Yogahelg med TaudienTraining

Yoga, spa och god mat. Namaste.

Upplev en helg med träningsglädje, energi och balans. Taudien Trainings yogahelger passar både vana yogautövare och nybörjare.

Du kommer att få prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av en inspirerande workshop, njuta av spa och god mat. Denna yogahelg passar både vana yogautövare och dig som aldrig tidigare har provat yoga. Övningarna anpassas efter deltagarna och det finns hela tiden två instruktörer som kan assistera eller hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar.

Varför inte ta med din partner, kompisen, kollegan eller åk på yogaresa på egen hand. Många väljer att komma själva, då du aldrig är ensam om du inte vill. Vi äter tillsammans och med gemensamma intressen går det snabbt att hitta likasinnade att samtala med.

om paketet

Detta ingår

Lördag:

 • Ankomstfika
 • Lunchbuffé
 • Eftermiddagsfika
 • Tvårätters middag
 • Övernattning

Söndag:

 • Frukostbuffé
 • Kaffe/ te och nötter
 • Lunch

Båda dagarna ingår:

 • Yoga enligt program nedan
 • Entré till spa, bastuhus och relaxavdelning
 • Gym inomhus och ute, samt gruppträning

Datum och pris

Datum 2020:

14–15 mars 2020 – FULLBOKAT, Ladda ner program
16–17 maj 2020 – Ladda ner program
26–27 september 2020 – Ladda ner program
5–6 december 2020

Pris:

3 200 kr/person

Uppgradera till svit för 300 kr/person.
Enkelrumstillägg 200 kr.

 

Njut lite extra

Rabatt på spabehandlingar

Du får 10% rabatt på förbokade spabehandlingar när du bokar träningspaket. Uppge rabattkod “Taudien Trainingshelg” när du bokar dina behandlingar.

Förläng njutningen

Vill du njuta lite extra? Kom en dag tidigare. Kontakta oss för pris och bokning av tilläggsdygn.

Program yogahelg 14–15 mars 2020

Lördag

09:30 Samling och välkomstfika

09:45 Tona in helgen – Träffa instruktörerna och dina yogavänner för helgen. Få information om det praktiska och genomgång av helgens program.

10:30-11:30 Hatha Yoga “Släpp vardagen” med Liz – Släpp vardagen och landa in i nuet. Denna yogaklass arbetar vi oss igenom de klassiska positionerna och grundläggande andning. Här finns möjlighet att utmanas – både för dig som nybörjare och van yogautövare.

11:30-11:50 Yoga Nidra med Liz– Yoga Nidra är en meditationsklass som hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar.

11:50-13:00 Hotellets goda lunchbuffé

13:00-13:45 Workshop med Gabi “Meditation i vardagen” – Under denna workshop arbetar vi både praktiskt och teoretiskt. Vi identifierar våra tankemönster och utmanar dem med meditativa övningar.

14:00-15:00 YogaWorkshop ”Applied Yoga” med Gabi – Undersök hur du kan använda yogan för att få så mycket ut av den som möjligt.

15:15-16:00 Freepower® med Liz – Fysiska tekniker och mental inställning som ger dig skärpa, koncentration och mer pondus. Meditation som start och slut och däremellan energiska rörelser från kampsportstekniker som ger explosivitet och kraft. Blandningen är tjusningen – upplevelsen kan bli magisk!

16:05-16:30 Pranayama – ”Cleanse Your Chakras” En kundaliniinspirerade andningsövning som balanserar upp dagen och skapar lugn inför en eftermiddag på egen hand.

16:30 Fika och egen tid med SPA. Unna dig en härlig behandling (uppge yogahelg så får du 10% rabatt på valfri Spa behandling).

19:30 Bistrons 2-rätters middag (förrätt och huvudrätt). Finns möjlighet att köpa till dessert på plats.

Söndag

07:30-08:15 Vinyasa Yoga “Wake Up and Tune In” med Gabi – Börja dagen med att väcka kroppen och sinnet i denna mjuka flödesklass där vi kombinerar andning med rörelse.

08:15-09:15 Frukostbuffé

09:15-10:00 Workshop ”Livshjulet” med Liz – Vi stannar upp och gör en nulägesanalys av våra liv. Vart befinner du dig och vart vill du vara?

10:15-11:15 Power Yoga “Solarplexus“ med Gabi – En kraftfull och dynamisk klass där vi utgår från vår core och utmanar vår inre fysiska och mentala kraft.

11:30-12:30 Yin Yoga med Liz “Hips, Heart & Mind” – En klass där du varvar ner och får landa i varje position under en längre tid. I yin yogan håller vi oss till sittande och liggande positioner. En inre resa både för både kropp och själ som ger ny energi och lugnar ditt sinne.

12:40-13:15 Tona ut helgen, samt överraskning.

13:15 Hotellets goda lunchbuffé

Med reservation för ändringar.

instruktörer

Liz Fristedt

En kreativ och mångsidig instruktör med 30 års erfarenhet av gruppträning. Först som ungdomsledare i dans och gymnastik och därefter som gruppträningsinstruktör, främst i dans och yoga. Hennes energigivande klasser genomsyras av ett fokus på en helhetsupplevelse och varje deltagares välmående.

Till vardags arbetar Liz som lärare, utbildningskonsult och läromedelsutvecklare samt driver ett eget företag där hon reser runt och inspirerar lärare över hela Sverige i Kooperativt lärande. För att koppla av umgås hon med sina barn, yogar eller dansar latindans.

Idag är Liz största drivkraft att både leva och arbeta holistiskt. Att få in yogans olika dimensioner som en naturlig del såväl i privat- som yrkesliv både utmanar, utvecklar och fyller mening i hennes liv.

Gabrielle Achiniotis

Gabbi är en lättsam och kreativ person. Njuter som mest på yogamattan när hon får vara där med lekfullhet och gärna med flera skratt. Startade som gruppträningsinstruktör inom dans för mer än 10 år sen men instruerar numera bara i yoga. Gabbis klasser genomsyras av intelligenta sekvenser där hon strävar efter att ge kunderna redskap att nå kroppslig intelligens som de kan ta med sig i vardagen, gärna genom att leka fram kunskapen.

Gabbis tro är att så du rör dig på mattan så rör du dig i vardagen och utifrån det skapar hon sina klasser med en stor medvetenhet om kroppen. Till vardags undervisar Gabbi i idrott och hälsa på en högstadieskola. För att må bra och koppla av så umgås hon med sin familj, vänner, yogar och älskar att prova nya saker, stora som små. Det ger energi!

Foto: Mette Ottosson m.fl.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).