Sommarpaket

Sommar i Torekov

Sommaren är ljuvlig på Torekov Hotell. Här bor du i lugna omgivningar med naturen utanför knuten – och livet är precis så enkelt som det ska vara. På vårt härliga trädäck med uppvärmda pooler njuter du i medelhavsliknande atmosfär av somriga smaker från Bjäre. Gå ner till badbryggan och ta ett morgondopp, strosa in till byn (2 km), bada i poolen eller kör en match på våra nybyggda tennisbanor.

Om paketet

Detta ingår

  • En trerätters middag i Bistron, se meny
  • En skön natts sömn i dubbelrum
  • Frukostbuffé i Bistron
  • Spa med bastu, varma bad och japanska utomhuspooler
  • Gym inom- och utomhus

Paketpris

10 juni-31 augusti 2019
1 595 kr/person i dubbelrum

För en ännu skönare vistelse

För att vara säker på att vi har plats för dig på de tider du önskar, rekommenderar vi att du bokar bord och eventuella spabehandlingar i god tid före ankomst.

Välkommen att boka behandlingar på 0431-47 16 40 eller spa@torekovhotell.se. Boka bord i Bistron på 0431-47 16 53 eller info@torekovhotell.se.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.