Sommaren i Bistron 2019

Om sommaren är det fullt av liv och rörelse i Bistron på Torekov Hotell, såväl inne i matsalen som ute på vår stora härliga terrass. Här kan du läsa om sommarens alla arrangemang!

Sommarbrunch
Från och med söndagen den 30 juni-4 augusti serverar vi brunch varje söndag. Den dukas upp mellan 12.00-15.00. Pris 255 kr. Barn upp till 12 år 95 kr.

Midsommarbuffé
Vi kommer som vanligt att ha midsommarbuffé på midsommarafton mellan 12.00-16.00. Det bjuds bland annat på stort sillbord, lax, primörer och svenska jordgubbar. Pris 345 kr. Barn upp till 12 år 95 kr.

Sommarköket
Onsdagen den 26 juni öppnar Bistrons sommarkök. Vi utökar vår lunch och à la cartemeny med ännu fler vällagade rätter och har öppet 12.00-22.00.

Sushi
Äntligen tillbaka! Tisdagar och onsdagar från och med 2 juli-7 augusti serverar vi sushi.

Grillbuffé
Varje torsdag och söndag enligt tradition. Serveras mellan 4 juli-4 augusti. Pris 425 kr. Barn upp till 12 år 95 kr.

Ostronöppnartävling
För 10 året i rad har vi vår ostronöppnartävling! Den föregås av en vinprovning med vår partner The Wine & Spirit Collective. 17 juli begränsat antal platser.

Livemusik
Fantastiska Sofia Landgren som bland annat har varit med i det franska The Voice gästar oss den 18 juli. Soulbandet OSCAR som precis har spelat in en skiva i Nashville kommer tillbaka i sommar igen 28-31 juli.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.