Utomhuspool

Torekov Hotell utsett till ”Bästa spahotell”

Torekov Hotell utsågs till ”Bästa spahotell i Nordvästra Skåne” i Travel News Wilhelmina Skoghpris, som delades ut i Helsingborg den 29 mars 2023. Även systerhotellen Hotel Skansen och Hotel Riviera Strand, som också ingår i GRAM Group, gick segrande ur tävlingen i varsin kategori. 

Prisutdelningen hölls under besöksnäringsgalan Travel News Business Forum som arrangerades av Travel News tillsammans med Familjen Helsingborg, BRA flyg och Price My Hotel Room.

– Det är självklart mäktigt att få ett sådant här erkännande och det ska tillskrivas våra fantastiska medarbetare ute på hotellen, säger GRAM Groups vd Marcus Thuresson som själv var med och tog emot priserna under kvällen. 

– Vi har satsat mycket på att utveckla våra hotell i form nya gästupplevelser och vill alltid försöka ligga i framkant, avslutar Marcus Thuresson.

Torekov Hotell vann ”Bästa spahotell i Nordvästra Skåne” med följande motivering:

”Torekov Hotell är spafantastens våta dröm. Spat är både fräscht och har en fantastisk utsikt mot havet och här är det bara att välja och vraka bland aktiviteterna, vad sägs som ett yoga- och sparetreat, storslagen vandring, golf, padel eller en båttur.”

Hotel Skansen i Båstad vann ”Bästa mötesanläggning i Nordvästra Skåne” med motiveringen:

”Genomtänkt mötesanläggning med mycket kompetens, läget vid havet och deras nya rooftop spa. Det är ingen slump att många danskar väljare att konferera här. När Fehmarn Bältförbindelsen är klar kommer det att komma gäster från hela Europa.”

Hotel Riviera Strand vann ”Bästa hotell för stora och små familjer och alla andra i Nordvästra Skåne”. Motiveringen löd:

”Klassiska Hotel Riviera Strand har anor från 1930-talet och var då ett av Sveriges första badortshotell. Hotellet, som ligger i Båstad på Bjärehalvön, har både pool, restaurang och diverse aktiviteter vilket gör att det passar alla åldersgrupper och typ av semester.”

I samma tävling vann Norrviken i Båstad priset för ”Bästa turismmotorn i Nordvästra Skåne”.

Presskontakt 
För mer information och högupplösta pressbilder besök gramgroup.se/press

Vad vill du boka? >