Lovpaket med tonåringen

Ta med din tonåring på en avkopplande minisemester. Här kan ni varva fantastiska naturupplevelser längs med havet, med god mat och avkoppling på spa. Upptäck naturreservatet vid kusten, gå bort till Dagshög och promenera i Torekovs mysiga bykärna. På hotellet kopplar ni av och umgås i mysig atmosfär.

Om paketet

Detta ingår

  • Eftermiddagsfika
  • Trerätters meny i Bistron
  • Övernattning, del i dubbelrum
  • Frukostbuffé i Bistron
  • Entré till spa* med bastu, varma bad, japanska utomhuspooler, massagepool utomhus och stor pool öppen för kalldopp med bastu alldeles intill – från 13 år i sällskap av vuxen
  • Gym inomhus och utomhus

*) Under de mest populära tiderna tilldelas ni spatid på plats.

Datum

Höstlov v. 42 och 44
13–22 oktober samt 27 oktober–5 november 2023

 

Paketpris

Pris från 1 895 kr/vuxen/natt. 50% rabatt för tonåringen

Tillägg för helger och superiorrum

 

Ange 1 vuxen och 1 barn när du söker (ej 2 vuxna)

BOKA TRYGGT. Välj till avbeställningsskydd i onlinebokningen.

Att göra under lovet

Ansiktsbehandling spa Torekov Hotell

Aktiv på hotellet

Ta med träningskläder så att ni kan träna ihop i vårt gym. Vi har satt ihop ett cirkelträningspass som ni kan köra tillsammans i vår träningslokal som är ca 30 minuter långt (hämtas i receptionen).
Låna något av våra sällskapsspel och umgås i hotelloungen eller i Bistron.
Gå en lång promenad längs med havet – det är verkligen magi för själen. Gå gärna vår tipsrunda.

Ta en behandling – tonåringen får rabatt

Skin fresh 25 min
Uppfriskande ansiktsbehandling för alla hudtyper och tillfällen. Din hud rengörs och peelas, därefter får du en härlig mask och ansiktsmassage. Avslutas med en skön närande ansiktskräm.
LOVERBJUDANDE: måndag–söndag 450 kr (ord. pris 550 kr). Rabatten gäller endast för tonåringen.

Relax massage 25 min
En underbart avstressande och behaglig massage! För dig som behöver komma ned i varv och låta kroppen återhämta sig. Massagen är både mjukgörande och sätter igång cirkulationen.
LOVERBJUDANDE: måndag–söndag 450 kr (ord. pris 550 kr). Rabatten gäller endast för tonåringen.

Kontakta oss så hjälper vi att boka in er i mån av plats.

Gå ut i naturen – tipsrunda i naturreservatet

Inget gör så gott som frisk luft, natur och rörelse. Idag sitter vi alldeles för mycket vilket kan vara farligt. Vi har satt ut en tipsrunda längs med vårt vackra naturreservat så att ni får en härlig naturupplevelse, fylla lungorna med havsbris, klura på våra frågor tillsammans och sist men inte minst får en mysig stund ihop utan en massa störningsmoment. Ta med er en take-away-kaffe från Bistron. Prisutdelning!

Vandringsleder, hike, klättring och mystiska grottor

Dagshög, Hovs Hallar, Sinarpsdalen och även Nimis på Kullahalvön är mycket vackra miljöer att besöka om man tycker om att snöra på sig dojjorna för några timmars vandring ute i det fria. Kustremsan runt hela Bjärehalvön är dramatiskt vacker och ibland utmanande om man väljer. Här går Skåneleden och en hel del andra upptrampade stiger som kan leda ner mot vattnet eller upp till en vacker bokskog. Fråga oss så berättar vi allt vi kan om dessa platser. Ni kan även beställa med er vinterpicknickkorg från hotellet att avnjuta i det fria.

Spela padel

Torekov IK har två padelbanor för spel utomhus. Banorna ligger på idrottsplatsen Torevi som är belägen 500 meter från havet. Boka bana på Matchi.

Spela golf

Flera av Bjärehalvöns golfbanor har öppet för spel året om. Varför inte ta en lektion ihop?

Rid på islandshästar

Turerna går i vacker natur genom skog och mark, över äng och öppna landskap, många vägar att välja på! Ridningen passar både vana ryttare och nybörjare. Läs mer på Båstad Islandshästars hemsida

Jakt- och golfsimulator utanför Torekov

Vill du testa på att jaga utan vapenlicens eller utan att skada några djur? Då ska du testa att skjuta med jaktsimulator. Björnjakt, vildsvinsjakt, fågeljakt, you name it. Otroligt roligt för hela familjen, både för de vana och de som aldrig hållit i ett vapen. I denna simulator kan du också välja att spela golf på 25 kända banor världen över som är identiska med de riktiga banorna.  Läs mer på Sönnerstorps Golfklubbs hemsida

Massagepool i solsken på innergården bredvid bastuhus och pool.
Väderbitet träd på strandäng i sommarväder
Två kvinnor i fåtöljer i relaxen med utblick över terass, pool och bastuhus.
Fåtöljer i relaxen på Torekov Hotell.
Relax i bastuhuset med fåtöljer och soffa.

Vad vill du boka? >