Konferens aktiviteter

Bensträckare à la Torekov

På Torekov Hotell vill vi inte att ni sitter ner en hel dag, det gör ingen pigg och glad. Se till att era deltagare tar med ett par oömma skor och en varm jacka så får de under en 40-minuters promenad upptäcka naturen längs med havet.

En tipspromenad är ett uppskattat sätt att aktivera gruppen. Vi förbereder gärna en utefter era önskemål eller sätter upp er egna.

Kontakta oss för pris.

Vill ni ha fikakorgar med? Vi packar gärna ner er fika i korgar att ta med. Har ni ingen inkluderande fika i ert konferenspaket så löser vi självklart det. Hör av er till oss.

 

Spa och träning

Mindfulness, spabehandling och sköna träningspass

Uppiggande och avslappnande lunchmassage
Vi kan varmt rekommendera vår populära lunchmassage på 15 minuter.
Välj en 15 minuters massage över ryggen där vi använder speciella oljor som har en uppiggande eller avslappnande effekt.
Pris: 275 kr/person

20% på alla behandlingar
Våra konferensgäster har 20% rabatt på ALLA våra spabehandlingar måndag-torsdag. Tänk på att boka i förväg då våra behandlingar snabbt blir uppbokade.

Fyspass 60 min
Vi kör ett träningspass i en underbar miljö, mitt i naturreservatet som omger hotellet. Träna medans ni upplever våra strandängar, stigar och där hav möter strand. En riktig energi boost för kropp och sinne. I passet blandar vi kondition, styrka och stretching.

Pris: på förfrågan

Yoga 60 min
Yoga minskar stress, förbättrar minnet, stärker immunförsvaret och ökar ditt välbefinnande. Yogans rörelser stärker kroppen och motverkar onda ryggar, spända axlar och nackar, dessutom tränar vi medveten närvaro och koncentration.

Börja eller avsluta dagen med ett uppskattat yogapass som passar alla nivåer.
Pris: på förfrågan

Abonnera spa
Vår spaavdelning kan abonneras klockan 19.00–22.00.
Pris: 1 500 kr/timme exkl. moms.

Make up kväll
Gruppaktivitet med fokus på grundläggande info om vad som är vad inom makeupens värld. I denna aktivitet får ni tips och råd om allt i från vilken färg/nyans man ska välja samt appliceringsknep som passar alla. Ni sminkar er själva med våra hudterapeuters hjälp samtidigt som ni minglar med ett glas bubbel i handen. Här dukas ett “gottebord” upp med alla våra sminkprodukter så ni kan välja och vraka och prova på allt.

Ingår: Ett glas bubbel och snittar eller Smoothie och grönsaksstavar samt 20% rabatt på produkter.
Pris: på förfrågan

Hudvårdsskola
Gemensam gruppaktivitet med fokus på ansiktsrengöring med härliga skrubb & krämer som leds av en av våra duktiga spaterapeuter. Var och en får sitta på en plats med egna produkter, skålar och varma handdukar. Här guidar vi er till hur man får en bra hudvårdsrutin, vad man ska använda för typ av produkt samt när det passar bäst att använda de olika produkterna.  Vi hjälper er att anpassa vad som passar till just respektive person.

Under tiden serverar vi er varsitt glas bubbel som ni kan avnjuta under tiden ni får matnyttiga tips & vägledning till en bättre hudvård för ansiktet. Detta är något som är väldigt uppskattat både för kvinnor och män i alla åldrar.

Ingår: Ett glas bubbel och snittar eller Smoothie och grönsaksstavar samt 20% rabatt på produkter.
Pris: på förfrågan

Kockarnas kamp

Vispa äggvita till maräng, stycka kött på grammet och slå en majonnäs så snabbt det bara går! I kockarnas kamp slåss ni i flera moment mot klockan och varandra samtidigt som era kockkunskaper bedöms av en domare. Varje misstag genererar 30 sekunder tilläggstid och bara ett lag kan stå vinnare. En spännande tävling som testar er förmåga att jobba tillsammans i grupp.

Grundavgift 2 500 kr exkl. moms + 350 kr/person exkl. moms

Minst antal deltagare: 8
Max antal deltagare (1 konferensrum): 25 personer
Max antal deltagare (2 konferensrum): 50 personer

Provningar

Provningarna tar 30 minuter till 1,5 timme. Minst 8 personer/grupp, max 30 personer/grupp.

Vem vill bli “Gastronaut”
Utmana dina kollegor i smaktester, teorikunskap, doftprovning etc. i matens värld på nio olika stationer. Vinnande laget blir ”Gastronauter” och belönas med (förutom äran) med den fina boken “Skånska Matupplevelser”. Lämplig tid är eftermiddagen, ca kl 16.00–16.30. Givetvis kan man mingla med ett glas vin i handen (tillkommer på priset). Aktiviteten tar ca 1 till 1,5 timme och passar grupper om 10–45 personer.
Grundavgift 2 500 kr exkl. moms + 250 kr/person exkl. moms

Vinprovning Basic
Vi provar 5 olika viner och försöker känna skillnaden mellan dessa. Vi får även en vägledning i hur man provar drycker. Provningen tar ca 1 timme.
Grundavgift 2 800 kr exkl. moms + 300 kr/person exkl. moms

Vinprovning Exklusiv
Här provar vi 5 lite mer speciella viner och får även en vägledning om hur man provar drycker. Provningen tar ca 1 timme.
Grundavgift 2 800 kr exkl. moms    + 400 kr/person exkl. moms

Champagneprovning
Vi provar 4 champagner i olika klasser. Provningen tar ca 1 timme.
Grundavgift 2 800 kr exkl. moms    + 500 kr/person exkl. moms

Golf

117 golfhål inom 11 minuter

På Bjärehalvön finns banor av hög internationell klass, med olika bankaraktärer och i unika miljöer. Vi vill slå ett extra rakt slag för vår hemmabana Torekovs GK med pron Stefan Condé i spetsen. Gå en runda med kollegorna eller kör en golfskola för hela gänget. Risken är väl bara att någon blir hooked …

Cykel

Cykelparadiset Bjäre

Runt Torekov finns flera vackra cykelstråk att upptäcka. Cyklar finns för uthyrning och vi ordnar smarriga picknickkorgar som ni får med er. Om ni är fler än 10 personer som vill ge er ut, kan vi hyra in cyklar från externa uthyrare. Bara säg till i förväg, så hjälper vi er.

Pris 80 kr/person exkl. moms Max 10 personer/grupp

 

Tennis och padel

Anyone for tennis?

Passa på och slå en serve eller två på våra två nya hardcourtbanor. Om ni behöver fräscha upp era kunskaper, bokar vi gärna en tennistränare åt er.

Pris 188 kronor/timme exkl. moms.

Padelfeber?

Ta en promenad ut till Torekov IK:s banor eller hyr cyklar av oss, kom fram uppvärmd och redo för spel. Vinner gör den som slår den perfekta bandejan.

Matlagning

Mysigt, socialt och delikat!

Det här är en verkligt trivsam kväll. Tillsammans med våra samarbetspartners på Norrviken skapar ni er egen middag. En chaufför hämtar och lämnar er mellan de olika platserna.

Stora matlagningskvällen
Kaffe och smörgås vid ankomst, vinprovning, matlagning, vin under matlagningen, middag samt receptmapp. Dryck till maten tillkommer.

1 195 kr/person exkl. moms Start kl 17:00
Minimum 8 personer/grupp Maximum 30 personer/grupp


Lilla matlagningskvällen
Matlagning, vin under matlagningen, middag och receptmapp. Dryck till maten tillkommer.

995 kr/person exkl. moms Start kl 18:00
Minimum 8 personer/grupp Maximum 12 personer/grupp

Utflykter

Naturen gör gott

Guidning
Torekov är inte bara fantastiskt vackert, byn har en spännande historia också. Vår lokala guide Ingrid Persson Skoog tar er runt på en historisk vandring. Vi erbjuder även turer på andra delar av Bjärehalvön, exempelvis Hovs hallar.

Pris från 1 500 kr/grupp exkl. moms Tid 1 timme


Hallands Väderö
Tjugo minuters båtresa från hamnen i Torekov ligger Hallands Väderö. Ön, som är ett naturreservat, har en spännande och vacker natur med ett mycket rikt växt- och djurliv. Ofta ser man sälar på klipporna på den västra sidan. Det är lätt ta sig tvärs över ön till fots och det klara vattnet inbjuder till bad. Ön är trevlig att besöka alla årstider men är ett riktigt litet paradis på sommaren.

Pris efter offert.

Sälsafari
En upplevelse att minnas länge – ni åker ut med båten kring Hallands Väderö och om ni har tur så får ni se sälarna i deras naturliga miljö. Komplettera gärna med en guidad vandring på Hallands Väderö, en svensk naturskatt.

Pris efter offert.

DJ

Fixa stämningen

Vår DJ spelar nya och gamla låtar, klassiker och nya favoriter. Vill ni ha kvällen i något speciellt tema ordnar DJ Isak det också. Boka gärna till snacks, snittar, vickning eller vad ni än är sugna på.

Pris efter offert.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).