Konferenslokal Vinga

Vinga

Ett större konferensrum med stora fönster mot norr som ger ett naturligt ljusinsläpp. Stilrent inrett i varma färger och med anpassningsbart takljus som kan skiftas från varmt till kallt. Vinga är vår nyaste konferenslokal och ligger i restaurangbyggnaden med anslutning till Bistron. Förutom den stora lokalen finns här även möjlighet till mindre gruppmöten med de närliggande loungeytorna.

Storlek och max. kapacitet
Yta: 60 kvadratmeter
Biosittning: 45 personer
Skolsittning: 32 personer
U-bord: 18 personer
Öar: 20 personer

Utrustning
Projektor/60″ skärm
Ljudanläggning
Mikrofonmygga
Whiteboard
Blädderblock
WiFi

Se lokalen i 3D

bilder

Konferenslokal
Konferensrum
Torekov hotell

Bensträckare à la Torekov

På Torekov Hotell vill vi inte att ni sitter ner en hel dag, det gör ingen pigg och glad. Se till att era deltagare tar med ett par oömma skor och en varm jacka så får de under en 40-minuters promenad upptäcka naturen längs med havet. Förbered en tipsrunda, ge dina medarbetare ett case att knäcka längs vägen eller bara njut av den vackra naturen.

Ta med er en fikakorg ut i naturen eller vänta till ni är tillbaka på hotellet. Nu kan arbetet fortsätta i några timmar till.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Boka bord online via knappen nedan. Du är också välkommen att kontakta hovmästaren på +46 431-47 16 53.

Använd formuläret om du vill kontakta oss via e-post.

 

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).