Skrattandes par i badrock

Detta tycker gästerna om Torekov Hotell

Gästundersökningar visar att Torekov Hotells gäster generellt är mycket nöjda. På Tripadvisor har genomsnittsbetyget i flera år legat på 4,5 av 5. Betygen är jämnt fördelade över resesajtens kriterier: läge, renlighet, service och standard. Men vad är det som gästerna gillar mest? Och sämst?

Hotellets gäster nämner ofta i sina recensioner att de uppskattar lugnet, maten, sängarna, de härliga omgivningarna och läget nära havet. Spaavdelningen anses vara ganska liten, men innehålla mycket, och får också ett högt betyg.

Detta gillar gästerna mest

Helene från Halmstad besökte Torekov Hotell med sina väninnor. Hon skriver:
Vi var några kompisar som firade en väninnas födelsedag. Perfekt ställe för detta. Inte så stort – lagom med folk. Mycket trevlig personal oavsett plats på hotellet. Maten fantastiskt Hotellet ligger nära stranden och vi avslutade med en promenad på lördag efter frukost.

Pelle från Marstrand besökte restaurang Bistron tillsammans med vänner och tyckte så här:
Strålande. Servicen helt glimrande på ett i övrigt riktigt bra etablissemang. Stor känsla för personlig hjälp när sådan behövdes. Maten väldigt bra… rapp och trevlig servering av såväl fast som flytande. Heders till personalen.

Bengt vår sommelier på Torekov Hotell

 

Pia H skriver så här om sin familjeweekend på Torekov Hotell:
En härligt vistelse med god mat och dryck. Massage som var perfekt – verkligen duktig massös och härliga varma bad utomhus. Sviten som vi bodde i höll mycket hög standard och sängen den skönaste jag sovit i på länge. Inget att klaga på överhuvudtaget 🙂

De sköna sängarna återkommer ofta i recensionerna (även om det så klart är en smaksak). Här är ett omdöme från Noomi, som reste med sin partner:
Supermysigt SPA-hotell. Vilket otroligt mysigt och fint hotell! Fint inrett rum med sänghimmel. De skönaste kuddarna jag har upplevt på ett hotell. Härlig spaavdelning med japansk källa utomhus.

Många gäster uppskattar Torekov Hotell för lugnet på hotellet och i omgivningarna. Signaturen Wanderer skriver:
Värdigt och vilsamt. Fortsätt i samma goda anda. Närhet till hav och natur tillsammans med vilsamt spa gör boendet till en lisa för själen. Kan varmt rekommendera ett besök hos er bland vänner och bekanta. Närheten till orten byn Torekov är ett stort plus.

Vad är inte bra?

Flera gäster har uttryckt sin besvikelse över att spa inte ingår om man inte har bokat ett spapaket. Någon har också blivit besviken över att det inte funnits lediga bord i restaurangen. Ett stående tips är att boka ett av hotellets spapaket, då ingår både middag och spaentré ingår. Se erbjudande

Förr tyckte en del gäster att det kunde vara ont om plats på spa. Under 2019 har hotellet dock byggt ut spaavdelningen med ett nytt bastuhus och nya utebad, vilket har emottagits väldigt väl av gästerna.

Omdömena ovan kommer från Tripadvisor från gäster som har bott på hotellet under sommaren och hösten 2019.

Läs mer

 

Vad vill du boka? >