Torekov Hotell vinner Tripadvisor Travellers’ Choice 2021

Tack alla gäster för utnämningen Tripadvisor Travellers’ Choice 2021. Det är ett pris som helt baseras på det senaste årets gästomdömen på resesajten Tripadvisor, så det gör oss extra glada att ni har trivts hos oss även under detta lite konstiga år.

Utmärkelsen Tripadvisor Travellers’ Choice 2021 ges efter ett år där pandemin har påverkat hotellbranschen kraftigt genom restriktioner och snabbt skiftande förutsättningar.

– Det har varit en utmanande period på många plan, säger GRAM Groups vd Marcus Thuresson. Vi har hela tiden fokuserat på att hantera det löpande på ett så bra sätt som möjligt för våra gäster. Det är glädjande att våra gäster har visat uppskattning i form av denna utmärkelse.

Genom Travellers’ Choice Awards, kvalificerar sig Torekov Hotell bland världens 10% främsta hotellupplevelser enligt Tripadvisors användare. Utmärkelsen är baserad på recensioner och betyg som samlas in globalt under en tolvmånadersperiod. Utmärkelsen tar hänsyn till antalet omdömen, kvaliteten på dem och hur aktuella de är. Priset anses mycket ärofyllt eftersom det helt och hållet grundar sig på gästomdömen.

– Travellers’ Choice går till de platser som håller konsekvent hög kvalitet – som levererar kvalitetsupplevelser om och om igen, även när man navigerar i förändrade gästförväntningar och nya arbetssätt, säger Kanika Soni vid Tripadvisor.

När detta skrivs börjar Sverige släppa på restriktionerna som har varit en del av verkligheten i ett och ett halvt år. Det märks redan i hotellets konferenslokaler.

– Nu ser vi fram emot hösten och 2022. Konferensmarknaden ökar igen och vårt bokningsläge ser bra ut. Vi investerade relativt stort under vintern och våren för att ta våra anläggningar ytterligare en nivå och det kommer vi att fortsätta med under nästa år, avslutar Marcus Thuresson.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Boka bord online via knappen nedan. Du är också välkommen att kontakta hovmästaren på +46 431-47 16 53.

Använd formuläret om du vill kontakta oss via e-post.

 

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).