Träning på Torekov Hotell

HELLO STYRKA träningshelg 15–16/9

 

HELLO STYRKA – träningshelg på Torekov Hotell den 15–16 september 2018

Följ med på två härliga träningsdagar med Hello Everyday och B-ROOM i fantastiska Torekov!

Att få må bra är för alla. Men ibland glömmer vi att ta oss tid att verkligen stanna upp, reflektera och se vad som skapar balans i livet.  Välkommen på en inspirerande träningshelg med massor av träning, i allt från Somamove, styrka med kettlebells och tuffa cirkelpass. Dessutom tid att njuta av den vackra naturen, god mat och avkopplande miljö.

Denna helg fokuserar vi på hur vi kan göra oss starka för vardagen inifrån och ut.  Vi inspirerar med föreläsning om motivation, mindset och balans i livet, träning och tips på mat som får dig att må bra. Vi utlovar UTMANING, INSPIRATION och GLÄDJE.

I paketet ingår:
·  Boende i fina dubbelrum en natt
·  Lunch i Bistron (lördag – söndag)
·  Middag i Bistron (lördag kväll)
·  Frukostbuffé (söndag)
·  Tillgång till vårt spa
·  Fritt deltagande på alla träningspass

BOKA REDAN IDAG!
För mer information och anmälan, kontakta ella.rostrom@gmail.com eller betty@b-room.se
(För att arrangemanget ska genomföras krävs minst 20 deltagare.)

Hoppas vi ses!

Träningshelger med TaudienTraining

Boka in en träningsweekend full av inspiration, kunskap och träningsglädje!

Vill du fokusera helt på träning under din vistelse? Våra träningshelger med TaudienTraining är fyllda med välkända inspiratörer och träningsglädje. Passar alla, oavsett ålder och tidigare träningserfarenhet.

Dagarna kommer att vara fullspäckade med allt från yoga, dans, löpning, box och föreläsningar om kost och säker träning. Efter en dag i rörelse kan du njuta i vårt fina spa med varma japanska pooler, skön ångbastu, och en relaxavdelning med panoramafönster mot himmel och hav. Kvällen avslutas med en smakrik middag tillagad på närproducerade råvaror.

Programmet genomförs av instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare från TaudienTraining och Torekov Hotell.

Se datum och program för träningshelgerna

Morgonpass

Om helgerna kan du vara med på våra sköna morgonpass som fokuserar på styrka, balans och smidighet. Andningen guidar rörelserna. Perfekt att varva vistelsens andra hälsosamma och mindre hälsosamma härligheter med. Balansen, tänker vi, balansen.

Gratis för hotellgäster

Träningskurs

Vill du bli piggare, starkare och gladare? Gå med i vår åttaveckors coachingbaserade träningsgrupp, så får du både träningsglädje, träningskompisar och exklusiv hjälp och stöd i din träning. Målet är att du tydligt ska känna att du utvecklar ditt välmående under kursens gång.

Individanpassat och kvalitetssäkrat upplägg

Upplägget har tagits fram i samarbete med erfarna träningsspecialister och passar deltagare på alla nivåer. Vare sig du behöver komma igång eller vill hitta en ny träningsform som inspirerar och motiverar. Varje kurs anpassas efter gruppen och dig som individ. Effekten är en starkare kropp, synbara skillnader i din form, bättre hälsa och massor av glädje och ny energi. Motivation, engagemang och träningsglädje är nyckelorden i all vår träning.

Mätbara resultat

När kursen startar får du göra en kroppsmätning som sedan följs upp i slutet av kursen. Detta för att du verkligen ska få se kvitto på att träningen ger resultat.

Varierad träning – mycket utomhus

Du kommer att få prova olika typer av träning såsom styrketräning, rörlighetsträning och kondition. Eftersom vi älskar naturen och friheten den ger, kommer så mycket träning som möjligt att hållas utomhus i vår underbara omgivning.

Hälsocoaching

Under kursens gång kommer du och gruppen även få coaching inom träning och välmående. Det ingår rådgivning kring mat och matens inverkan på din hälsa. Vi kommer att prata om stressfaktorer och vad vi kan göra för att minimera dessa. Dessutom har du tillgång till vårt SPA i anslutning till din träning.

Fakta träningskurs

» 8 veckors träning med totalt 24 träningstillfällen.
» Max 20 deltagare i varje grupp.
» Du kan välja att träna i kvällsgruppen: tisdag, torsdag kl 17.30 och lördag kl 9.00 eller morgongruppen: kl 07.30-8.30 måndag, onsdag, fredag.
» Pris för 8 veckor: 2 100 kr

Anmälan

Gör din intresseanmälan i Torekov Hotells reception, via e-post till tina.eriksson@torekovhotell.se eller ring +46 431-47 16 33.

Datum för kommande kurs kommer inom kort.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.