Torekovs Tångbadspaket

Tångbad och hotellmys i Torekov

Lägg dig i ett klassiskt tångbad i ett av badkaren med utsikt över Hallands Väderö. Tillsammans med Torekovs Warmbadhus, som i snart 140 år har levererat tångbad till både bybor och turister, kan vi nu erbjuda en unik upplevelse precis vid havet.

Packa med dig en bra jacka och sköna skor så kan du få en uppfriskande promenad från hotellet till Torekovs Warmbadhus – det är bara drygt 2 km. Du går längs havet hela vägen i det fantastiska naturreservatet som kallas ”Malarna”. Badet på Torekovs Warmbadhus blir förmodligen ännu skönare efter promenaden. Med en uppvärmd och avslappnad kropp flyter du tillbaka till hotellet. Kanske tar du dig en liten omväg för att se vackra Dagshög, eller så myser du runt på kullerstenarna i Torekovs gränder innan du slår dig ned i Bistron och beställer något gott.

Tång- eller örtbad på Torekovs Warmbadhus

Sjunk ner i badkaret bland nykokt tång, tagen direkt från havet strax nedanför. Skrubba kroppen med en tångruska så att mineralerna tränger in i din kropp. Cirkulationen i kroppen ökar och cellnybildning stimuleras. Visst låter det spännande?

Välj på följande tång- eller örtbad à 30 min:

Tångbad med tångskrubb

Rengörande och avslappnande, rikt på jod och mineraler. En terapeut kommer in och ger skön tångskrubbning på dina armar och ben.

Örtbad

Vid ankomst till Warmbadhuset får du själv dofta och välja vilken örtolja du önskar ha i ditt bad. Kryp ned i det behagligt varma örtbadet och använd handskar till att själv peela din kropp.

Örtbad med tångruska

Ett bad för dig som gärna badar i örtolja men ändå är nyfiken på tång. Tångruskan använder du till att själv skrubba och peela din kropp med.

Badrock och handduk får du låna på Warmbadhuset.

Se filmen från Torekovs Warmbadshus

Detta ingår

 • Valfritt tång- eller örtbad på Warmbadhuset
 • Eftermiddagsfika, måndag–torsdag
 • Afternoon tea, fredag–lördag
 • En trerättersmeny i Bistron
 • En skön natts sömn i dubbelrum
 • Frukostbuffé i Bistron
 • Spa med bastu, varma bad och japanska utomhuspooler
 • Gym inom- och utomhus
 • Yogaklass* lördag och söndag 8.30
 • *Med reservation för ändring.

 

I Bistron

 • Här kan du se vår aktuella meny.
 • Vill du beställa en lite lyxigare middag på kvällen eller något gott som väntar på rummet? Boka i förväg så ordnar vi allt. Läs mer här.

Pris

4 jan-9 jun 2019

Ankomst måndag-torsdag
Dubbelrum, 1 595 kr/person/natt

Ankomst fredag
Dubbelrum, 1 795 kr/person

Ankomst lördag
Dubbelrum, 1 995 kr/person

Uppgradera till svit för 300 sek/person och natt.
Enkelrumstillägg 200 sek/natt.

Detta paket kan inte bokas online. Välkommen att kontakta bokningen på telefon eller e-post via knapparna nedan.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.