Träning & aktiviteter

Naturlig energi

Testat Taudiens Training? Peppen är total, oavsett nivå. Kanske är det naturens krafter (all träning ute i det fria med utsikt över Kattegat), kanske Taudien själv och gruppen.

Våra fantastiska instruktörer ger dig möjlighet att testa en träningsweekend eller yogaweekend som både höjer och sänker pulsen – nästan på en och samma gång.

För dig som hellre sätter ditt eget schema har du ett utomhusgym, magiska vandringsleder och 117 golfhål av världsklass runt hörnet.

Hur din kropp mår innuti?

Kroppsmätning

I vår kroppsmätningsmaskin får du ett snabbt svar på din muskelmassa, vätska, fett och vikt. Utifrån ditt resultat pratar en av våra hälsocoacher igenom hur du kan hitta vägar till ett sunt liv som passar dina mål och förutsättningar. Du kan även välja att göra en uppföljning på kroppsmätningen då du tydligt kommer se träningseffekter, förändringar i näringsintag eller metabolism.

Pris: Kroppsmätning med analys 495 kr

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.