Fredagspuben i Bistron

Fredagspuben i Bistron – sista fredagen varje månad på Torekov Hotell

“Sometimes you wanna go where everybody knows your name”

Fredagen den 26 oktober klockan 17 öppnar vi dörrarna för Fredagspuben. En plats där Torekovsbor blandas med hotellgäster för att umgås, ta en afterwork-öl, eller ett glas vin för den delen och ha det kul. En plats för ”hygge”. Fredagspuben kommer att äga rum sista fredagen varje månad.

Namnet Fredagspuben fick vi idén till efter ett möte med lantbrukaren Håkan Paulsson när vi stod mitt ute i hans svartkålsåker. Håkan sa: ”det hade varit trevligt med en pub i Torekov” och vi förstod genast vad han menade. Ordet pub betyder så mycket och har en skön klang, det var precis det vi sökte. Med Fredagspuben vill vi skapa en plats dit man kan gå ensam för man vet att man alltid stöter på någon man känner, en plats där man själv blir igenkänd och en plats som är ett förlängt vardagsrum till alla som bor i och runt Torekov året runt. Att träffa nya människor kan till en början vara läskigt men det är framförallt berikande och vi hoppas att du stöter på många ansikten här, både grannar och hotellgäster från när och fjärran.

Vi vill att du skall komma precis som du är om det så är direkt från åkern. Visst kanske du kan ta på dig ett par torra skor om det varit alltför geggigt där ute. Men du förstår vad vi menar! Släng in golfklubborna i bagageluckan, stäng av motorn till traktorn och ställ av grytan där hemma.

Specialpriser på dryck i Bistron kl 17.00–18.30

Första fredagen den 26 oktober kommer vi att dela ut ett kort med väldigt fina förmåner till dig som är på plats och är åretruntboende. Du som är innehavande av detta kort ”Bistrokortet-åretruntare only-” kommer få 15 % rabatt på mat och dryck i Bistron måndag–fredag året runt. Wow!

Vi gläder oss till att samla byn för hygge, så kom och lyft upp oss med din närvaro. Tillsammans skapar vi Fredagspuben.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).