Konferensrum Thora

Thora

Ett mellanstort konferensrum med skönt ljus och bra ljudmiljö. Rummet är flexibelt och behöver ni sträcka ut er kan vi öppna upp mellan mötesrummen Arild och Frenne för att skapa en yta på hela 141 kvadratmeter. Detta rum ligger i samma byggnad som spa och Bistron med sköna relax- och loungemiljöer.

Storlek och max. kapacitet
Yta: 50 kvadratmeter
Biosittning: 30 personer
Skolsittning: 20 personer
U-bord: 16 personer
Öar: 20 personer

Utrustning
60″ skärm
Ljudanläggning
Whiteboard
Blädderblock
WiFi

Miljöcertifierad konferensanläggning

Torekov Hotell är certifierade av Svenska Möten och miljömärkta med Svanen, vilket är en garanti för dig som gäst att vi möter höga kvalitetskrav och arbetar mot det hållbara samhället. Att vi också alltid väljer kvalitetsmedvetna odlare, gärna med ekologiska råvaror betyder att du som gäst får uppleva det bästa av Bjärehalvöns matkultur.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).