Sommaren i Bistron 2020

Om sommaren är det fullt av liv och rörelse i Bistron på Torekov Hotell, såväl inne i matsalen som ute på vår stora härliga terrass. Här kan du läsa om sommarens alla arrangemang!

Dagens lunch
Serveras som vanligt måndag-lördag 12.00-15.00 (14.00 tom 6 juli). Skillnad för i år är att vi serverar lunchen på tallrik. Det finns en både á la carte samt dagens rätter. Väljer man dagens så får man även en salladsskål, bröd, kaffe samt något gott till kaffet. Barnens mat finns fortfarande på buffé.

Poolen
Poolen är öppen för våra restauranggäster mellan 12.00-16.00 samt 18.00-19.00. Övrig tid är den enbart för våra hotellgäster.

Sommarbrunch
Från och med söndagen den 5 juli serverar vi brunch varje söndag. Den dukas upp mellan 12.00-15.00. Pris 255 kr. Barn upp till 12 år 95 kr.

Sommarköket
Torsdagen den 25 juni öppnar Bistrons sommarkök med utökad á la cartemeny och öppettider.

Late dinner & drinks
Ljumma kvällar på terrassen! En senare middag som fortsätter in i natten med kalla drinkar och skön musik. Vi serverar en fräsch *Chirashisushi utöver vår á la cartemeny. Välkomna på onsdagar med start den 15 juli och fyra veckor framåt.
*en tallrik med sushiris, fisk (eller vegetarisk) och grönsaker.

Ostronbonanza
Den 28 juli har vi ostronbonanza! Frossa i ostron och skölj ner med champagne!

 

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).