Torekovs Tångbadspaket

En annorlunda spaupplevelse. Lägg dig i ett klassiskt tångbad i ett av badkaren med utsikt över Hallands Väderö. Tillsammans med Torekovs Warmbadhus, som i snart 140 år har levererat tångbad till både bybor och turister, kan vi nu erbjuda en unik upplevelse precis vid havet.

om paketet

Detta ingår

 • Valfritt 30 minuters tång- eller örtbad på Torekovs Warmbadhus*
 • Eftermiddagsfika, måndag–torsdag / Afternoon tea, fredag–lördag
 • En trerättersmeny i Bistron, se meny
 • En skön natts sömn i dubbelrum
 • Frukostbuffé i Bistron
 • Spa med bastu, varma bad och japanska utomhuspooler
 • Gym inom- och utomhus
 • Yogaklass lördag och söndag 8.30 (med reservation för ändring)

*) Välj mellan ett av följande:
Tångbad med tångskrubb. Rengörande och avslappnande, rikt på jod och mineraler. En terapeut kommer in och ger skön tångskrubbning på dina armar och ben.
Örtbad. Vid ankomst till Warmbadhuset får du själv dofta och välja vilken örtolja du önskar ha i ditt bad. Använd handskar till att själv peela din kropp.
Örtbad med tångruska. Ett bad för dig som gärna badar i örtolja men ändå är nyfiken på tång. Tångruskan använder du till att själv skrubba och peela din kropp med.

Pris och datum

Paketet är tillgängligt 4 januari–9 juni 2019.

Ankomst måndag-torsdag
1 595 kr/person/natt

Ankomst fredag
1 795 kr/person

Ankomst lördag
1 995 kr/person

Uppgradera till svit för 300 sek/person och natt.
Enkelrumstillägg 200 sek/natt.

Praktisk information

 • Badrock och handduk får du låna på Warmbadhuset.
 • Kom gärna en stund innan behandlingen börjar, så att du har tid att varva ner i vilrummet innan det är dags att krypa ner i badet.
 • Om du promenerar från hotellet, rekommenderar vi att du går 45 min innan behandlingens början (20–25 min promenad och lite tidsmarginal på det).
 • Tar du bilen är det lagom att åka 20–25 min i förväg, för att ha tid att hitta parkering (sommartid kan vi tipsa om Olympiagatans parkering, 6 min gångväg från Warmbadhuset).

om warmbadhuset

Film om Torekovs Warmbadhus

Här får du följa med vår receptionschef Helena och bada tångbad på Sveriges äldsta varmbadhus, till ljudet av vågor och historiens vingslag.

Tångbad och hotellmys i Torekov

Sjunk ner i badkaret bland nykokt tång, tagen direkt från havet strax nedanför. Skrubba kroppen med en tångruska så att mineralerna tränger in i din kropp. Cirkulationen i kroppen ökar och cellnybildning stimuleras. Visst låter det spännande?

Packa med dig en bra jacka och sköna skor så kan du få en uppfriskande promenad från hotellet till Torekovs Warmbadhus – det är drygt 2 km en väg (räkna med 35 min för att ha god tid på dig). Du går längs havet hela vägen i det fantastiska naturreservatet som kallas ”Malarna”. Badet på Torekovs Warmbadhus blir förmodligen ännu skönare efter promenaden. Med en uppvärmd och avslappnad kropp flyter du tillbaka till hotellet. Kanske tar du dig en liten omväg för att se vackra Dagshög, eller så myser du runt på kullerstenarna i Torekovs gränder innan du slår dig ned i Bistron och beställer något gott.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.