Yogahelg med TaudienTraining

Yoga, spa och god mat. Namaste.

Upplev en helg med träningsglädje, energi och balans. Taudien Trainings yogahelger passar både vana yogautövare och nybörjare.

Du kommer att få prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av en inspirerande workshop, njuta av spa och god mat. Denna yogahelg passar både vana yogautövare och dig som aldrig tidigare har provat yoga. Övningarna anpassas efter deltagarna och det finns hela tiden två instruktörer som kan assistera eller hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar.

Varför inte ta med din partner, kompisen, kollegan eller åk på yogaresa på egen hand. Många väljer att komma själva, då du aldrig är ensam om du inte vill. Vi äter tillsammans och med gemensamma intressen går det snabbt att hitta likasinnade att samtala med.

om paketet

Detta ingår

Lördag:

 • Ankomstfika
 • Lunchbuffé
 • Eftermiddagsfika
 • Tvårätters middag
 • Övernattning

Söndag:

 • Frukostbuffé
 • Kaffe/ te och nötter
 • Lunch

Båda dagarna ingår:

 • Yoga enligt program nedan
 • Entré till spa
 • Gym inomhus och ute, samt gruppträning

Pris

2019
3 000 kr/person

2020
3 200 kr/person

Uppgradera till svit för 300 kr/person.
Enkelrumstillägg 200 kr.

Spalyx

Du får 10% rabatt på förbokade spabehandlingar när du bokar träningspaket. Uppge rabattkod “Taudien Trainingshelg” när du bokar dina behandlingar.

Datum

7–8 december 2019 FULLBOKAT
14–15 mars 2020

Förläng njutningen

Vill du njuta lite extra? Kom en dag tidigare.

Tilläggsdygn 2019

 • 1 395 kr/person inkl. övernattning i dubbelrum med frukostbuffé, fri entré till spa och träning, Afternoon Tea och Bistrons trerättersmiddag. Enkelrumstillägg 200 kr.
 • 1 040 kr/person inkl. övernattning i dubbelrum med frukostbuffé samt fri entré till spa och träning.
 • 1 680 kr/person inkl. övernattning i enkelrum med frukostbuffé samt fri entré till spa och träning.

Tilläggsdygn 2020

Kontakta oss här för pris och bokning.

Program yogahelg 7-8 december 2019

Lördag

09:30 Samling

09:45 Tona in helgen
Träffa instruktörerna och dina yogavänner för helgen. Få information om det praktiska och genomgång av helgens program.

10:30-11:30 Hatha Yoga “Intention” med Liz
Sätt intentionen för din yogahelg med denna yogaklass där vi arbetar oss igenom de klassiska positionerna och grundläggande andning. Här finns möjlighet att utmanas – både för dig som nybörjare och van yogautövare.

11:30-12:00 Yoga Nidra med Liz
En meditationsteknik som även kallas yogisk sömn. Här låter vi kroppen somna in samtidigt som vårt sinne bibehåller fullt fokus och medvetande. Yoga Nidra hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar.

11:50-13:00 Hotellets goda lunchbuffé

13:00-13:45 Workshop, Mediation i vardagen med Gabi
Under denna workshop arbetar vi både praktiskt och teoretiskt. Vi identifierar våra tankemönster och utmanar dem med meditativa övningar.

14:00-15:00 Teknikklass Yoga med Gabi
Finslipa din teknik för att få så mycket ut av din yoga som möjligt.

15:15-16:00 Freepower med Liz
En explosiv, frigörande och meditativ klass. Ett riktigt coolt, utrensande och svettigt pass!

16:05-16:30 Pranayama
“Cleanse Your Chakras” med denna kundaliniinspirerade andningsövning.

16:30 Fika och egen tid med SPA.
Unna dig en härlig behandling (uppge yogahelg så får du 10% rabatt på valfri spabehandling).

19:30 Bistrons 2-rättersmiddag
Förrätt och huvudrätt ingår. Det finns möjlighet att köpa till dessert på plats.

Söndag

07:30-08:15 Vinyasa Yoga, Wake Up and Tune In med Gabi
Börja dagen med att väcka kroppen och sinnet i denna mjuka flödesklass där vi kombinerar andning med rörelse.

08:15-09:15 Frukostbuffé

09:15-10:00 Workshop med Liz
Vi stannar upp och ser över 2019 och blansen i våra liv. Vi inspireras och lägger grunden för 2020.

10:15-11:15 Poweryoga, Solarplexus med GAbi
En kraftfull och dynamisk klass där vi arbetar med hela kroppen. Här aktiverar vi vårt rot- och maglås för att hitta vår core och inre fysiska och mentala kraft.

11:30-12:30 Yin Yoga, Hips, Heart & Mind
En klass där du får varva ner och landa i nuet, precis som det är. En inre resa för både kropp och själ. En perfekt avrundning på helgen.

12:40-13:15 Tona ut helgen, samt överraskning

13:15 Hotellets goda lunchbuffé

Med reservation för ändringar.

instruktörer

Liz Fristedt

En kreativ och mångsidig instruktör med 30 års erfarenhet av gruppträning. Först som ungdomsledare i dans och gymnastik och därefter som gruppträningsinstruktör, främst i dans och yoga. Hennes energigivande klasser genomsyras av ett fokus på en helhetsupplevelse och varje deltagares välmående.

Till vardags arbetar Liz som lärare, utbildningskonsult och läromedelsutvecklare samt driver ett eget företag där hon reser runt och inspirerar lärare över hela Sverige i Kooperativt lärande. För att koppla av umgås hon med sina barn, yogar eller dansar latindans.

Idag är Liz största drivkraft att både leva och arbeta holistiskt. Att få in yogans olika dimensioner som en naturlig del såväl i privat- som yrkesliv både utmanar, utvecklar och fyller mening i hennes liv.

Gabrielle Achiniotis

Gabbi är en lättsam och kreativ person. Njuter som mest på yogamattan när hon får vara där med lekfullhet och gärna med flera skratt. Startade som gruppträningsinstruktör inom dans för mer än 10 år sen men instruerar numera bara i yoga. Gabbis klasser genomsyras av intelligenta sekvenser där hon strävar efter att ge kunderna redskap att nå kroppslig intelligens som de kan ta med sig i vardagen, gärna genom att leka fram kunskapen.

Gabbis tro är att så du rör dig på mattan så rör du dig i vardagen och utifrån det skapar hon sina klasser med en stor medvetenhet om kroppen. Till vardags undervisar Gabbi i idrott och hälsa på en högstadieskola. För att må bra och koppla av så umgås hon med sin familj, vänner, yogar och älskar att prova nya saker, stora som små. Det ger energi!

Foto: Mette Ottosson m.fl.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.