Julklappstips och inspiration

Ge bort en upplevelse i julklapp. Har du varit snäll, får du säkert följa med. Här kommer lite inspiration till vad du kan ge i form av ett presentkort på Torekov Hotell.

Köp presentkort online

Spabehandlingar som gör väl – från 195 kr
Sköna behandlingar för ansikte och kropp, massage i olika utförande för utvalda delar av kroppen eller hela, rengöring och peeling eller ett val från salongsmenyn. I vårt utbud borde även den kräsne hitta en pärla. Läs mer »

En dag i vårt personliga spa – från 675 kr
Styr färden mot Torekov för en dags avkoppling i varm pool inne och ute, isvak, bastu och relax. Svep in dig i en badrock och glid tyst omkring i vita spatofflor. Varför inte börja dagen med en promenad eller joggingtur längs med kustlinjen. Kanske vill du också bli stark i vårt gym? Välj mellan Lilla Spadagen (från 675 kr) och Stora Spadagen (från 995 kr) där det ingår en 25 minuters behandling respektive 50 minuters behandling. Lunchbuffé och eftermiddagsfika* ingår i båda paketen.
*) Fredagar serveras afternoon tea

Middag för två i Bistron – valfritt belopp
Kom och besök Bistron och njut av en middag bestående av en, två, tre rätter eller mer. Vår fantastiska personal kan hjälpa dig med ert dryckesval. Lämna telefonen hemma och låt oss pyssla om er. Se vår à la cartemeny »

En helg med fullt ös: Taudiens träningshelger – från 3 000 kr per person
(2–3 februari, 16–17 mars 2019)
En träningshelg som passar alla, oavsett ålder och erfarenhet. Under helgen utlovas 18 olika träningspass, Check Me kroppsmätning, tid för spa och god vällagad mat i Bistron. Åk själv eller med en vän. Kul kommer ni att ha och även ömma muskler i hela kroppen. Läs mer »

Bli konstnär i Torekov: Konstnärspaket 11–13 januari – från 5 695 kr per person
Porträttmålarkurs med Gustav Sundin i vackra gamla skolan mitt i Torekov. Precis som med allt finns det tekniker och knep som gör saker tydligare och enklare. Och ska man bli lärd så är det ju förträffligt att bli lärd av den bäste och nu har du din chans. Två dagars kurs i porträttmålning, varvat med promenader, spa, god mat och nya bekantskaper. 15 platser finns. Läs mer

Det är bara din egen fantasi som sätter stopp för vad du kan ge bort från Torekov Hotell. Spaprodukter, lunch och middag, 10-kort spaentré, gymkort, logi och frukost.

Köp presentkort online

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).