Lär dig måla porträtt med Gustav Sundin

Den 11–13 januari kan du gå en tvådagarskurs i porträttmålning med en av Sveriges bästa porträttmålare, Gustav Sundin. I kombination med kursen hinner du också njuta av naturen, av bastu, spa och varma utomhuspooler. Varje kväll serveras du en trerättersmeny i Bistron och kanske finner du nya bekantskaper i dina kurskamrater, vem vet.

Om Gustav Sundin: Om han inte redan är det, så tror vi att han kommer att bli Sveriges mest framstående porträttmålare. Gustav Sundin, skolad i Florens av de bästa, kan fånga en blick och en personlighet med enorm skicklighet som berör ända in i benmärgen. Gustav är uppvuxen utanför Ängelholm, inte långt härifrån, och tog för ett par år sedan över Galleri Torekov från dåvarande ägare och tillika konstnär Don Clarre. Gustav gillar det impressionistiska och figurativa måleriet. Gustav målar i olja vilket torkar långsammare något som han ser mest fördelar i och sen anser han att ljuset i färgerna är oslagbart. Kolla in Gustavs senaste utställning #homeworks här.

Om kursen: Alla har vi nog någon gång försökt att måla av en person, även om det kanske var länge sedan. Majoriteten av oss har nog samma erfarenhet, att det inte är lätt att avbilda ett ansikte på papper eller målarduk. Men precis som med allt annat finns det tekniker och knep som gör det hela enklare. Ska man bli lärd så är det ju förträffligt att bli lärd av den bäste och nu har du din chans.

Den 11–13 januari 2019 erbjuder Torekov Hotell tillsammans med Gustav Sundin en 1,5 timmes föreläsning kombinerat med 10 timmars individuell vägledning i härlig miljö i ”gamla skolan” mitt i Torekov by. Kursen startar på fredagen den 11 januari med en välkomstföreläsning i Bistron på hotellet. Lyssna på Gustav, ta ett glas vin och kom in i rätt känsla för helgen. Utspritt över två dagar, lördag och söndag, kommer du att befinna dig vid ett staffli där dina konstnärsådror får visa sig, utvecklas och utmanas.

I kombination med aktivt kursdeltagande hinner du också njuta av naturen i Torekov, av bastu, spa och varma utomhuspooler. Varje kväll serveras du en trerättersmeny i Bistron och kanske finner du nya bekantskaper hos dina kurskamrater, vem vet.

Så vill du skryta med att du blivit lärd av den bästa, ja då skall du sluta upp i vår kurs med Gustav Sundin i Torekov.

om paketet

Program

Fredag 11 januari
14.45–16.00 Afternoon Tea
18.00–19.30 Föreläsning av Gustav i Bistron. Vin och ostar serveras.
För att förbereda dig inför kursen kommer du att få ett kompendium hemskickat med posten, som Gustav går igenom här.
Trerättersmiddag i Bistron
Övernattning i del i dubbelrum

Lördag 12 januari
Frukostbuffé Bistron
09.00–12.00 Porträttmålning nere i Gamla skolan i Torekov by.
Egen transport dit, ca 2 km från hotellet.
12.00–13.00 Lunch
13.00–16.00 Fortsättning kurs
Tid för spa, bastu, promenad eller en tupplur på sängen
Trerättersmiddag i Bistron
Övernattning i del i dubbelrum

Söndag 13 januari
Frukost i Bistron
09.30 Utcheck från hotellet
10.00–14.00 Återgå till ditt staffli i Gamla skolan
11.30 Matigare fika serveras.
14.00 Nu rundar ni av och återvänder hem berikade med massa ny kunskap, glada, avslappnade och kanske även med nya vänner.

Detta ingår

  • Del i dubbelrum, två nätter
  • Frukostbuffé
  • Trerätters meny, två kvällar
  • Afternoon Tea på fredagen, fika på söndagen
  • Gym & spaentré
  • Lunchbuffé (lördag)
  • Kursupplägg med Gustav Sundin enligt program

Material
Ta med egen duk, färger och penslar. Duk kommer finnas att köpa på löpmeter på plats under dagarna.
Om du inte har något material själv kan du beställa ett målarkit av Gustav för 500 kr, där du får duk och sen får du låna färger och penslar. Kitet får du på plats.

Pris

  • Paketpris från 5 695 kr/person.
  • Målarkit med duk, färger och penslar, tillägg 500 kr.

Boka så här

Följ länken nedan till paketet Torekovs Långhelg. Välj datumet 11 januari (2 nätter) i kalendern. Lägg sedan till kursen som tillval i steg 2.
Om du önskar köpa till ett målarkit, meddelar du detta i meddelanderutan i sista steget.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.