Fira Alla Hjärtans Dag på Torekov Hotell

Gör som John F Kennedy, ta med din själs älskade på kärlekssemester till Torekov i Skåne. Checka in på ett mysigt rum och njut av spa, fika och en närodlad mat. Den lugna och avslappnade miljön på Torekov Hotell passar perfekt för att fira alla hjärtans dag.

En äkta love story

Det berättas att John F Kennedy sommaren 1955 rymde från sina plikter för en kärlekssemester i Skåne med en ung svensk adelsdam. Platsen han tyckte bäst om var Torekov, där det på den tiden fanns fler fiskare än turister. ”Det påminner om Cape Cod”, sa han.

Så firar ni kärleken på bästa vis

Boka ett av våra paket så kan ni njuta av spa med varma pooler, bastu och kalldopp både ute och inne. En närodlad meny i hotellets mysiga restaurang Bistron och en härlig frukostbuffé morgonen därpå. Här kan du se alla paket.

Allra mest romantiskt bor ni i våra rymliga superiorrum eller nyrenoverade dubbelrum. På rummet finns varsin härlig badrock, som ni kan ta på er när det är dags att gå på spa. (Tofflor finns också, men ta gärna med era egna för naturens skull så blir ni våra toffelhjältar.)

Som lite extra guldkant på dagen kan du förbeställa en överraskning som väntar på rummet. Kanske en flaska bubbel, chokladpraliner eller en vacker blombukett. Läs mer om hur du kan vippa din vistelse.

Bubblig provning på alla hjärtans dag

På alla hjärtans dag 2023 kan ni boka vinprovning med tvårätters meny i Bistron. Hitta din mousserande favorit. Smaka, lyssna titta och dofta på bubblor från olika delar av världen. Läs mer om vinprovning med middag på alla hjärtans dag.

Vad vill du boka? >