Torekovs Tångbadspaket

En annorlunda spaupplevelse. Lägg dig i ett klassiskt tångbad i ett av badkaren med utsikt över Hallands Väderö. Tillsammans med Torekovs Warmbadhus, som i snart 140 år har levererat tångbad till både bybor och turister, kan vi nu erbjuda en unik upplevelse precis vid havet.

om paketet

Detta ingår

  • Övernattning med frukostbuffé
  • Trerättersmeny i Bistron
  • Tångbad alt. Örtbad på Torekovs Warmbadhus*
  • Lån av handduk och badrock på Torekovs Warmbadhus
  • Eftermiddagsfika (mån–tors) alt. Afternoon Tea (fre–lör)
  • Entré till hotellets spa
  • Gym inom- och utomhus på hotellet

Pris och datum

Paketet gäller 31 augusti–13 oktober 2019 samt 27 december 2019–7 juni 2020, ej nyårsafton.
(14 oktober–15 december 2019 erbjuder vi Torekovs Hotellpaket)

Måndag–torsdag 1 665 kr/person i dubbelrum
Fredag 1 865 kr/person i dubbelrum
Lördag 2 065 kr/person i dubbelrum

*) Välj en av följande

  • Tångbad med tångskrubb. Rengörande och avslappnande, rikt på jod och mineraler. En terapeut kommer in och ger skön tångskrubbning på armar, ben och rygg.
  • Örtbad med tångruska. Du som gärna vill ha ett väldoftande örtbad men samtidigt är lite nyfiken på tång. Örtruskan använder du att skrubba dig själv med.
  • Örtbad. Vid ankomst till Warmbadhuset får du dofta och välja vilken örtolja du önskar i badet. Kryp ner i den sköna badvärmen med den väldoftande örtoljan. Slappna av och andas lugnt i egen takt. Använd skrubbhandskarna bredvid dig till att peela ben och armar.

Behandlingarna varar 30 minuter. Kom gärna en stund innan behandlingen börjar, så att du har tid att varva ner i vilrummet innan det är dags att krypa ner i badet.

Promenerar du från hotellet rekommenderar vi att du går 45 minuter innan behandlingen börjar (ca 20–25 min promenad). Tar du bilen är det lagom att åka 20–25 minuter innan behandlingens början (sommartid kan vi tipsa om Olympiagatans parkering, 6 min gångväg från Warmbadhuset).

Detta paket kan inte bokas online

om warmbadhuset

Film om Torekovs Warmbadhus

Här får du följa med vår receptionschef Helena och bada tångbad på Sveriges äldsta varmbadhus, till ljudet av vågor och historiens vingslag.

Tångbad och hotellmys i Torekov

Sjunk ner i badkaret bland nykokt tång, tagen direkt från havet strax nedanför. Skrubba kroppen med en tångruska så att mineralerna tränger in i din kropp. Cirkulationen i kroppen ökar och cellnybildning stimuleras. Visst låter det spännande?

Packa med dig en bra jacka och sköna skor så kan du få en uppfriskande promenad från hotellet till Torekovs Warmbadhus – det är drygt 2 km en väg (räkna med 35 min för att ha god tid på dig). Du går längs havet hela vägen i det fantastiska naturreservatet som kallas ”Malarna”. Badet på Torekovs Warmbadhus blir förmodligen ännu skönare efter promenaden. Med en uppvärmd och avslappnad kropp flyter du tillbaka till hotellet. Kanske tar du dig en liten omväg för att se vackra Dagshög, eller så myser du runt på kullerstenarna i Torekovs gränder innan du slår dig ned i Bistron och beställer något gott.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.