Träning, aktiviteter och utflykter

Att göra

Torekov Hotell är en fantastisk plats för rekreation och välbefinnande. På hotellet kan du vara med på träningspass och jobba i gymmet både ute och inne. Gå lite längre så har du havet, långa promenader och härliga cykelturer. För att inte tala om alla utflyktsmål som lockar till besök. Naturen häromkring är av en karg och vild sort, ovanligt vacker och hänförande varje dag året runt. Några förslag på aktiviteter kommer här. Vi berättar gärna mer – bara fråga!

Testat Taudiens Training? Peppen är total, oavsett nivå. Kanske är det naturens krafter (all träning ute i det fria med utsikt över Kattegat), kanske Taudien själv och gruppen.

Våra fantastiska instruktörer ger dig möjlighet att testa en träningsweekend eller yogaweekend som både höjer och sänker pulsen – nästan på en och samma gång.

För dig som hellre sätter ditt eget schema har du ett utomhusgym, magiska vandringsleder och 117 golfhål av världsklass runt hörnet.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.