To English version

 

Vanliga frågor | Gästinformation A–Ö

AKTIVITETSPASS
Lördag och söndag har vi yoga kl 08.30, anmälan sker i receptionen.
Onsdag och fredag har vi utefys kl 17.00 vid vårt utegym.

AVSTÅND
Torekov Centrum 1,5 km.
Båstad 15 km.
Ängelholm 30 km.

BAGAGERUM
Möjlighet till förvaring av bagage under in- och utcheckningsdagen finns i anslutning till receptionen. Bagagerummet är låst men ej övervakat.

BADROCK
I badrummet finns badrock som du får låna under din vistelse. Badtofflorna får du gärna ta med hem.  Njut gärna av en mysig eftermiddagsfika insvept i badrock, men lämna den gärna på rummet övriga måltider. Önskar Du en ny badrock under din vistelse tillkommer en kostnad
på 40 kr.

BRANDLARM
Utrymningsplan som visar närmsta nödutgång finns på varje rum, konferenslokal och avdelning på hotellet. Om larmet går, följ anvisningar i högtalarsystemet och utrym hotellet.

BISTRON
Här kan du boka bord online, se menyer och aktuella öppettider. Du kan också kontakta hovmästaren på 0431-471653 eller slå 1653 från rummet.

BUTIKEN
Vid receptionen hittar Du vår butik där vi bl.a säljer täcken, kuddar och badrockar, en del SPA produkter samt lokala produkter.

CYKELUTHYRNING
Kontakta receptionen om Du vill hyra cykel. Går ej att förboka.

GYM
Finns på nedre plan i hotellbyggnaden. Öppet 07.00 – 22.00.

KUDDMENY
Kuddarna som ligger på er säng innehåller dun. Om du önskar en annan typ av kudde så säg till i receptionen. Vi kan erbjuda följande kuddar (begränsat antal):
Syntetkudde (fyllning microfiber och polyester).
Box kudde, fast (fyllning Dunella bollfiber).
Allergikudde (fyllning 85% polyester och 15% Amicor).

KÄLLSORTERING
Ställ gärna glas och petflaskor vid sidan om papperskorgen. Det underlättar för oss att sortera ert avfall när vi städar.

LÄKARHJÄLP
Vid sjukdomsfall kontakta receptionen. Vid akuta fall, ring SOS direkt på telefonnummer 112. Defibrillator finns i receptionen.

NÖDUTGÅNG
Det finns nödutgångar på varje plan, markerade med gröna ”Nödutgångskyltar”. På rummet finns en utrymningsplan som visar närmaste nödutgång.

IT
Du har fri tillgång till internet via vårt trådlösa nätverk GuestWifi_Torekov. Username: torekov Password: badrock2022. Om du behöver adapter och mobilladdare, kontakta receptionen.

HYGIENARTIKLAR
Tandborste, tandkräm och diverse hygienartiklar finns att köpa i receptionen. Syset finns att låna.

TELEFON
Komma ut på linjen slå 0.
Reception slå 9.
Bistron slå 1653.
SPA slå 1640.

TENNISBANOR
Finns i anslutning till hotellet och bokas på Matchi. Nyckel hämtar du in hotellreceptionen, tennisrack och bollar finns att låna i Hotellreceptionen.

TVÄTT och STRYKNING
Mot en avgift tar vi gärna hand om er tvätt. Vänligen lämna in det Du vill ha tvättat till receptionen före kl 16.00 så kan den hämtas nästa dag. Tvätt skall vara sorterad och sker på gästens ansvar. Strykning sker mot en avgift, kontakta receptionen.

UTCHECKNING
Konferensgäster checkar ut senast kl. 10.00.
Privatgäster checkar ut senast kl 11.00.

UTEGYM
Finns vid parkeringsplatsen och kan fritt användas av alla gäster.

VENTILATION
I hotellbyggnaden har vi air condition. För bäst luft ska den lilla spaken vara längst upp och vredet till vänster skall stå rätt upp. Om du vill minska fläkten drar du ner spaken och om du vill minska värmen justerar du det på vredet. I hotellhusen har vi air condition som regleras via en fjärrkontroll.

WIFI
Använd gärna Torekov Hotells wifi-nätverk utan kostnad.
Nätverk: Torekov_Guest
Användarnamn: badrock2022

RÖKNING
From 1 juli 2019 är rökning inte tillåtet på hotellområdet, ej heller på rummen eller på uteplatserna. Rökning är endast tillåten vid 1 rökplats som finns utanför hotellområdet vid parkeringen.

SKOPUTSMASKIN
Finns i kapprummet vid receptionen.

SAFEBOX
Finns på varje rum. Instruktion om hur du använder den ligger i safeboxen, annars kontakta receptionen.

ÅLDERSGRÄNS SPA
Barn under 15 år där det är bokat SPA paket får endast vistas i SPA mellan kl 19.00 – 20.00 i föräldrars sällskap.

Vad vill du boka? >