Information inför din ankomst

Snart väntar härliga dagar på Bjärehalvöns kust. Här kommer några tips inför din vistelse på Torekov Hotell.

Praktisk information

Välkommen till bords

Du som har bokat ett paket där middag ingår får välja fritt ur Bistrons paketmeny. Du kan också uppgradera till Bistromeny i 6 serveringar (tillägg vid uppgradering från 3-rätters paketmeny 245 kr).

Kvinna blir masserad på Torekov hotell.

Boka behandling

Vill du ha en skön behandling på spa? Boka i god tid innan ankomst, för att vara säker på att få en tid som passar dig. Välkommen att kontakta spa på telefon +46-431-471640 eller spa@torekovhotell.se

HÅLLBART HOTELL

Bli en toffelhjälte

För att minska belastningen på miljön och klara Svanens miljökrav, erbjuder vi inte längre engångstofflor på hotellrummet. Därför, packa med dina egna flipflops eller badtofflor när du kommer, så sparar vi på naturens resurser. Närmare bestämt 1,6 ton engångstofflor på ett år.

Tips inför besöket

Vippa din vistelse

Vill du ha något gott som väntar på rummet, eller en extra lyxig middag på kvällen? Boka i förväg så ordnar vi allt.

Stövlar i skoställ

Upptäck Torekov

Packa ner en vindtät jacka och bekväma skor så är du redo för Torekov. Naturen häromkring är av en karg och vild sort, lika hänförande året runt. Klicka dig vidare om du vill se våra tips på vandringar, aktiviteter och utflykter.

Yoga och träning

Om helgerna kan du vara med på yoga och vissa andra dagar erbjuder vi kostnadsfria träningspass för dig som är hotellgäst. Så ta med tajtsen och häng med.

Wifi

På hotellet har du gratis trådlöst internet.
Namn: Gram_Guest
Lösen: gramgroup

Taxi

Här på landet kan det vara lång väntetid på taxi, så tänk på att boka i god tid. Ring Taxi på telefon +46 431-36 96 66

Parkera och ladda bilen

Vi har kostnadsfri parkering kring hotellet året runt. Några av hotellets parkeringsplatser har laddstolpe för elbil. Du betalar laddningen med Eways laddkort eller med appen Mobill Parking. Ladda ner appen på Google Play eller App Store. Ta med egen laddkabel. Parkering och laddningsstationen går inte att förboka.

Hitta hit

Se vägbeskrivning i Google Maps

Öppettider

Här kan du se öppettider och frukosttider.

Vad vill du boka? >