Träningsweekend med Taudien Training

En helg full av inspiration, kunskap och träningsglädje

Vill du fokusera helt på träning under din vistelse? Våra träningshelger passar alla, oavsett ålder och tidigare träningserfarenhet. Här får du vara med på allt från yoga, dans, löpning, box samt föreläsningar om kost och säker träning. Efter en dag i rörelse kan du koppla av i vårt fina spa med varma japanska pooler, skön ångbastu och en relaxavdelning med panoramafönster mot himmel och hav. Kvällen avslutas med en smakrik middag tillagad på Bjärebygdens råvaror.

Programmet genomförs av instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare från TaudienTraining och Torekov Hotell.

Om paketet

Datum

Sommar/höst
22-23 augusti 2020 – FULLBOKAD

Numera har vi dessa träningshelgerna på vårt systerhotell Riviera Strand i Båstad 19-20 september, 24-25 oktober och 21-22 november. Läs mer och boka via länken nedan.

Träningsweekend med Taudien Training

Pris

3 200 kr/person

Uppgradera till svit för 300 kr/person
Enkelrumstillägg 200 kr

 

Detta ingår

 • 18 olika träningspass
 • Välkomstfika
 • Lunchbuffé i Bistron båda dagarna
 • Två mellanmål
 • En tvårättersmeny i Bistron
 • En skön natts sömn i dubbelrum
 • En morgonfika (2019 ersätts söndagens morgonfika av frukt, kaffe och te)
 • Frukostbuffé i Bistron
 • Check Me Kroppsmätning
 • Entré till spa
 • Gym inom- och utomhus samt gruppträning

mer information

Förläng njutningen

Njut lite extra och kom en dag tidigare.

Tilläggsdygn

Kontakta oss här för pris och bokning.

Rabatt på spabehandlingar:
Du får 10% rabatt på alla spabehandlingar när du bokar ett träningspaket. Behandlingarna förbokas med rabattkod “Taudien Trainingshelg”.

 

Om TaudienTraining:

TaudienTraining är baserat i Helsingborg och drivs av Marlene Taudien – en fantastisk inspiratör och duktig instruktör, som har lång och gedigen erfarenhet både som tränare och gruppresearrangör. Med TaudienTraining har du ett enormt träningsutbud att ta del av kombinerat med föreläsningar, workshops och andra överraskningar. Stämningen och det sociala är en viktig del av helgen, därför är instruktörerna med er så mycket som möjligt, vid träningarna, föreläsningarna och alla måltider. De finns alltid nära till hands redo att hjälpa dig med alternativ på övningar, kosttips, visa teknik på någon övning eller vad du kan tänkas vilja ha hjälp med. Läs mer på www.taudientraining.se

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).