Träning på Torekov Hotell

Träningshelger med TaudienTraining

Boka in en träningsweekend full av inspiration, kunskap och träningsglädje!

Vill du fokusera helt på träning under din vistelse? Våra träningshelger med TaudienTraining är fyllda med välkända inspiratörer och träningsglädje. Passar alla, oavsett ålder och tidigare träningserfarenhet.

Dagarna kommer att vara fullspäckade med allt från yoga, dans, löpning, box och föreläsningar om kost och säker träning. Efter en dag i rörelse kan du njuta i vårt fina spa med varma japanska pooler, skön ångbastu, och en relaxavdelning med panoramafönster mot himmel och hav. Kvällen avslutas med en smakrik middag tillagad på närproducerade råvaror.

Programmet genomförs av instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare från TaudienTraining och Torekov Hotell.

Se datum och program för träningshelgerna

Workshop, lunch och spa 17/11

“En workshop fylld av inspiration, kunskap och motivation till Liv & Rörelse. Träning som ger dig ny energi och lämnar en känsla av välbehag i kropp och sinne. Jag kombinerar Yogans filosofi med tekniker från livsstilsträningsformen Nia vars unika koncept är att skapa och behålla hälsa i våra kroppar. Vi väver samman rörlighet balans, styrka, smidighet och glädje. Du blir rejält varm och vi tränar barfota såvida du ej har fotproblem. Du utgår ifrån var din kropp befinner sig just nu och inga förkunskaper krävs för att delta. Du får med dig värdefull kunskap och rörelseverktyg att använda direkt som en del i din livsstil. Vi njuter sedan av en lunchbuffé och för dem som önskar avslutas dagen med en skön och avkopplande spaupplevelse.”

WORKSHOP PROGRAM
NÄR: Lördag 17 november 2018
PLATS: Torekov Hotell
WORKSHOP: 09.00-12.00. Var gärna på plats 15 min innan start
SMOOTHIE/VITAMINDRINK: 10.45
LUNCH: 12.00-13.30
SPA/RELAX: 13.30-15.00. Medtag badkläder, ni får låna handduk och badrock på plats.
GÅVA: Provkit med SPA-produkter.

PRIS:
PAKETPRIS: 695 kr
PAKETPRIS MED SPA: 795 kr

BOKNING:
BOKA DIN PLATS: Via receptionen på telefon 0431-47 16 00 alt. mail info@torekovhotell.se
BETALNING: Bg. 6187298. Uppge Åsa Hellström vid betalning

OM FÖRELÄSAREN: ÅSA HELLSTRÖM
Jag heter Åsa Hellström och etablerade spa och träningsanläggningen Formtoppen i Helsingborg 1997. Jag har en bakgrund som elitsimmerska och är utbildad idrottsledare. Jag är idag nia blackbelt teacher, nia 5 stages teacher, yogalärare, personlig tränare, simtränare, och föreläsare inom hälsa och livsstil.
Läs mer om Åsa på www.formtoppen.se

 

Morgonpass

Om helgerna kan du vara med på våra sköna morgonpass som fokuserar på styrka, balans och smidighet. Andningen guidar rörelserna. Perfekt att varva vistelsens andra hälsosamma och mindre hälsosamma härligheter med. Balansen, tänker vi, balansen.

Gratis för hotellgäster

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.