Golfweekend i Skånes hjärta

Andas in, andas ut. Hos oss. En bra weekend är en golfweekend. Planera, boka paket och putsa dina golfklubbor. På Torekov Hotell finner du stillhet och upplevelser som består. Intill böljande hav och storslagen natur.

Du anländer till ett paradis på Bjärehalvön där heldagar på golfbanan kombineras med livets goda. Morgondopp i japanska utomhusbad, närodlade frukostbufféer och spa-vila inför kvällens smakupplevelser.

Det kallar vi golfweekend.

117 golfhål och och närhet till varierande året runt-golfbanor av hög internationell klass. Ett klubbhus med panoramafönster mot havet och en seasidebana med linkskaraktär, som utmanar och entusiasmerar. Milt klimat och landets längsta säsong, dessutom.

Så unna dig en avkopplande golfweekend på Torekov Hotell. Säg hejdå till tristess och vardagsstress. Var i nuet. Umgås med vänner, kollegor eller familj, och dela din passion för golf och rekreation.

Välj golfpaket och boende i närhet till bana eller bli rumsgranne med värmande spa och närodlade smakupplevelser. På Bjärehalvöns spets, med havsutsikt mot Halland och slingrande cykelstråk väster om Båstad. Mitt i Skånes pulserande golfhjärta.

4 högtidsdagar för golf

Svinga loss, hos oss. På några av årets golfpopulära helgdagar.

Midsommar: Vakna tidigt! Svinga loss och öka rörligheten inför eftermiddagens och kanske kvällens bravader till midsommarfirande. 

Nationaldagen: Hissa flaggan! Nationaldagen är en omtyckt och alldeles lysande dag att besöka golfbanan på. Fira med stil, helt enkelt!

Påsk: Våren är här! Solen värmer och såväl långfredag som påskdag inbjuder till golfspel. Därefter önskar du nära och kära en riktigt glad påsk.

Kristi himmelsfärd: Du är inte ensam i din golfplanering. Ställ väckarklockan och avsluta sedan golfdagen med en picknick eller grillning.

Golfweekend: 5 hälsofördelar

Motion, havsbris och D-vitamin. Här är fem goda hälsoeffekter för golfare.

Ökad flexibilitet

Rotationer och rörelser. Regelbunden tid på golfbanan ökar din rörlighet och flexibilitet i musklerna. Vilket kan innebära minskad stelhet och ökad rörlighet i vardagen.

Förbättrad styrka och kondition

Klicka igång stegräknaren! Det blir en hel del motion i jakten på det perfekta golfslaget. Och att bära runt på alla dessa golfklubbor – ett styrkeprov, absolut.

Minskad risk för stroke 

Enligt forskning är risken för hjärtsjukdomar och stroke lägre hos golfare än icke-golfare. Varför? Utomhusvistelse som kan ge ökad D-vitaminproduktion och fysisk aktivitet.

Minskad stress

Golf är en avslappnande och lugnande aktivitet då många golfbanor är placerade i natursköna områden. Frisk luft och grönska. Detta kan bidra till att minska stress och ångest.

Ökat självförtroende

Tålamod och uthållighet – check! I takt med att dina golffärdigheter utvecklas kan det också bidra till ett ökat självförtroende och en mer positiv självbild.

Golfnära boende

I harmoni med naturnära material och ett hotellrum med egen terrass. Här sluter du ögonen. En upplevelserik golfweekend förtjänar andrum, reflektion och nattens skönaste kudde.

Spa för golfresan

Japanska utomhusbad eller en isvak som kickstartar blodcirkulationen. I vår spa-oas vilar du kropp och knopp före och efter dina minnesvärda golfrundor. 

Närodlade matupplevelse

Kockmagi! Lokala råvaror från Bjärehalvöns omgivning skapar extraordinära smakupplevelser. Vår Bistro erbjuder flera menyer för olika tillfällen. 

Unik naturupplevelse

Bjärehalvön är en vacker och naturskön plats belägen i nordvästra Skåne.  Kustlandskap och böljande åkrar. Halvön har också flera vandringsleder och naturområden som är väl värda ett besök.  

Golf – året runt!

Från frostiga fairways till gröna greener. Välkommen till Bjärehalvön och Nordens bästa golfdestination med året runt-spel. I våra golfpaket ingår övernattning, frukost, spaentré, middag och greenfee till en av sju banor.

Sommargreen – året om

När fantasin blir verklighet. På Torekovs GK, hotellets ”hemmabana”, kan du njuta av den friska havsbrisen och vågornas lugn. En seasidebana med fin linkskaraktär och en sommargreen öppen under årets alla månader.  

Vad vill du boka? >