Sommarpaket

Sommar i Torekov

Sommaren är ljuvlig på Torekov Hotell. Här bor du i lugna omgivningar med naturen utanför knuten – och livet är precis så enkelt som det ska vara. På vårt härliga trädäck med uppvärmda pooler njuter du i medelhavsliknande atmosfär av somriga smaker från Bjäre. Gå ner till badbryggan och ta ett morgondopp, strosa in till byn (2 km), bada i poolen eller kör en match på våra nybyggda tennisbanor.

Om paketet

Detta ingår

  • En trerätters* middag i Bistron, se meny
  • En skön natts sömn i dubbelrum
  • Frukostbuffé i Bistron
  • Spa med bastu, varma bad och japanska utomhuspooler
  • Gym inom- och utomhus

*) torsdagar och söndagar (4 juli-4 augusti) serveras Bistrons grillbuffé istället för trerätters.

 

Paketpris

10 juni–31 augusti 2019
från 1 495 kr/person i dubbelrum

Sommarträning ingår

Sommarens träningsschema är fyllt med en härlig mix av yoga och fyspass som passar alla nivåer. Boende gäster tränar alltid utan extra kostnad!

För en ännu skönare vistelse

Vår restaurang och spaavdelning kan vara väldigt välbesökta om sommaren. Vi rekommenderar därför att du bokar bord och spabehandlingar i god tid före ankomst. Så har vi allt klart för dig, när du är här.

Välkommen att boka behandlingar på 0431-47 16 40 eller spa@torekovhotell.se. Boka bord i Bistron på 0431-47 16 53 eller info@torekovhotell.se.

bilder

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.