Torekov Hotell vinnare i internationell hotelltävling

Torekov Hotell har tilldelats en prestigefull titel i den internationellt ansedda hotelltävlingen World Luxury Hotel Awards. Hotellet har vunnit högsta pris i kategorin Luxury Boutique Hotel i Sverige. 

– Vi är otroligt glada över att få ta emot detta pris i en kategori som mer eller mindre beskriver precis vad vi är. Långt bort från stress, trafik och betong har vi lyckats skapa en plats som talar naturens språk, som andas havsbris, där vår personal ser varje gäst och där köket arbetar med de råvaror som vi finner runt knuten, varje dag, säger Lars Henningsson, vd på Torekov Hotell.

Torekov Hotell är ett hotell med personlig touch uppfört strax utanför Torekovs bykärna, med utsikt över Hallands Väderö och Kullaberg. Med 54 rum, ett litet spa, mötesrum och en välrenommerad restaurang, fördelade på en låg hotellbyggnad som smälter in i landskapet och åtta mindre hus intill, har hotellet en näst intill familjär atmosfär. Inredningen andas lugn i både färg och form, med detaljer som för blicken till sig.

– Torekov Hotell är en pärla som vi är mycket stolta över och ser en otrolig potential i. Därför är det extra roligt att nu berätta att vi kommer att göra stora investeringar i hotellet under 2019 för att ytterligare höja den varma naturliga känslan i våra hotellrum och runt om på anläggningen. Förhoppningsvis  kommer vi att kunna berätta mer om inom kort, säger Lars Henningsson.

Torekov är i Sverige en känd semesterort dit många välkända ansikten tar sig runt cyklandes endast iförda badrock på sommaren. Torekov Hotell har under åren blivit en populär plats för avkoppling, spa och uppskattade restaurangbesök för både hotellgäster, sommargäster samt åretruntboende i Torekov.

World Luxury Hotel Awards betecknas som den mest prestigefyllda tävlingen inom hotellbranschen och över 300 000 gäster världen över röstar fram vinnarna.

PRESSKONTAKT
För mer information och högupplösta bilder, besök vårt pressrum

Vad vill du boka? >