Torekov Hotell bygger till – se allt det nya

Torekov Hotell bygger till – se allt det nya

Under 2019 har Torekov Hotell investerat 18 miljoner kronor på tillbyggnad och ombyggnad av hotellet. Allt med syfte att förhöja upplevelsen för hotellets gäster. Nu är det mesta klart och invigt – nedan följer några bilder!

Nya spaloungen

Den nybyggda loungen för samman spa och Bistron och skapar en centrerad yta med sittgrupper av olika karaktär. Loungen karaktäriseras av stora ytor, högt i tak, ljusinsläpp och rymd. De stora glaspartierna kan öppnas upp mot terrass och innergård under den varmare årstiden.

 

Nya bastuhuset och utespa

Nu har vårt nybyggda bastuhus öppnat, komplett med uterelax och massagepool. Varva varma bad med kalldopp i stora poolen. Allt i avkopplande miljö med naturen runt knuten. Läs mer

Nydesignade rum

Vi har strävat efter att skapa en miljö där du som gäst vill landa med en god bok efter långpromenaden. Ett ombonat rum som skänker vila, lugn och harmoni. De nya rummen färgsätts i naturens egna nyanser: blått som havet och grönt som hedarna, kompletterat med sand, mullvad och diabas. Rummen får sin karaktär av vackra textilier i robusta material, smäckra möbler, sjökort över Kattegatt, bilder från Torekovs historia och noggrant utvalda detaljer i naturmaterial som ylle, skinn, gediget trä och mattborstad metall. Interiören är framtagen av Fredrik Wendt från arkitektfirman W8 Hotel Design Group. Läs mer

Nybyggd konferenslokal, Vinga

Ett konferensrum för upp till 45 personer med stora fönster mot norr som ger ett naturligt ljusinsläpp. Stilrent inrett i varma färger och med anpassningsbart takljus som kan skiftas från varmt till kallt. Läs mer

Du kanske också är intresserad av:

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Boka bord online via knappen nedan. Du är också välkommen att kontakta hovmästaren på +46 431-47 16 53.

Använd formuläret om du vill kontakta oss via e-post.

 

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).