Konferensrum Vänne

Vänne

Vårt konferensrum Vänne är ett ett rum med sin egen karaktär – ett riktigt energirum. Här finns sköna fåtöljer och en miljö som uppmuntrar till nya tankar. Detta rum passar perfekt till en grupp upp till 24 personer.

Storlek och max. kapacitet
Yta: 70 kvadratmeter
Biosittning: 24 personer
Skolsittning: 24 personer
U-bord: 20 personer
Öar: 24 personer

Utrustning
Projektor
Ljudanläggning
Whiteboard
Blädderblock
WiFi

Inspirerande möten på landet

Naturen och hotellets miljö skänker lugn och lockar fram kreativitet och inspiration.
Vi har experter som hjälper till att planera mötet – med allt från möbleringsalternativ till aktiviteter, underhållning och föreläsare.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).