Dagens lunch serveras i Bistron måndag–fredag 11.30–14.00, lördag–söndag 12.00–14.00.
Måltiden inleds med en liten salladsbuffé med grönsaker, röror, inläggningar, bröd och smör. Därefter serveras du varmrätten på tallrik vid bordet. Kaffe och liten kaka ingår att avrunda måltiden med.
LUNCH VECKA 40
Veckans vegetariska:
Friterad tofu med sticky hoisin, rostad spetskål, rostad knippmorot, örtcrème, kryddrostade fröer och örtolja – 185 kr
Veckans fisk:
Bistron´s fisk -och skaldjursgryta, morot och fänkål, blåmusslor, räkor, sotad silverlök, potatis från Bjäre – 195 kr
Dagens kötträtt –185 kr
Måndag
Grillad fläskkarré med äppelcidersås, fänkålssallad och potatisstomp
Tisdag
Majskyckling ”Coq au vin” i mustig rödvinssky, sidfläsk, timjan, morot, stekt potatis
Onsdag
Oxfärsbiff, palsternackspuré, rårörda svarta vinbär, löksky, rostad potatis
Torsdag
Pluma, sesamrostad spetskål, gurk -och örtsallad, chilicrème, rostad potatis
Fredag
Grillad marinerad fläskfilé, haricotvertssallad, chilibearnaise, rostad klyftpotatis
Lördag – Söndag
Kalvfärsbiff, smörstekta kantareller, rårörda lingon, gräddsås, klyftpotatis