Tid med din tonåring

Snurrar tiden för fort? Ta med dig din tonåring till Torekov, koppla bort alla måsten och bara rå om varandra. Här kan ni rida islandshäst, spela golf, promenera längs med stranden och åka på upptäcktsfärder. Ligga och bubbla i poolen, läsa vid brasan och äta gott i Bistron. Låt oss sköta jobbet, så kan ni fokusera på varandra.

Om paketet

Datum

Paketet är tillgängligt:

Påsklov
Måndag–söndag vecka 16 2019
Tisdag–söndag vecka 17 2019

Detta ingår

  • Eftermiddagsfika, tisdag–torsdag
  • Afternoon tea, fredag–lördag
  • En trerättersmeny i Bistron (anpassad meny för yngre smaklökar)
  • En skön natts sömn i dubbelrum
  • Frukostbuffé i Bistron
  • Spa med bastu, varma bad och japanska utomhuspooler (från 13 år)
  • Gym inom- och utomhus
  • Morgonyoga lördag och söndag kl. 8.30

Paketpris

Tisdag–torsdag 1 395 kr/person/natt
Fredag–lördag 1 595 kr/person/natt
Lördag–söndag 1 895 kr/person/natt
Söndag 21 april 1 395 kr/person
50% rabatt på paketpris för barn/tonåring (13–19 år)

Svittillägg 300 kr/person/natt.

 

aktivitetstips

Skollovspriser för ungdomar på spa

Elemis Exotic Salt Glow, 50 min
Kroppsborstning och peeling samt rengöring av ansikte. Pris: 650 kr (ord.pris 795 kr)

Elemis Rose Restore, 50 min
Elemis unika topp-till-tå massage som ger ny energi och väcker dina sinnen till liv! En svepande och mycket avkopplande massageteknik tar behandlingen till en ny nivå. Närande, återfuktande och ljuvligt doftande olja och balm med ros, camelina och vallmo tar sinnena på en promenad genom en brittisk trädgård. Pris: 650 kr (ord.pris 795 kr)

Kontakta oss så hjälper vi att boka in er i mån av plats.

Ridtur på islandshästar i vacker natur utanför Båstad

Turen går i skog och mark, över äng och öppna landskap, många vägar att välja på! Ridningen passar både vana ryttare och nybörjare. Barn från 8 år med ridvana är välkomna att rida tillsammans med en förälder. Turerna går i skogen eller vid havet. Alla turer leds av en van islandshästryttare.

1,5 timmes tur:
Plats för 1–7 deltagare
Pris: 400 kronor (Betalas med Swish eller kontant på plats)
Ingen fika ingår i denna tur.

2,5 timmes tur:
Plats för 1–7 deltagare
Pris: 600 kronor (Betalas med Swish eller kontant på plats)
Fika ingår och bensträckare i halvtid.

Kontakta oss så hjälper vi att boka vi in er i mån av plats. 

Jakt- och golfsimulator utanför Torekov

Vill du testa på att jaga utan vapenlicens eller utan att skada några djur? Då skall du testa att skjuta med jaktsimulator. Björnjakt, vildsvinsjakt, fågeljakt, you name it. Otroligt roligt för hela familjen, både för de vana och de som aldrig hållit i ett vapen.

I denna simulator kan du också välja att spela golf på 25 kända banor världen över som är identiska med de riktiga banorna. En 18-håls runda tar ca 2 timmar för fyra spelare. Spela match, scramble, foursome eller en vanlig runda med poängbogey. I ladan finns också övningsområde och du kan även boka en golflektion.

Pris: 350 kronor per timme. Plats: Sönnerstorps Golfklubb.

Kontakta oss så hjälper vi att boka vi in er i mån av plats.

Tipsrunda i vårt fantastiska naturreservat

Gå vår tipsrunda på ca 4 km och se hur ni kan komplettera varandras kunskaper. Varje dag utses en vinnare som får ett fint ”hemligt pris” som presenteras vid receptionen runt 18-tiden och går att hämta ut på samma plats.

Vandringsleder, hike, klättring och mystiska grottor

Dagshög, Hovs Hallar, Sinarpsdalen och även Nimis på Kullahalvön är mycket vackra miljöer att besöka om man tycker om att snöra på sig dojjorna för några timmars vandring ute i det fria. Kustremsan runt hela Bjärehalvön är dramatiskt vacker och ibland utmanande om man väljer. Här går Skåneleden och en hel del andra upptrampade stiger som kan leda ner mot vattnet eller upp till en vacker bokskog.

Fråga oss så berättar vi allt vi kan om dessa platser. Ni kan även beställa med er vinterpicknickkorg från hotellet att avnjuta i det fria.

 

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.