång av helgens program.

10:30-11:30 Global Yoga Intention med Malin
Sätt intentionen för din yogahelg med denna dynamiska yogaklass där vi arbetar oss igenom de klassiska positionerna. Här finns möjlighet att utmanas – både för dig som nybörjare och van yogautövare.

11:30-12:00 Yoga Nidra med Liz
En meditationsteknik som även kallas yogisk sömn. När vi praktiserar denna teknik låter vi kroppen somna in samtidigt som vårt sinne bibehåller fullt fokus och medvetande. Yoga Nidra hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar.

11:50-13:00 Hotellets goda lunchbuffé

13:00-13:45 Workshop, Pranayama med Malin
Få kunskap i teori och praktik om yogans andningstekniker samt de positiva effekterna av dessa.

14:00-15:00 Fysisk workshop med Malin och Liz – The Magic 5
Här går vi igenom några av yogans grundpositioner och finslipar vår teknik.

15:15-16:00 Freepower med Liz
På det här intensiva och samtidigt meditativa pass kommer du att skapa mer pondus. Du kommer att upptäcka dina olika förmågor; att vara smidig och koncentrerad, skärpt, dansant och avspänd, explosiv och kraftfull samt ha kroppskontroll och vara öppen i sinnet. Vi både börjar och avslutar med meditation. Ett riktigt coolt pass!

16:05-16:30 Mindfulness, Nadabrahma med Malin
En meditation i tre steg där du genom humning och handrörelser lämnar motstridiga delar av dig själv för att börja falla i harmoni i hela ditt väsen.

16:30 Fika och egen tid med SPA.
Unna dig en härlig behandling (uppge yogahelg så får du 10% rabatt på valfri spabehandling).

19:30 Bistrons 2-rättersmiddag
Förrätt och huvudrätt ingår. Det finns möjlighet att köpa till dessert på plats.

Söndag

07:30-08:15 Vinyasa Yoga, Ordinary Magic med Malin
Börja dagen med att väcka kroppen och sinnet i denna mjuka flödesklass där vi kombinerar andning med rörelse. Vinyasa Yoga är en mycket utbredd, modern och dynamisk form av Hathayoga.

08:15-09:15 Frukostbuffé

09:15-10:00 Workshop, Keep your mobility med Liz
Här får du en möjlighet att prova på kontorsyoga och andra vardagliga övningar för att bibehålla din rörlighet. Ett tillfälle där du får reflektera över din yoga i vardagen samt få tips och övningar på hur du kan föra in yogan som en grund för ett värdigare liv.

10:15-11:15 Poweryoga, Solarplexus med Liz
I denna kraftfulla och dynamiska klass arbetar vi genom hela kroppen. Här aktiverar vi vårt rot- och maglås för att hitta vår core och inre fysiska och mentala kraft.

11:30-12:30 Yin Yoga, Heart & Soul med Malin
En klass där du får varva ner och landa i nuet, precis som det är. En riktig boost för både kropp och själ. Yinyoga är en passiv form av yoga där vi håller positioner under en längre tid, vanligtvis 3-5 minuter. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne. En perfekt avslutning på helgen.

12:40-13:15 Tona ut helgen, samt överraskning

13:15 Hotellets goda lunchbuffé

Med reservation för ändringar.

instruktörer

Yogalärare

Liz Fristedt
En kreativ och mångsidig instruktör med 30 års erfarenhet av gruppträning. Först som ungdomsledare i dans och gymnastik och därefter som gruppträningsinstruktör, främst i dans och yoga. Hennes energigivande klasser genomsyras av ett fokus på en helhetsupplevelse och varje deltagares välmående.

Till vardags arbetar Liz som lärare, utbildningskonsult och läromedelsutvecklare samt driver ett eget företag där hon reser runt och inspirerar lärare över hela Sverige i Kooperativt lärande. För att koppla av umgås hon med sina barn, yogar eller dansar latindans.

Idag är Liz största drivkraft att både leva och arbeta holistiskt. Att få in yogans olika dimensioner som en naturlig del såväl i privat- som yrkesliv både utmanar, utvecklar och fyller mening i hennes liv.

 

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.