Konferensrum Frenne

Frenne

Frenne är ett av våra mindre konferensrum. Ett ljust rum som ligger i samma byggnad som spa och Bistron. Rummet är flexibelt och kan öppnas upp mellan fler mötesrum och bli 141 kvadratmeter stort.

Storlek och max. kapacitet
Yta: 38 kvadratmeter
Biosittning: 20 personer
Skolsittning: 18 personer
U-bord: 12 personer
Öar: 12 personer
Styrelsesittning: 12 personer

Utrustning
Projektor
Ljudanläggning
Whiteboard
Blädderblock
WiFi

Mountainbike med teamet

Landsväg eller trail, backar eller utmed havet. Fortsätt mötas ute i naturen. Mountainbike fungerar för både nybörjare och den mer erfarne cyklisten.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).