Junispecial: Sommarpaket 15% rabatt

Gör en tur till Torekov och njut av sommaren! Nu är utomhuspoolen öppen, terrassen full av liv och båtarna går ut till Hallands Väderö varje dag. I paketet ingår en närodlad trerätters middag i Bistron, entré till spa, en skön natts sömn och frukostbuffé. Nu till 15% rabatt på utvalda dagar.

På Torekov Hotell bor du i lugna omgivningar och livet är precis så enkelt som det ska vara. Du kan gå ner till badbryggan och ta ett morgondopp, strosa in till byn och köra en match på våra nya tennisbanor. Ta ett dopp i poolen eller vara med på ett härligt träningspass. Känna stressen rinna av och leendena spricka upp.

om paketet

Detta ingår

  • Övernattning i dubbelrum
  • En trerättersmeny i Bistron
  • Frukostbuffé i Bistron
  • Spa med bastu, spapool, varma utomhusbad och stor utomhuspool
  • Gym inne och ute

Datum och pris

Erbjudandet gäller följande datum:
13, 14, 18, 19, 20, 22 juni 2019

Kampanjpris:
Nu från 1 270 kr/person (15% rabatt)

Hittar du inget datum som passar? Boka Sommarpaket från 1 495 kr

I Bistron

  • Se Bistrons meny
  • Vill du beställa en lite lyxigare middag på kvällen eller något gott som väntar på rummet? Boka i förväg så ordnar vi allt. Läs mer här.

sommar i torekov

Foto: Louise Nordström Pettersson och torekov hotell

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.