Konferensaktiviteter

Bensträckare à la Torekov

På Torekov Hotell vill vi inte att ni sitter ner en hel dag, det gör ingen pigg och glad. Se till att era deltagare tar med ett par oömma skor och en varm jacka så får de under en 40-minuters promenad upptäcka naturen längs med havet.

En tipspromenad är ett uppskattat sätt att aktivera gruppen. Vi förbereder gärna en utefter era önskemål eller sätter upp er egna.

Kontakta oss för pris.

Vill ni ha fikakorgar med? Vi packar gärna ner er fika i korgar att ta med. Har ni ingen inkluderande fika i ert konferenspaket så löser vi självklart det. Hör av er till oss.

 

Spa och träning

Mindfulness, spabehandling och sköna träningspass

Uppiggande och avslappnande lunchmassage
Vi kan varmt rekommendera vår populära lunchmassage på 15 minuter.
Välj en 15 minuters massage över ryggen där vi använder speciella oljor som har en uppiggande eller avslappnande effekt.
Pris: 275 kr/person

20% på alla behandlingar
Våra konferensgäster har 20% rabatt på ALLA våra spabehandlingar måndag-torsdag. Tänk på att boka i förväg då våra behandlingar snabbt blir uppbokade.

Fyspass 60 min
Vi kör ett träningspass i en underbar miljö, mitt i naturreservatet som omger hotellet. Träna medans ni upplever våra strandängar, stigar och där hav möter strand. En riktig energi boost för kropp och sinne. I passet blandar vi kondition, styrka och stretching.
Pris: 2265 KR ex moms (upp till 20 personer)

Yoga 60 min
Yoga minskar stress, förbättrar minnet, stärker immunförsvaret och ökar ditt välbefinnande. Yogans rörelser stärker kroppen och motverkar onda ryggar, spända axlar och nackar, dessutom tränar vi medveten närvaro och koncentration.

Börja eller avsluta dagen med ett uppskattat yogapass som passar alla nivåer.
Pris: 2560 KR ex moms (upp till 20 personer)

Make up kväll
Gruppaktivitet med fokus på grundläggande info om vad som är vad inom makeupens värld. I denna aktivitet får ni tips och råd om allt i från vilken färg/nyans man ska välja samt appliceringsknep som passar alla. Ni sminkar er själva med våra hudterapeuters och ni får tillgång till alla våra sminkprodukter så ni kan välja och vraka och prova på allt.

Pris: 350 KR/person ex moms (minimum 6 personer, max 20 personer)
Ingår: 20% rabatt på produkter
Tillägg: Ett glas bubbel och snittar eller smoothie och grönsaksstavar

Hudvårdsskola
Gemensam gruppaktivitet med fokus på ansiktsrengöring med härliga skrubb & krämer som leds av en av våra duktiga spaterapeuter. Var och en får sitta på en plats med egna produkter, skålar och varma handdukar. Här guidar vi er till hur man får en bra hudvårdsrutin, vad man ska använda för typ av produkt samt när det passar bäst att använda de olika produkterna.  Vi hjälper er att anpassa vad som passar till just respektive person.

Under tiden serverar vi er varsitt glas bubbel som ni kan avnjuta under tiden ni får matnyttiga tips & vägledning till en bättre hudvård för ansiktet. Detta är något som är väldigt uppskattat både för kvinnor och män i alla åldrar.

Pris: 350 KR/person ex moms (minimum 6 personer, max 20 personer)
Ingår: 20% rabatt på produkter
Tillägg: Ett glas bubbel och snittar eller smoothie och grönsaksstavar samt 20% rabatt på produkter.

Provningar

Provningarna tar 30 minuter till 1,5 timme. Minst 8 personer/grupp, max 30 personer/grupp.

Torekovs vinprovning
Vi provar 5 olika viner och försöker känna skillnaden mellan dessa. Vi får även en vägledning i hur man provar drycker. Provningen tar ca 1,5 timme.
Grundavgift 2 800 kr exkl. moms + 350 kr/person exkl. moms

Torekovs vinprovning exklusiv 
Här provar vi 5 lite mer speciella viner och får även en vägledning om hur man provar drycker. Provningen tar ca 1,5 timme.
Grundavgift 2 800 kr exkl. moms    + 450 kr/person exkl. moms

Torekovs Champagneprovning
Vi provar 5 champagner i olika klasser. Provningen tar ca 1,5 timme.
Grundavgift 2 800 kr exkl. moms    + 550 kr/person exkl. moms

Golf

117 golfhål inom 11 minuter

På Bjärehalvön finns banor av hög internationell klass, med olika bankaraktärer och i unika miljöer. Vi vill slå ett extra rakt slag för vår hemmabana Torekovs GK med pron Stefan Condé i spetsen. Gå en runda med kollegorna eller kör en golfskola för hela gänget. Risken är väl bara att någon blir hooked …

Cykel

Cykelparadiset Bjäre

Runt Torekov finns flera vackra cykelstråk att upptäcka. Cyklar finns för uthyrning och vi ordnar smarriga picknickkorgar som ni får med er. Om ni är fler än 10 personer som vill ge er ut, kan vi hyra in cyklar från externa uthyrare. Bara säg till i förväg, så hjälper vi er.

Pris på förfrågan.

Tennis och padel

Anyone for tennis?

Passa på och slå en serve eller två på våra två nya hardcourtbanor. Om ni behöver fräscha upp era kunskaper, bokar vi gärna en tennistränare åt er.

Pris 188 kronor/timme exkl. moms.

Padelfeber?

Ta en promenad ut till Torekov IK:s banor eller hyr cyklar av oss, kom fram uppvärmd och redo för spel. Vinner gör den som slår den perfekta bandejan.

Utflykter

Naturen gör gott

Guidning
Torekov är inte bara fantastiskt vackert, byn har en spännande historia också. Vår lokala guide Ingrid Persson Skoog tar er runt på en historisk vandring. Vi erbjuder även turer på andra delar av Bjärehalvön, exempelvis Hovs hallar.
Pris på förfrågan.

Hallands Väderö
Tjugo minuters båtresa från hamnen i Torekov ligger Hallands Väderö. Ön, som är ett naturreservat, har en spännande och vacker natur med ett mycket rikt växt- och djurliv. Ofta ser man sälar på klipporna på den västra sidan. Det är lätt ta sig tvärs över ön till fots och det klara vattnet inbjuder till bad. Hallands Väderö är trevlig att besöka alla årstider men är ett riktigt litet paradis på sommaren.
Pris på förfrågan.

Sälsafari
En upplevelse att minnas länge – ni åker ut med båten kring Hallands Väderö och om ni har tur så får ni se sälarna i deras naturliga miljö. Komplettera gärna med en guidad vandring på Hallands Väderö, en svensk naturskatt.
Pris på förfrågan.

Vad vill du boka? >