Torekovs Hotellpaket

Allt det goda – till ett lite bättre pris

Under hösten erbjuder vi vårt klassiska spapaket till reducerat pris, på grund av tillbyggnation av hotellet. Du får som vanligt njuta av mysig eftermiddagsfika, en trerättersmiddag i Bistron och övernattning i sköna rum. Alla spafaciliteter finns att tillgå – plus att vi har fått ett nytt bastuhus och ett varmt massagebad utomhus, som du kan varva med sköna kalla dopp i stora poolen. Och yoga om helgerna, precis som det ska vara. Annars är den enda skillnaden är att byggarbete pågår fram till kl 16.00 om vardagarna. Och så klart priset!

om paketet

Detta ingår

 • Del i dubbelrum
 • Eftermiddagsfika (mån–tor) / Afternoon tea (fre–lör)
 • Trerätters middag i Bistron, se meny
 • Frukostbuffé
 • Entré till spa (spaavdelning inomhus med spapool, bastu, isvak och relax, samt utespa med japanska pooler, vårt nya bastuhus med varmt massagebad och kalldopp i stora poolen)
 • Gym inne och ute
 • Yogaklass* lördag och söndag 8.30
 • Utefys* med vår PT Tammy på fredagar 17.30

*Med reservation för ändring.

TIPS! Tänk på att boka middagstid och spabehandlingar i god tid före ankomst, så att du får äta och njuta på tider som passar dig.

 

Datum och pris

Paketet gäller 14 oktober–15 december 2019.
(Torsdagar och fredagar v.47–v.49 erbjuder vi Asiatiskt Julbordspaket)

Måndag–torsdag 1 095 kr/person (ord pris 1 395 kr)
Fredag 1 395 kr/person (ord pris 1 595 kr)
Lördag 1 695 kr/person (ord pris 1 895 kr)

Uppgradera till svit för 300 kr/person/natt.
Enkelrumstillägg 200 kr/natt.


Vi bygger till

Det händer spännande saker på Torekov Hotell! Vi gör just nu en stor satsning för att göra det ännu bättre för dig som gäst. Vi renoverar hotellrum, bygger nya spafaciliteter och mötesrum. 200 kvadratmeter av innergården byggs in för att göra en stor mysig relaxavdelning samt utöka restaurangens yta.

Den 14 oktober–15 december kommer det både synas och ibland höras att det byggs. Byggarbete pågår vardagar fram till klockan 16.00, men om kvällarna och helgerna råder lugnet. Passa på och upplev Bjärehalvön om dagarna och njut av Bistrons goda mat och avkopplande spa om kvällarna/helgerna.

Tips på vad du kan uppleva hittar du nedan.

Nyhet!
Nu har vårt nya bastuhus med kalldopp och massagepool öppnat! Se mer här.

höstinspiration

Vill du uppleva Torekov och Bjärehalvön? Några tips:

 • Spela golf på någon av Bjärehalvöns fina golfbanor.
 • Gå en frisk promenad till Dagshög – bara följ stigen nedanför hotellet så kommer du till fantastiska hedar med betande får och underbart vacker, karg natur längsmed havet. En lätt promenad som tar ca 20 min enkel väg.
 • Bada tångbad på anrika Torekovs Warmbadhus, en genuin upplevelse fem meter från havet.
 • Är du intresserad av mat? Uppgradera till en femrätters meny i Bistron. Extra kostnad 295 kr/person, utöver paketpriset.
 • Vandra eller cykla längs med havet. Cyklar finns att hyra och picknickkorg kan du beställa från Bistron.
 • Upplev Norrvikens trädgårdar i höstskrud. En magisk upplevelse alla årstider.
 • Promenera in till Torekov och njut av den mysiga bebyggelsen och små åretruntöppna hål-i-väggen. En promenad på cirka 20 minuter.
FOTO: LOUISE NORDSTRÖM PETTERSSON, TOREKOVS WARMBADHUS, NORRVIKEN M.FL.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Här kan du göra din förfrågan på spabehandlingar. Har du ytterligare frågor kan du kontakta gärna oss per e-post eller telefon.

Spaavdelningen erbjuder både sköna och avkopplande bad och välgöranade behandlingar.
Vill du boka ett helt spapaket med övernattning och middag hittar du det här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.