Våra bästa priser

Så bokar du garanterat lägsta pris

Du får alltid garanterat bästa pris när du bokar online på vår hemsida. Ett tips är att försöka komma iväg i början av veckan, då är det oftast som lugnast på hotellet – och priserna är oftast som lägst. Ett annat tips är att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Då får du tips om kampanjer och rabatter först av alla.

Boende med frukost

Är du flexibel med datumen? Då kan du boka boende med frukost för bara 650 kronor per person i dubbelrum. Entré till gym och helgens träningspass ingår. Spaentré kan köpas till i mån av plats.

Boende, frukost, spa & middag

Vill du dessutom gå på spa och äta gott när du är här? Då ska du boka ett av våra spapaket, där spaentré och treätters middag är inkluderat till rabatterat pris. Lägst pris får du i början av veckan!

Prenumerera på nyhetsbrev

Som prenumerant får du förtur till nyheter, erbjudanden och rabatter.

inspiration

Hösten – en tid för upptäckter och avkoppling

  • Lös entré till vårt spa eller boka en spabehandling.*
  • Testa vår restaurang Bistron.*
  • Spela golf på Bjärehalvöns fina banor.
  • Bada tångbad på anrika Torekovs Warmbadhus.
  • Vandra eller cykla längs med havet.
  • Upplev Norrvikens trädgårdar, vackert året runt.

*) I mån av plats. Förbokning krävs.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).