Bli en dukningskonstnär

Catharina Lindeberg- Bernhardsson är en av landets mest anlitade bordsdekoratörer. Den 30 maj kommer Catharina att hålla en inspirerande workshop i bordsdukningens konst. Workshopen kommer att vara i hennes vackra lada i Torekov för att därefter avnjuta spa och en trerättersmiddagen på Torekov hotell. På hennes workshop får du följa med runt i Bjärehalvöns skafferi för att hämta material till dukningarna. Stränder, skogar, åkrar och trädgårdar är platser som får stå till förfogande för hennes kreationsidéer.

om paketet

Detta ingår

  • Workshop med Catharina Lindeberg- Bernhardsson
  • Lunch
  • Eftermiddagsfika
  • Fördrink
  • Trerätters middag i Bistron på Torekov Hotell
  • Spa med bastu, varma bad och japanska utomhuspooler
  • Inbunden bok “Kransar året runt” av Catharina Lindeberg- Bernhardsson
  • Allt material ingår

Pris för workshop 1 dag

1 600 kr/person

Övernatta

Njut lite extra och kom en dag tidigare eller stanna en dag längre

  • 1 040 kr/person inkl. övernattning i dubbelrum med frukostbuffé samt fri entré till spa och träning.
  • 1 680 kr/person inkl. övernattning i enkelrum med frukostbuffé samt fri entré till spa och träning.

 

Program 30 maj 2019

Torsdag 30 maj, 2019

kl 10.00 Samling i Catharinas lada som ligger i Torekov
Vi börjar med en inspirationsföreläsning där Catharina berättar hur hon tänker när hon skapar en dukning, låter oss inspireras av på olika blomsterarrangemang, hur naturen kan användas i skapandet. Vi pratar trender och  färger medans Catharina ger tips och idéer.

Workshop
Efter inspirationsföreläsningen delar vi upp oss i mindre grupper. Varje grupp får ett “hemligt” uppdrag. Exempel kan vara “En känd artist fyller år, ni ska duka borden så att skildrar honom/henne, hur dukar ni? ”Baby shower, ni vet inte könet, hur dukar ni”. Därefter genomgång där varje grupp får berätta hur uppdraget löd, hur ni tänkt när ni dukat etc. Vi lovar mycket aktivitet och skratt. Naturligtvis kommer ni ha tillgång till allt material.

Kl 12.30 Lunchbuffé
Lunchen njuter vi av hemma hos Catharina.

Kl 13.15 Fortsätter workshopen
Vi gör små blomsterdekorationer och bordsdekorationer att ta med hem.

Material såsom korgar, oasis, blommor och grönt finns på plats. Tillåter vädret går vi ut i Catharinas trädgård och kompletterar- detta är en aktivitet som brukar vara mycket populär.

Kl. 14.45 Fika hos Catharina

Kl 15.15 Avfärd till Torekov hotell
Tid att njuta på hotellet för spa med varma bad, bastu och relaxytor.

Kl 17.30 Gemensam workshop med dukning
Vi dukar upp ett lång bord och använder inspiration och kunskap som vi lärt oss under dagen.

Kl 18.30 Fördrink och Trerättersmeny i Bistron på Torekov Hotell

Om Catharina Lindeberg- Bernhardsson

Catharina Lindeberg- Bernhardsson

En av landets mest anlitade dukningskonstnär. Catharina har arrangerar workshops världen över för att sprida sina kunskaper. Hon arbetar med stora och små uppdrag inför bröllop, fotograferingar, styling, events och håller ofta föredrag. Fram till idag har Catharina givit ut 6 böcker och den sjunde är på gång.

Catharina är dukningskonstnär och hon kan skapa magi med det naturen har att erbjuda utanför hennes fönster uppe i det böljande landskapet precis i utkanten av Torekov. Har du äran att bli bjuden till ett av Catharinas bord kommer du att bli inspirerad för resten av ditt liv. Catharina älskar blommor av alla dess slag och anser att dess skönhet kan lyfta vilket dåligt humör som helst.

”Det är viktigt att omge sig med blommor. Speciellt för oss i den här delen av världen som lever så länge i mörker och kyla. När vi inte har grönska utomhus får vi plocka in den”, säger Catharina Lindeberg-Bernhardsson.

Fotograf sidans top bild: Niklas Lundström
Fotograf övriga bilder på denna sida: Anna Aatola

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.